Aveadan Faturasız HepsiBir Tarifesi: Tüm Türkiye ile 2 Kontor/Dk

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Aveadan Faturasız HepsiBir Tarifesi: Tüm Türkiye ile 2 Kontor/Dk
'Faturasız HepsiBir İndirimli Arama Kampanyası' ile yeni ve mevcut Faturasız HepsiBir tarifesi aboneleri ayda tek seferde 150 kontör yükleme karşılığında evi, işi, cebi yani tüm Türkiye'yi sadece 2 kontöre arayarak doya doya konuşabilecekler. Kampanya 31 Aralık 2007 tarihine kadar geçerli olacak.

:yuru

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Avea'da bu 150 kontör olayını yeni icat etti. 150 diyorlar ama etrafta 150 kontör yok ki. Dayatma olarak 250 yüklemeye geliyor bu.

Not: Avea kullanmıyorum genel izlenimim bu :oke:

CooL'n'Quiet

Üye
mobilöğrenci ile iyiyiz simdilik (: mobil örencilerlerle 10 dakkası 2 kontor, dierleri ile dakkası 2 kontor

avea rulz (:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
50 Kontöre 250 Dk konuşma fırsatı var Turkcell'de ama tek kişiyle.

Öncelikle seçmece indirimlerden tek numaraya dk'sı 1 kontör seçiliyor. Daha sonra 50 kontöre 250 kontör nar alınıyor ve o kişiyle 250 Dk konuşulmuş oluyor. :oke:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;457392' Alıntı:
Avea'da bu 150 kontör olayını yeni icat etti. 150 diyorlar ama etrafta 150 kontör yok ki. Dayatma olarak 250 yüklemeye geliyor bu.

Not: Avea kullanmıyorum genel izlenimim bu :oke:
Avea 150 kontor heryerde var hep ondan alıyordum hatta.
Bankaların kontor yukleme menülerinde bile avea için 150 kontor seçenegi mevcut :polis:

volkanik546

volkanik546

Üye
avea hattım vardı ,iptal ettirdim,güvenmiyorum,çünkü kafalarına eseni yapıyorlar,standarlaşmış bişeyi kimseye sormadan kural değiştirip,lehlerine hale getiriyorlar,mesela kontör yükleme süresini 12 aydan 3 aya düşürdüler,ve bu yaptığımız sözleşmeye de aykırıydı...ha bunu yapmalarında belki diğer operatördeki gibi çok kazanma hırsı olsa bile,hiçbişey sözleşme dışında hareket etme hakkı vermez,zaten kullanan kişi de her ay benim gibi yükleme yapar,ama zaten kapsama sorunu da varken ben vazgeçmiştim.
yani aveaya ben tekrar geçmem...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Dogru söylüyorsun aslında zaten ekonomik konusma tercihleri olmasa, bu konudaki haber gibi, avea bu kadar tercil edilmez zaten genelde abonelerin yarısı fazlası ögrenci hattı görünüyor.

Bu durumda vodafone a zaten kimse güvenmiyor + vodafone kullanan sayısı da iyice az oldugundan diger operatorleri aramak pahalı olacaktır ve o yüzden tercih eden çok az.

Turkcell tartısmasız en iyi kalite oluyor, biraz daha az ve öz konusarak kaliteli hizmet almak bir tercih sadece :oke: 10 dk konusmayıp 3dk da söylemek istenilenler anlatılabilir gibi, telefon bu ögrenci hatlarıyla sohbet cihazına dönüştü iyice zaten 10dk sı 1 kontor, 2 kontor vs.

volkanik546

volkanik546

Üye
katılıyorum....:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Avea 150 kontor heryerde var hep ondan alıyordum hatta.
Bankaların kontor yukleme menülerinde bile avea için 150 kontor seçenegi mevcut :polis:

Ben istanbul için konuşmuştum neredeyse arkadaşım 10 adet kontör satan büfe, avea bayisine vs sordu ama yok diyorlar. :oke:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
İlginç, aslında aklıma geldi senin yorumundan sonra İstanbul olayı ama istanbul gibi bir yerde 150 kontor yoksa :)

İzmir de her büfede bile 100 ve 150 var genelde :)

Üst Alt