Avea'dan Faturasız Bal Gibi Paket

Sponsorlu Bağlantılar

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avea'dan Faturasız Bal Gibi Paket



Şimdi 7'den 70'e tüm faturasız Avealılar hem konuşuyor, hem mesajlaşıyor hem de internette rahat rahat geziyor!

Sadece 20TL'ye her yöne 250 dakika, her yöne 250 SMS, 250 MB internet ya da sadece 30 TL'ye her yöne 500 dakika, her yöne 500 SMS, 500 MB internet.

İster SMS gönder kayıt ol ister Avea Bayilerinden hattına yükle, faturasız Avealı olmanın avantajlarını kaçırma!

Detaylar


  • Paket kapsamında sunulan SMS, internet ve dakikaların kullanım süresi paket tanımlandıktan sonraki 30 gündür, 30 gün sonunda kullanılmayan haklar silinecek devretmeyecektir.
  • Paket kapsamındaki hakların 3. şahıslara transferi mümkün olmayacaktır.
  • Paket aşımı durumunda yapılan aramalar ve SMS gönderimi kendi tarifenizin üzerinden ücretlendirilecektir. Paket kapsamındaki internet faydası bitirildiği zaman ise her hangibir bir internet hediyesi/paketiniz yoksa, 30 günlük paket kullanım periyodunda 0,05TL/KB ile ücretlendirilir.
  • Paket kapsamında sunulan ücretsiz dakikalar ve SMSler sadece yurt içi yönüne geçerli olacaktır. Söz konusu ücretsiz dakikalar 444'lü numaraları, Özel servis numaralarını, Kıbrıs ve yurt dışı aramalarını kapsamamaktadır.
  • Paketlerdeki dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
  • Bu paketlerle birlikte başka dakika, SMS ve internet paketlerimizden de faydalanabileceksiniz.
  • Paketten kalan haklarınızı 2070 kısa numarasına Bal 250 Paketi için KALAN 250, Bal 500 Paketi için ise KALAN 500 yazıp SMS göndererek ücretsiz sorgulayabilirsiniz.
  • Paketler SMS kanalı ile paket ücreti bakiyeden düşülerek ya da Avea Bayilerinden kredi kartı ya da nakit ödeme ile satın alınabilecektir. Paketler hattınıza tanımlandığında SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

SMS aracılığı ile;

  • Paketleri Katlayan tarife, Standart Tarife ve Faturasız Ofis Tarifeleri hariç olmak üzere tüm faturasız tarife kullanıcıları SMS yoluyla satın alabileceklerdir.
  • Bal 250 Paketini 250, Bal 500 Paketini almak için ise 500 yazıp 2070e ücretsiz kısa mesaj göndererek satın alabileceksiniz.
  • Paketinizi iptal etmediğiniz sürece otomatik olarak yenilenecektir. Dilerseniz Bal 250 Paketi için IPTAL 250, Bal 500 Paketi için ise IPTAL 500 yazıp 2070e göndererek iptal edebilirsiniz.
  • Paket iptal edildiğinde mevcut dakika, SMS ve internet haklarınızdan kalanlar kullanım süresi sonuna kadar kullanılabilecektir.
  • Paket aynı ay içinde birden fazla satın alınabilecektir.

Avea Bayileri aracılığı ile;

  • Tarife kısıtı olmadan tüm faturasız tarife kullanıcıları Avea Bayilerinden paketleri iki şekilde satın alabilecektir.
  • İlk yöntem ile müşterilerimiz paket ücretini Bal 250 paketi için 20TL, Bal 500 Paketi için 30TL olarak nakit ya da kredi kartı ile ödeyerek Bal Paket Kartlarını satın alabileceksiniz. Kartın arkasındaki şifreyi kullanarak aşağıdaki şekilde paketi hattınıza yükleyebilirsiniz.
    - Cep telefonunuzdan 9333'ü arayarak kartın üstündeki numaranızı girin.
    - Cep telefonunuzdan YUK bir boşluk kart numaranızı yazıp 9333'e bir kısa mesaj gönderin.
    - Cep telefonunuzdan Servis Menüsü'ne girin ve Asistan Menüsü'nü seçin. Menüyü izleyerek kart numaranizi girin.
    - Web'den yüklemek için 'deki Yükleme Menüsü'ne girin.
    - Cep telefonunuzdan *933#Bal Paket arama tuşunu tıklayın.
  • İkinci yöntem ile Avea İletişim Merkezlerinden Bal 250 Paketi için 19,99TL, Bal 500 Paketi için ise 29,99TL'yi nakit ya da kredi kartı ile ödeyerek satın alabileceksiniz. Sadece bu kanal için bu fiyatlar geçerli olacaktır. Yükleme yapıldığında ve paket tanımlandığında hattınıza bilgilendirme SMS'i gönderilecektir.
  • Paket aynı ay içinde birden fazla satın alınabilecektir.
  • Bu kanalla yapılan paket yüklemesi ile hattın aktif abonelik süresi uzayacaktır.
  • Bu kanaldan satın aldığınız paketler yenilenmeyecektir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva


Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
30tlye 500 dakıka :good: yaptm sımdılık memnunum
tesekkürler .)
 
serinaga

serinaga

Üye
Avea bu tarifeleri piyasaya sürdüğü sürece öteki operatörlerin işi zor be kardeşim, bende kamu plus tarifesi + 250 ikiz paket var son derece memmumum arkadaş ...
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
  • Beğen
Tepkiler: serinaga
yesrip2

yesrip2

Üye
bak ben bunu çok tuttum arkadaşlar,işte böyler şeyler istiyoruz çok çok tşkler avea:))
 
serinaga

serinaga

Üye

Şöyle ki oluyor;
Ben Avea 29 TL. Kamu PLUS tarifesindeyim (300 Dk. her yöne, 3000 Dk. Avealılarla, Avea Kamulularla Sınırsız), bir gün Avea On-Line sayfasına girince 5 TL'ye 250 İkiz Paket (250 Mbyte İnternet + 250 Sms) kampanyası çıktı ve bende onayladım. Her ay 34 TL. fatura geliyor ama tarifede yok yok, DOYASIYA konuşuyorum, SMS atıyorum ve İnternette geziyorum ... Başka hangi OPERATÖR veriyor tüm bunları ACABA :bilmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Dj_CasH

Üye
Ya ben anlamıyorum ben çok mu internet bekliyorum insanlardan sınırsız bir internet tarifesi verin yeter sonuçta burada vodafone çekmiyorsa yoksa alacağım nasıl iş anlamadım gitti. Bu arada Vodafone bağlantı hızı yavaş diyen arkadaşlar 157kb ben gördüm daha yüksekler olduğu da söyleniyor N97 miniyle o rakam c6-01 aynı rakamdan biraz üstü 180 kb diyor daha ne desin anlamıyorum. Avea sınırsız yapsın bizde alalım artık !!!
 

sdkmc

Üye
arkadaşalr ben vodafone dan bu tarifeye geçip ayrıca avea 19 tl lik paketten de faydalanabilir miyim? bilgisi olan var mı?

19'tl lik 500 dk heryöne, heryöne 1000 sms, 1 gb internet veriyor. ama 19 tl lik hesaptan düşerek. yani bu ayrı bir tarife değil. demek istediğim bal 250 paketine geçsem yüklediğim 20 tl ile 250 dk ve 250 mb kazansam sonra bu 20 tl nin 19 tl si ile 19 tl lik paketi alabilir miyim. acil cevap.. vodafoen aylık cepnet paketimi iptal etti
 

hakanxxx

Üye
bal pakettedede 20tl.dusuyor uyanık sen 20tl. Dusmeden 500dk alaman fakat hattına 40tl. Yuklersen 2sınıde alırsın
 
benonur2000

benonur2000

Üye
20 TL ye 250 dakika 250 sms 250mb internet bu cepte
9 TL ye de 1 gb alırsın

Olur sana faturasız ama faturalı gibi :)
 
benonur2000

benonur2000

Üye
Önemli bilgiler
1- Bu bir tarife değildir. Pakettir
Avea İletişim Merkezlerinden paketi Faturasız tüm bireysel Avea müşterileri satın alabilir. Ancak SMS ile Faturasız Ofis, Katlayan ve Standart Tarifeleri dışındaki bireysel faturasızlar paketi satın alabilirler.
2- Bu paketle aylık TL düşmeyen bir tarifeye geçersiniz mesela hepsibir o zaman tıpkı bir tarife gibi olur
 
rapman

rapman

Üye
Avea iyi gidiyor. Son zamanlarda çekim kalitesini de arttırmış sanırsam. Avea'ya geçmeyi düşünmüyor değilim :hmmm
 
xenon56

xenon56

Üye
19 luk en güzeli.ben kullanıyorum çok memnunum valla...interneti çok hızlı...saniyede en aşağı 100kb indiriyo...heryöne 500 dk ve heryöne 1000 sms gayet ideal...
 


Üst Alt