Avea'dan bir ilk daha: Kim Nerede?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
    Konu Sahibi
Avea'dan bir ilk daha: Kim Nerede?
Kim Nerede ?
Avea, sunduğu katma değerli hizmetlerine bir yenisi olan "Avea KimNerede?" servisini ekleyerek, kurumsal abonelerine sunduğu Mobil Saha hizmetinden sonra bireysel abonelere benzer uygulamayı paylaşan ilk operatör oldu.

CeBIT Bilişim Eurasia'da tanıtımı yapılan "Avea KimNerede?" servisi ile aboneler, izin aldıkları yakınlarının, nerede olduklarını harita üzerinde görebiliyor. Böylece "Çocuğum okula zamanında vardı mı?", "Annem hastaneye ulaştı mı?", "Eşim eve yaklaştı mı?" gibi sorular, Avea'nın yeni servisi ile anında yanıtlanıyor.

Servis Nasıl Çalışıyor?
"Avea KimNerede?" servisinden yararlanmak için cep telefonu dışında ayrı bir cihaza ihtiyaç duyulmuyor. Kişilerin konum bilgileri, Avea'nın Internet ve WAP sitesinden görüntülenebiliyor, aynı zamanda SMS ile de konum bilgisi alınabiliyor. Buna ek olarak, "Ev", "Okul", "İş" gibi bölgeler tanımlanabiliyor. Böylece aboneler, hem yakınlarının tanımlanan söz konusu bölgelerde olup olmadıklarını öğrenebiliyor hem de bu bölgelere giriş ve çıkış bilgilerini cep telefonlarına SMS olarak alabiliyorlar.

Uzun lafın kısası, Aileye arkadaşa gidiyorum & halı saha maçına gidiyorum gibi klasikleşmiş yalanlar söyleyemiceksiniz
*avea​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt