Avea'dan Beşiktaşlılara 14 Şubat Hediyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avea'dan Beşiktaşlılara 14 Şubat Hediyesi
Avea, Avea 14 şubat, avea 14 şubat Beşiktaş maçı çekilişi, avea 14 şubat Beşiktaş maçı kampanyası, avea 14 şubat Beşiktaş maçına götürüyor, avea 14 şubat kampanyası, avea 14 şubat sevgililer günü Beşiktaş maçı çekilişi, avea Beşiktaş maçı çekilişi, avea bjk öaçı kampanyası, avea braga maçı kampanyası, avea braga-bjk maçı kampanyası, avea sevgililer günü çekilişi, avea sevgililer günü kampanyası


Türkiye’nin en çok konuşturan operatörü olma unvanını başarılı bir şekilde elinde bulundurmaya devam eden Avea, başlattığı yeni bir kampanya ile bir kişiyi Braga-BJK maçına götürecek. Kampanyanın Facebook sayfasına girip beğenen Beşiktaş tutkunları, Beşiktaş’a nasıl aşık oldun sorusuna yanıt verecekler. En güzel yanıtı verenler arasından seçilecek bir kişi 14 Şubat 2012 tarihinde Portekiz’de oynanacak olan Braga-BJK maçını sevdiğiyle beraber izleme şansını elde edecek.

Beşiktaş taraftarı aşıklara unutulmaz bir 14 Şubat yaşatacak olan Avea, Kartalcell aboneleri arasından seçeceği bir kişiyi de Braga-BJK maçına gönderecek. Kartalcell’lilerin yapmaları gereken tek şey, AŞK yazıp bir boşluk bırakarak Beşiktaş’a nasıl aşık oldun sorusuna güzel bir cevap yazarak 1903’e SMS göndermek.Seyahat süresi boyunca tüm masrafları karşılayacak olan Avea, şanslı çiftlere 13-15 Şubat tarihleri arasında unutulmaz bir sevgililer günü kutlaması yaşatacak. Yarışmaya Facebook üzerinden katılmak isteyenler sayfaya ulaşabilirler.
 
  • Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR ve S.c.k.N
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt