Avea’dan Anneler Günü’ne özel indirim

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Avea’dan Anneler Günü’ne özel indirim


Avea, Anneler Günü’nde annesine keyifli bir gün yaşatmak isteyenleri birbirinden avantajlı tekliflerle buluşturuyor

Bu yıl 12 Mayıs tarihinde kutlanacak Anneler Günü’nde, annesini hoş sürprizlerle karşılamak isteyen Avea, Türk Telekom ve TTNet müşterileri Altıncıcadde, Bolulu Hasan Usta, Caribou Coffee, Çiçeksepeti, Jolly Tur, Konyalı Saat, Mizu, The Body Shop, Tektaş.com ve YOYO kampanyaları kapsamında yüzde 50’ye varan benzeri görülmemiş indirim avantajlarından faydalanacak
Müşterilerine hayatın her alanında ayrıcalıklı teklifler sunan Avea, Anneler Günü’nde annesine en güzel hediyeyi vermek isteyenlere; çeşitli marka ve ürünlerde avantajlı indirim fırsatları sunuyor. Avea’nın bu avantajlar dünyasından yararlanmak isteyen Avea, Türk Telekom ve TTnet müşterileri; züccaciyeden tatile; araç kiralamadan kişisel bakıma kadar çok geniş yelpazedeki hediye seçeneklerinden yüzde 50’ye varan indirimlerle faydalanabilecek.
Avea’nın birbirinden avantajlı Anneler Günü kampanyalarından yararlanmak isteyen Avealılar, MARKA adını yazıp 5060’a, Türk Telekom ev telefonu müşterileri MARKA boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını yazıp 6616’ya,TTNET müşterileri ise MARKA boşluk TC Kimlik numaralarını yazıp 6606’ya kısa mesaj göndererek kampanyaya katılabiliyor.


Anneler, güzelliklerine güzellik katsınlar diye



The Body Shop cilt ve el bakım ürünleri %20 indirimli
Avea, tüm anneler kendileri için ayrılmış bu özel günde güzelliklerine güzellik katsınlar diye The Body Shop’un tüm cilt ve el bakım ürünlerinde 6 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında %20 indirim fırsatı sunuyor. İndirim fırsatından yararlanmak isteyen Avealılar BODYSHOP yazıp; 5060’a, Türk Telekomlular BODYSHOP boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını yazıp 6616’ya mesaj göndererek kampanyaya katılabiliyor.


Tatlı seven annelere, en tatlı teklif Avea’dan


Anneler Günü’nde annesiyle tatlı yiyip tatlı tatlı konuşmak isteyen Avealılara, özellikle sütlü tatlıların vazgeçilmez adresi Bolulu Hasan Usta’dan 31 Mayıs tarihine kadar tatlı alana, dondurma Avea’dan hediye.
Hediye dondurma kazanmak isteyen Avealılar, BHU yazıp 5060’a, Türk Telekomlular, BHU boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını yazıp 6616’ya TTNET müşterileri ise BHU boşluk TC Kimlik numaralarını yazıp 6606’ya kısa mesaj gönderecek.


Caribou Coffee’den annesine kahve alana, kendi kahvesi Avea’dan



Avea, 12 Mayıs’ta, güzel bahar gününün keyfini annesiyle karşılıklı kahve yudumlayarak geçirmek isteyenler için de Anneler Günü’ne özel bir kampanya sunuyor. 30 Haziran’a kadar Caribou Coffee’nin taze çekirdekleriyle hazırlanmış kahvelerinden birini annesi için alana bir kahve de Avea’dan hediye.
İndirimden yararlanmak isteyen Avealılar CARIBOU yazıp 5060’a, Türk Telekomlular, CARIBOU boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını yazıp 6616’ya TTNET müşterileri ise CARIBOU boşluk TC Kimlik numaralarını yazıp 6606’ya kısa mesaj göndererek kampanyaya katılabiliyor.


Anneler Günü klasiği çiçeklerle annenizi sevindirin


Avea, Anneler Günü’nde annelerine mis gibi bir sürpriz yapmak isteyenlere; ciceksepeti.com’dan 50TL ve üzeri tüm çiçek, kek, kurabiye veya çikolata siparişlerinde yüzde 25; seçili 20 üründe ise yüzde 40 indirim fırsatı sunuyor.
İndirim fırsatından yararlanmak isteyenler, CICEKSEPETI yazıp; Avealılar 5060’a;Türk Telekomlular, boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını yazıp 6616’ya TTNET müşterileri ise boşluk TC Kimlik numaralarını yazıp 6606’ya gönderecek.


Avealılara özel %45’e varan indirim fırsatları Jolly Tur’da!



Annelerine güzel bir tatil hediye etmek isteyen Avealılar, yurtiçi otellerde %45’e varan indirim, yurtdışı turlarda 50 Euro'ya varan indirim, kültür turlarında %20' ye varan indirimlerden yararlanacak. Avealıların indirimden yararlanmaları için JOLLY yazarak 5060’a SMS göndermeleri yeterli olacak.


Saat sever anneler için Konyalı Saat’ten %20 indirim

Anneler Günü’nde annesine Konyalı Saat’ten zamana meydan okuyacak bir saat seçmek isteyenler %20 indirim fırsatı kazanıyor. Mayıs ayı boyunca tüm ürünlerde geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyen Avealılar, KONYALI yazıp 5060’a Türk Telekom müşterileri KONYALI yazıp boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını yazıp 6616’ya SMS atarak indirim fırsatını yakalayacak.
YOYO araç kiralama hizmetinde %50 indirim
Anneler Günü’nde annesiyle saatlerce ve özgürce gezmek isteyenlere YOYO üyelik bedeli 29TL ve ilk kiralamada %50 indirim fırsatı sunuluyor. Yapılan her rezervasyonda ise ayrıca bir saat de hediye. 30 Haziran tarihine kadar bu indirimden ve özel fiyat fırsatından yararlanmak için YOYO yazan, Avealılar 5060’a, Türk Telekom müşterileri YOYO boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını yazıp 6616’ya SMS gönderecek.
Hediyelerini online seçen Avealılar, Mizu.com ve Altıncıcadde.com’dan %20’şer indirim; Tektaş.com’dan şans kolyesi kazanıyor
Avea, Anneler Günü’nde annelerini online ortamdan sipariş ettikleri hediyelerle sevindirmek isteyenlere de çeşitli indirim ve hediye ürün fırsatları sunuyor.
Anneler Günü’nde annesine hayat boyu bu özel günün anısını yaşatacak daha kalıcı bir hediye seçmek isteyenlerse; güzelliğe açılan kapı mizu.com e-ticaret sitesi ’nden tüm ürünlerde geçerli %20 indirim fırsatına sahip olabiliyor veya tarz sahibi annelerin tercihi altıncicadde.com’dan 150TL ve üzeri alışverişlerinde yüzde 20 indirim kazanıyor. tektas.com e-ticaret sitesi ’nden fiyat kısıtlaması yapılmaksızın alışveriş yapan tüm Avealılara ise şans kolyesi hediye ediliyor.

31 Mayıs tarihine kadar indirimlerden faydalanmak isteyen Avealılar, 5060’a MIZU, TEKTAS yazıp göndererek; Türk Telekom müşterileri ise MIZU, ve TEKTAS yazıp boşluk, başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını yazıp 6616’ya göndererek kampanyaya dahil olabiliyor. MIZU kampanyasından yararlanmak isteyen TTNET müşterileri ise MIZU boşluk TC Kimlik numaralarını yazıp 6606’ya kısa mesaj gönderebilecek.

3 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında devam edecek olan altincicadde.com e-ticaret sitesi indiriminden yararlanmak isteyen Avealılar ise 5060’a ALTINCICADDE yazıp mesaj gönderebilecek.
 


Üst Alt