memati56
Üye
avea'dan abonesine kıyak
dört ay önce fodafone'den avea her yöne 100 dakika kamu tarifesine geçtim.ilk ay kullandım memnun kaldım.eşimin ve oğlumun hatlarını da aynı tarifeye geçirttim.ikinci ayın ortalarında mesaj geldi.(2004 yılına ait ödenmemiş 42 tl tutarında faturanızı ödeyiniz)avea bayiine gittim ekranda herhangibir borç gözükmüyor dediler mesajı gösterdim anlam veremediler.müşteri temsilcisini aradık,uzun uğraşlardan sonra yine aynı sözler 2004 yılına ait adınıza kayıtlı 555xxxx numaralı faturalı hattınızdan kalan bakiye ve bu borcu 2 gün içinde ödemezsem şu anda kullandığım hattımı da görüşmeye kapatacaklarını söylediler.bayi de görevli biz ekranda bu borcu göremiyoruz tahsilatı nasıl yapacağız dediğinde biz banka hesp numarsı vereceğiz oraya ödeme yapacak denildi bende adıma bir fatura veya ödeme belgesi gönderin ödemeyi öyle yapacağım dedğimde geriye dönük belge tanzim edemeyeceklerini söylediler.bende belge olmadan ödeme yapmayacağımı söylediğimde aynı gün saat 16.20 de telefonumu görüşmeye kapattılar.ertesi gün savcılığa suç duyurusuna bulundum.bağlı olduğum ilçe kaymakamlığı tüketici hakem masasına müracaat ettim.aynı gün başka bir operatöre geçiş yapmak için de sözleşme imzaladım.ancak müracaat ettiğim gsm operatörü müracaat ettiğiniz numara şahsınıza ait olmadığı için geçiş işleminizi gerçekleştiremiyroruz diye mesaj gönderdi.avea müşteri temsilciliğini tekrar aradım verdiğim numaranın kime ait olduğu sorguladım (konuşmaları da kayda aldım)bana ait olduğunu teyit ettiler ,bende neden başka bir operatöre geçmek istediğimde böyle bir cevap verme gereği duyduklarını sorduğum da cevap alamadım.konuşmanın kaydını alıp savcılığa tekrar müracaat ettim.şimdi başka bir oparetörle iletişime devam ediyorum resmi müracaatlarımın sonuçlarını da aynı forumda paylaşacağım.