Avea'dan 250 Kontör Kazanma Fırsatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Avea'dan 250 Kontör Kazanma Fırsatı
) Kampanya 20-25 Mayıs 2008 tarihleri arasında geçerlidir.

2) Kampanya çekilişe katılıp ödül kazanabilmek için wap.patlican.com.tr’de kampanya dahilinde sunulan ücretsiz videolardan herhangi birinin indirilmesi gerekmektedir.

3) Kampanyada sadece “Patlican Tarafından Sunulan Ücretsiz Gençlik Videoları” kategorisinden indirilen içeriklerden data ve içerik ücreti alınmayacaktır. Patlican wap’taki diğer sayfalarda dolaşım için standart wap kullanım ücreti geçerlidir.

4) Kampanyada ödüle hak kazanabilmek için Avea Faturasız Hat sahibi olunması gerekmektedir. Faturasız hat sahibi olmayan talihlilerin kazandıkları kontörler bildirecekleri faturasız hatlara yükleme yapılacaktır.

5) Kampanyada ödüle hak kazanan talihliler 27 Mayıs 2008 tarihinde wap.patlican.com.tr’de yayınlanacaktır. Talihlilere yüklemeleri bu tarihten sonraki 1 hafta içerisinde yapılacaktır.

6) Kampanyaya katılanlar Avea’nın kampanya şartnamesinde tesis ve ilan ettiği kuralları şimdiden kabul ederler. Katılımcıların kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran AVEA tarafından yapılacak, olası uyuşmazlıklarda AVEA’nın kayıtları esas alınacaktır. Avea, kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Sayfa: |​

toprakumit

toprakumit

Üye
Oww iyiymiş :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
teşşekürler

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
avea kullanıcılarını sevindirecektir

schumici

schumici

Üye
dur bakalım inşallah bana çıkar

kubilay212

kubilay212

Üye
bende mi alsam acaba bir avea

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:) :)

scoop

scoop

Üye
oww iyi oldu bu ama benm wap gircek kont yok :ehe nyse bi eyrden kont bulup girmek lazım artık..saol dostum bilgi için,burdaki arkadaşlara çıkar,yabancıya gitmez kontler:ehe

KarakayA67

:ehe sakın girmeyın bende 2 knt vardı bı gıreyım dedım bıttı knt gıttım 30 parca knt aldım :D ındreyım dedım vıdeo yarı olmadan knt bıttı 250 kazancam dıe rahat 100 knt yıyosun galıba :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt