Avea yurtdisina sms gonderemiyorum, lutfen yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

redwave

Üye
    Konu Sahibi
Avea yurtdisina sms gonderemiyorum, lutfen yardım..
merhaba, avea hattimi yurtdisina actım, yurtdısına arama yapabilmem ragmen sms gondermiyorum. iletim basarisiz raporu geliyor. Yurticinde sms imde hic bir problem yok. Amerika icin her turlu numarayi denedim:001 ve +1 seklinde ama olmuyor. Gelen sms e direk cevapla dedim yine olmadi. Acaba ban yardım edebilecek biri varmı??

Cynical

Cynical

Üye
Avea SMS göndermek istediğiniz operatörle anlaşmalı değildir. Müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

redwave

Üye
    Konu Sahibi
cvp icin sagolun ama, baska bir arkadasim ayni operatore avea ile sms gonderebiliyor..

Cynical

Cynical

Üye
Peki aynı numaraya mı?

redwave

Üye
    Konu Sahibi
benim gondermek istedigim ayni numara degil ama ayni numaraya da denedim oda basarısız oldu..

Cynical

Cynical

Üye
Müşteri hizmetlerini aramanız iyi olur zannımca... Başka ülkelere sms gönderebiliyor musunuz?
En son 2.5 sene önce Avea hat kullandım. O zaman benimde benzer bir problemim olmuştu. Vodafone UK'a SMS gönderemiyordum. Müşteri hizmetlerini aradım. O şebeke ile anlaşmalı olmadıklarını söylediler. Vodafone ile anlaşmalı değilsen kimle anlaşmalısın ki...
Bir zaman sonra ne hikmetse önceden SMS gönderemediğim numaraya mesajlarım gitmeye başladı. Tabi ben saf gibi "Vay be, adamlarda ne müşteri hizmeti anlayışı varmış, hemen sorunu çözdüler" diye düşündüm. Bu bir müddet böyle sürdü ama sonra yine mesajlarım gitmemeye başladı. Yine aradım Müşteri Hizmetlerini. Siz bu sorun için daha önce aramışsınız, o şebeke ile anlaşmamız yok dediler. E daha dün mesaj gönderebiliyordum deyince de, olmaz öyle şey diye afalladılar. Ben de sinir olup hattı kapattırdım.
Tabi o zamandan bu zamana çok sular akmıştır diye umut ediyorum. Müşteri hizmetleri yardımcı olacaktır...

liberter

Üye
Yurtdışına buradaki operatorler ile SMS gonderme 1.6 lira
siteler var oradan gondermeni oneririm.
gibi

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Yurtdışına buradaki operatorler ile SMS gonderme 1.6 lira
siteler var oradan gondermeni oneririm.
gibi

100 SMS 12 TL hangi enayi alir suanki kampayalarda 5000 10000 3000 SMS kampayalari varken

Avea*

Avea*

Üye
Hattınızda uluslararası görüşme ile ilgili bir kısıtlama olabilir, müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Üst Alt