Avea Turkcell Saçmalığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Krofessional

Konu Sahibi
Avea Turkcell Saçmalığı
Turkcell'de 30 TL YE 300DK 300SMS 300MB İnternet var Avea'da aynı Fiyata 500dk 2000sms Sınırsız internet var anlayamıyorum bu farkı ?

writter

Üye
kim ne derse desin turkcell den iyi bir operatör yok, diğerleri çok daha ucuz olsa bile

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
turkcell kazık çok önceden avea çıkmadan önce hatırlıyorum turkcell kendisi mesaj yollayıp bir de üstüne para alıyo :D

phasan

phasan

Üye
en iyisi vodafone türkcell kazık şunu diyim size vodafone 15 tl 500 dk veriyor türkcell 500 dk 21 tl ikiside her yöne

zonatsa

Üye
kardeş bende: AVEA'nın 1000 dk. 2000 sms ve sınırsız internet kampanyasına geçtim, hattım TURKCELL'di... üstelik internet 2 Gb'a kadar 3g sonra 128k (yani Edge)... oysa TURKCEL'deki en iyi sınırsız internette 1 Gb'a kadar 3g sonra 96k yani Edge hızı bile değil !! üstelik ekstra 19 TL, hadi memur olduğunu farzet o zamanda 15 TL !! ... hesap ortada eğer dağ başında yaşamıyorsan... hangisi daha mantıklı ortada !! 8 sene TURKCELL kullandım, o kadar yere gittim süper çekti, ama o kadar işte... parasal olarakta... gerisini sen tamamla... karar sizin arkadaşlar... eğer sürekli geziyorsan dağı taşı TURKCELL şehirlerde takılıyorsan AVEA... :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
en iyisi vodafone türkcell kazık şunu diyim size vodafone 15 tl 500 dk veriyor türkcell 500 dk 21 tl ikiside her yöne

Senin Vodafone da 15 TL ye her yöne 500 DK yı numara taşımada veriyor.
Normal numara taşıma olmadan Turkcell 20TL ye her yöne 1000 DK 'ya kadar konuşturuyor buna alternatif numara taşıma olmadan Vodafone paketi önerebilir misin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...