Avea Televizyonu cepe Getirdi..

Sponsorlu Bağlantılar

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Avea Televizyonu cepe Getirdi..
Avea cep'ten TV izlemek Mart sonuna kadar ücretsiz!..
<div align="center"></div>
Avea&#39;nın önceki yıl kullanıma sunduğu cep telefonu aracılığıyla TV yayınlarını izlemeye olanak tanıyan MobilVizyon hizmetinden aboneler, 31 Mart 2006 tarihine kadar ücretsiz yararlanabilecekler.

Avea&#39;dan yapılan açıklamaya göre, Avea aboneleri, uyumlu cep telefonları ile MobilVizyon üzerinden ATV, Kanal D, TV8, CNN Türk, NTV, TGRT Haber, Number 1 ve World Fashion TV kanallarını izleyebiliyorlar.

Avea abonelerinin, MobilVizyon&#39;u İstanbul trafiğini canlı kamera görüntülerinden takip etmek veya İMKB verilerine ulaşmak için de kullanabildikleri, ayrıca MobilVizyon&#39;dan sevilen şarkıcıların en son kliplerine, film fragmanlarına ve daha birçok eğlenceli video görüntülerine ulaşmanın mümkün olduğu bildirildi.

21 Şubat 2006 - 15:09

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
bu sitede werilen bi program wardı pv player die o program la calısıyo dimi buda

bide ayarlar icin napcaz bi zahmet soyleyebilirmisiniz

Zero

Zero

Üye

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Telsimdeki kalite kötüydü acaba bunda nasıl..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Burada Avea Mobil Vizyon ile ilgili ayarların vs. olduğumu tam takım dökmüan hazırlamıştım.

Ayarlar vs. herşeyi yukarıdaki " Burada " yazısını tıklayarak ulaşabilirsiniz.

-----------

Avea Mobilvizyon tadını çıkarmak lazım , ben ayarları yapayım kaliteyi buraya yazarım

bassavci

bassavci

Üye
Kalite degişmez sanırım. telefonun kalitesiyle alakalı.
ayrıca telsimde bedava avea&#39;da paralı olursa izlemek mantıklı degil.

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bu mobilVizyon olayını tam manasıyla bilen ve kullanan var mı arkadaşlar.Bugün bi ara bağlanayım dedim programı indirdim oysa ki bende o pro vardı ama farklı olabilir dedim baktım version 3.01 i yükledi bendeki ise 3.04 idi (siteden indirmiştim) neyse üstüne kaydettim bi de şifre istedi ayrıca onun içinde alo dedim sonrada ayarları için tekrar mesaj atmam gerektiğini söylediler 4 kontürde öyle yedi zaten baştan programı indirirken ne kadar kontör gitti bilemiyorum çünkü hattımda kontürü bitirdi 1 saat tv izlersem ne kadar kontür gidecek bir değerlendirme yapacak arkadaş var mı? Bu arada programı ...PV PLAYER 3.04 FULL PROGRAMI BURADAN İndiriniz. Ayarlar ALTTA YAZILI.......... Ayrıca pro ve ayarlar için kontür harcamayınız...

31 Mart&#39;a kadar Avea Mobil Vizyon Ücretsizdir.&#33;&#33;&#33; iyi ama tv izlemesi ücretsiz GPRS için ayrıca kontür gidiyor d mi? Teşekkürler...

Önce telefonunuza bu ayarları yapın

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/Yeni hesap/Ekle/GPRS data

# İsim: AVEA MOBILVIZYON

# APN: mobilvizyon

# Kullanıcı kimliği: mobilvizyon

# Şifre: mobilvizyon -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/ AVEA MOBILVIZYON/Düzenle

# Şifre isteme: Kapalı

# IP adresi: ...

# Kimlik doğrulama: Normal

# Data sıkıştırması: Kapalı

# Başlık sıkıştırma: Kapalı

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Data iletişimi/Tercihli servis -> GPRS ve GSM -> Seçiniz

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Internet ayarları/Internet profilleri/Yeni profil/Ekle

# İsim: AVEA MOBILVIZYON

# Kullanılan hesap: AVEA MOBILVIZYON -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Internet ayarları/Internet profilleri/ AVEA MOBILVIZYON/Seçim/Gelişmiş

# Anasayfayı değiştir:

# İsim: Avea Anasayfa

# Adres: -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Internet ayarları/Internet profilleri/ AVEA MOBILVIZYON/Seçim/Ayarlar

# Kullanılan hesap: AVEA MOBILVIZYON

# İnternet modu: http

# Proxy kullan: Evet

# Proxy adresi: 213.161.151.201

# Port numarası: 8080 -> Kaydet

# Menü/Ayarlar/Bağlantı/Akış seçenekleri

# Kullanılan hesap: AVEA MOBILVIZYON

# Proxy kullan: Hayır

sonra eğer wap ayarınız warsa telefonda "wap.avea.com.tr" sayfasından "mobilvizyon"a sonrada burdan" aktivasyon-deaktivasona" tıklayın ve burdanda" mobilviyon erişim noktasını tanımlamak için tıklayınız linkine tıklayın" 9245 ten mesaj gelir servisiniz açılmıştır diye sonra kapatın açın
etkin servis ayarını bağlantıdan internet ayarlarından avea mobilvizyon olarak değiştirin ve internet servsilerinden bağlantı sağşlayabilirsiniz

Televizyon Kanallarının Listesi

* CNN Türk
* NTV
* Kanal D
* ATV
* Numberone TV
* TGRT Haber
* Fashion TV

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(bassavci &#064; Feb 22 2006, 02&#58;47 AM) [post=283636]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kalite degişmez sanırım. telefonun kalitesiyle alakalı.
ayrıca telsimde bedava avea&#39;da paralı olursa izlemek mantıklı degil.
[/b][/quote]

Telefonla alakası yok diye biliyorum..

Telsimdeki tv olayı kalite 6630 ile 3650&#39;de aynıydı..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ben Ayarları SMS olarak aldım ama 2 gündür bağlanamıuyorum

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Kaliteyi Şöyle Anlatayım ;

Telsimin ki gibi değil sürekli kesilmeler oluyor ve telsim gibi çok kanal sayısı yok 5 tane falan herhalde

Kesilmesinin nedeni test yayını olması imiş..

Paralıya dönünce kesilme olmaz..

Kalite İğrenç

bassavci

bassavci

Üye
tv için kaç ki&#351;i para öder. tabi bu kalitede....

bugün izledim....
çok kötü...
felaket...

Caine

Caine

Üye
bende olmuyorrr. ayarlar dogru ama calismadııı. çalistirabilen arkadaslardan da edindigim bilgiye göre berbat otesi

bassavci

bassavci

Üye
bende k750i de denedim. berbat...
daha önce telsimde denemiştim onda daha iyi idi.

Üst Alt