Faturalı Avea Sınırsız Kamu Tarifesi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Avea Sınırsız Kamu Tarifesi
Tarife Bilgisi


Sınırsız Kamu Tarifesi ile Avea'daki milyonlarca kamu çalışanını ve emeklisini limitsiz ve ücretsiz arayın! Üstelik diğer GSM aboneleri ile KDV ve ÖİV dahil dakikası sadece 35 KR 'dan görüşün!



Ücretlendirme
Aylık ücret 15,15 TL *
Tarifedeki grup içi görüşme süresiSINIRSIZ
Şebeke içi görüşmeler35 Kr / dk
Sabit hat görüşmeleri**35 Kr / dk
Diğer operatör görüşmeleri35 Kr / dk
SMS gönderimleri33,25 Kr/SMS
MMS gönderimleri99 Kr / MMS
[TBODY] [/TBODY]


  • 15,15 TL yeni aktivasyonlarda ilk 3 ay için geçerli olan fiyattır. 3 ay sonrasında 21,21 TL'dir. Mevcut Avea hattı tarifesinin Sınırsız Kamu Tarifesi ile değiştirilmesi halinde aylık ücret ilk aydan itibaren 21,21 TL'dir. İlk 3 aylık indirim Numara Taşınabilirliği ile gelen müşterilerimiz için de geçerlidir.
  • Limitsiz ve ücretsiz grup içi görüşme hakkı Sınırsız Kamu tarifesinde bulunan aboneler ve bütün Avea kamu tarifelerindeki aboneler ile yapılacak görüşmelerde geçerlidir.
Tarife, paket ya da kampanya kapsamında hattınıza tanımlanan, ücretlendirilmeyen görüşme süreleri; yarışma servisleri, sohbet hatları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data ve WAP aramalarını kapsamamaktadır. Bilgi ve Danışma numaraları ve yukarıdaki aramalar için belirlenen ilgili ücretlere Servis Ücretleri ve TT Özel Servisler kısımlarından ulaşabilirsiniz.

Avealı Olmayanlar: Hiçbir geçiş ücreti ödemeden numaranızı taşıyarak veya yeni hat tesisi ile bu tarifeye geçmek için Avea bayilerine gelin.
AveaKamu Tarifeliler SINIRSIZyazıp 5555a gönderin
 


Üst Alt