avea sınırsız internet mi daha hizli yoksa cepnet mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

klavye13

Üye
    Konu Sahibi
avea sınırsız internet mi daha hizli yoksa cepnet mi?
avea nin faturalilara ozel 1 gb den sonra yavaslayan sinirsz neti mi yoksa aylik cepnet mi daha hizlidir arkadaslar?

ali.44

ali.44

Üye
bence bölge bölge değişiyor benim olduğum yerde avea daha iyi ama bazı yerler tam tersi vodafone daha iyi

phasan

phasan

Üye
oguzalp44

oguzalp44

Üye
hız düşmeden 3 g ve kapsama alanına bakar hız düşünce vodafone 96 kps avea 128 kps
daha hızlı olur ama kapsama alanıda etkiler

_erdal_

_erdal_

Üye
Kullananlar avea daha yavas diyor
teoride avea daha hızlı olması lazım ama yukarıda arkadasların dediği gibi coğrafı konum önemli yani baz istasyonuna olan uzaklıgınız ve aradaki dağ ev ağaç gibi faktörlerden dolayı farklılık gösterebilir

• Beğen
Tepkiler: oguzalp44
phasan

phasan

Üye
teoride avea daha hızlı olması lazım ama yukarıda arkadasların dediği gibi coğrafı konum önemli yani baz istasyonuna olan uzaklıgınız ve aradaki dağ ev ağaç gibi faktörlerden dolayı farklılık gösterebilir

Orasini bilemem ben hic kullanmadi avea net

yilmazk1977

yilmazk1977

Üye
avea süper

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
ben ikisinide kullandım bence ikiside aynı.

oguzalp44

oguzalp44

Üye
kapsama alanı iyiyse avea daha hızlı birde obölgede kullanıcı yoğunluğuna bağlı

murat.122a

murat.122a

Üye
vodafone ave hızları aynı değil avea dan nokia internet radyosun da radyoların hemen hemsini rahatça dinliyorsun nokia ovi den indirebilirsiniz vodafone nin avantajı ise internet ayarlarıyla live ve internetle 2 ayrı bağlantı yapınca 12+12=24kb(192kbp) hıza ulasıyor 2 ayrı bağlantı ile 2 video yu indiriyor 96kbp 2 ye bölünmüyor 96kbp 2 ye katlanıyor birinci inerken arka plana alıp live ile bağlanıp video indiriyon.anlamayan mesaj atsın detayını anlatayım fark var avea 128kbp vodafone 192kbp

- - - Eklendi - - -

vodafone ave hızları aynı değil avea dan nokia internet radyosun da radyoların hemen hemsini rahatça dinliyorsun nokia ovi den indirebilirsiniz vodafone nin avantajı ise internet ayarlarıyla live ve internetle 2 ayrı bağlantı yapınca 12+12=24kb(192kbp) hıza ulasıyor 2 ayrı bağlantı ile 2 video yu indiriyor 96kbp 2 ye bölünmüyor 96kbp 2 ye katlanıyor birinci inerken arka plana alıp live ile bağlanıp video indiriyon.anlamayan mesaj atsın detayını anlatayım fark var avea 128kbp vodafone 192kbp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt