Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Avea ODTÜ Mobil Bilgi Servisi ( Ücretlendirme / Bilgi / Kullanımı )
Sorgulama yapabileceğiniz komutları öğrenmek için YARDIM yazıp 3226 ya gönderebilirsiniz.
Sınav sonuçları:
Sorgulama yapmak için NOT yazıp ya da NOT boşluk DERS KODU yazıp 3226 ya gönderin. Sınav sonuçlarınız gönderilecektir.
Harç bilgisi:
Sorgulama yapmak için HARC yazıp ya da HARC boşluk SEMESTER yazıp 3226 ya gönderin. Harç bilginiz gönderilecektir.
Genel not ortalaması:
Sorgulama yapmak için GPA yazıp 3226 ya gönderin. En son genel not ortalamanız gönderilecektir.
Danışman Öğretim Elemanı Bilgisi:
Sorgulama yapmak için DANISMAN yazıp 3226 ya gönderin. Danışman bilginiz gönderilecektir.
Derslik Bilgisi:
Sorgulama yapmak için DERLIK boşluk DERS KODU yazıp 3226 ya gönderin. Sorgulama yaptığınız derse ait derslik bilgisi gönderilecektir.
Ders bilgisi:
Sorgulama yapmak için DERS yazıp 3226 ya gönderin. Sorgulama yaptığınız dönem içerisinde aldığınız derslerin listesi gönderilecektir.
Ücretlendirme:
3226 numarasına gönderilen her bir mesaj 0,4 TL ile ücretlendirilmektedir.
Sistemden gönderilen her bir mesaj 0,4 TL ile ücretlendirilmektedir.
Otomatik SMS alımı aboneliğinde sistemden gönderilen her bir mesaj 0,4 TL ile ücretlendirilmektedir. Ayrıca bir abonelik bedeli alınmamaktadır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinden servis için ön üyeliğinizi başlatmanız gerekmektedir. Bu tanımlamalardan sonra, üyeliğinizi başlatmak için cep telefonunuza ONAY yazıp göndermeniz için bir mesaj iletilir. ONAY yazarak 3226 ya gönderdiğinizde aboneliğiniz başlatılır. Abonelik otomatik mesaj alımları içindir, mesaj bedelleri haricinde ayrı bir abonelik ücreti yoktur. Sorgulama:
Sorgulama yapabileceğiniz komutları öğrenmek için YARDIM yazıp 3226 ya gönderebilirsiniz.
Sınav sonuçları:
Sorgulama yapmak için NOT yazıp ya da NOT boşluk DERS KODU yazıp 3226 ya gönderin. Sınav sonuçlarınız gönderilecektir.
Harç bilgisi:
Sorgulama yapmak için HARC yazıp ya da HARC boşluk SEMESTER yazıp 3226 ya gönderin. Harç bilginiz gönderilecektir.
Genel not ortalaması:
Sorgulama yapmak için GPA yazıp 3226 ya gönderin. En son genel not ortalamanız gönderilecektir.
Danışman Öğretim Elemanı Bilgisi:
Sorgulama yapmak için DANISMAN yazıp 3226 ya gönderin. Danışman bilginiz gönderilecektir.
Derslik Bilgisi:
Sorgulama yapmak için DERLIK boşluk DERS KODU yazıp 3226 ya gönderin. Sorgulama yaptığınız derse ait derslik bilgisi gönderilecektir.
Ders bilgisi:
Sorgulama yapmak için DERS yazıp 3226 ya gönderin. Sorgulama yaptığınız dönem içerisinde aldığınız derslerin listesi gönderilecektir.
Ücretlendirme:
3226 numarasına gönderilen her bir mesaj 0,4 TL ile ücretlendirilmektedir.
Sistemden gönderilen her bir mesaj 0,4 TL ile ücretlendirilmektedir.
Otomatik SMS alımı aboneliğinde sistemden gönderilen her bir mesaj 0,4 TL ile ücretlendirilmektedir. Ayrıca bir abonelik bedeli alınmamaktadır.