barabelli
Üye
Avea Nın Yaptıgı Uyanıklık
Avea nın uyanıklığı
Sevgili arkadaslar,bir arkadasimdan gelen,sanirim ki
hepimizi az cok ilgilendiren bir konu hakkindaki iletiyi sizlerle
paylasmak istedim.Siz de geregini yaparsaniz bu uyanik taviri tutunarak
birileri bizlerin ceplerinden bos yere kazanc saglayamaz.Sevgilerimle...
avea kullananlar: telefonunuzdan hemen ##002# yi tuşlayın (Arayın, ekranınıza aktarma iptal diye bir
yazı gelecek) böylece yönlendirmeyi kaldırın.yoksa size ulaşamayan herkesten bir kontör düşecek..ve bunu avea kullanan herkese gönderin..göndermezseniz siz aradığınızda sizden de kontör düşecek Eğer aradığınız kişinin telefonuda
telesekreter ayarlı ise, dinlediğiniz 1 sn'lik "aradığınız kişiye
ulaşılamıyor" mesajı için bir normal arama karşılığı ücretlendiriliyorsunuz!!.
İşin garip olan kısmı bu değil aslında: Normal avea hatlarında
default(fabrikaçıkışı) olarak ayarlı bir telesekreter yokken, herkeste bu telesekreter otomatik olarak ayarlı geliyor!. Yani sizin hiçbir şeyden haberiniz yokken, çaktırmadan sizden intikamını
alıyor
Arkadaşınızı aradınız ve ulaşamadınız mı? Hemen 1.5 kontor. İki dakika sonra yine mi ulaşamadınız bir 1.5 kontor daha . . Ne uyanıkça değil mi?
İşin daha da kötüsü kimsenin böyle bir uygulamadan
haberi yok, herkes diğer operatorlerde olduğu gibi aranılan
telesekreterin bedava olmasını bekliyor. Ne de olsa paralı olan bir uygulama otomatik olarak ayarlı gelmez yanılıyor muyum?
Bu olayı iptal ettirmek ise daha da bir traji komik; avea'yı arıyorsunuz, durumu anlatıyor ve "uyanık" olduğunuzu gösteriyorsunuz, onlar da size avea hatlı telefonunuzdan ##002# 'yi aramanız durumunda telesekterin kaldırılabileceğini anlatıyorlar.
NOT:arkadaşlar bana gelen maılı yayınlıyorum alıntıdır ve avea kullanmadıgım ıcın bılmıyorum ne kadar dogru konunun yorumunu konun hakımlerıne bırakılyorum saygılar
Sevgili arkadaslar,bir arkadasimdan gelen,sanirim ki
hepimizi az cok ilgilendiren bir konu hakkindaki iletiyi sizlerle
paylasmak istedim.Siz de geregini yaparsaniz bu uyanik taviri tutunarak
birileri bizlerin ceplerinden bos yere kazanc saglayamaz.Sevgilerimle...
avea kullananlar: telefonunuzdan hemen ##002# yi tuşlayın (Arayın, ekranınıza aktarma iptal diye bir
yazı gelecek) böylece yönlendirmeyi kaldırın.yoksa size ulaşamayan herkesten bir kontör düşecek..ve bunu avea kullanan herkese gönderin..göndermezseniz siz aradığınızda sizden de kontör düşecek Eğer aradığınız kişinin telefonuda
telesekreter ayarlı ise, dinlediğiniz 1 sn'lik "aradığınız kişiye
ulaşılamıyor" mesajı için bir normal arama karşılığı ücretlendiriliyorsunuz!!.
İşin garip olan kısmı bu değil aslında: Normal avea hatlarında
default(fabrikaçıkışı) olarak ayarlı bir telesekreter yokken, herkeste bu telesekreter otomatik olarak ayarlı geliyor!. Yani sizin hiçbir şeyden haberiniz yokken, çaktırmadan sizden intikamını
alıyor
Arkadaşınızı aradınız ve ulaşamadınız mı? Hemen 1.5 kontor. İki dakika sonra yine mi ulaşamadınız bir 1.5 kontor daha . . Ne uyanıkça değil mi?
İşin daha da kötüsü kimsenin böyle bir uygulamadan
haberi yok, herkes diğer operatorlerde olduğu gibi aranılan
telesekreterin bedava olmasını bekliyor. Ne de olsa paralı olan bir uygulama otomatik olarak ayarlı gelmez yanılıyor muyum?
Bu olayı iptal ettirmek ise daha da bir traji komik; avea'yı arıyorsunuz, durumu anlatıyor ve "uyanık" olduğunuzu gösteriyorsunuz, onlar da size avea hatlı telefonunuzdan ##002# 'yi aramanız durumunda telesekterin kaldırılabileceğini anlatıyorlar.
NOT:arkadaşlar bana gelen maılı yayınlıyorum alıntıdır ve avea kullanmadıgım ıcın bılmıyorum ne kadar dogru konunun yorumunu konun hakımlerıne bırakılyorum saygılar