Avea Nın Yaptıgı Uyanıklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barabelli

barabelli

Üye
    Konu Sahibi
Avea Nın Yaptıgı Uyanıklık
Avea nın uyanıklığı
Sevgili arkadaslar,bir arkadasimdan gelen,sanirim ki
hepimizi az cok ilgilendiren bir konu hakkindaki iletiyi sizlerle
paylasmak istedim.Siz de geregini yaparsaniz bu uyanik taviri tutunarak
birileri bizlerin ceplerinden bos yere kazanc saglayamaz.Sevgilerimle...
avea kullananlar: telefonunuzdan hemen ##002# yi tuşlayın (Arayın, ekranınıza aktarma iptal diye bir
yazı gelecek) böylece yönlendirmeyi kaldırın.yoksa size ulaşamayan herkesten bir kontör düşecek..ve bunu avea kullanan herkese gönderin..göndermezseniz siz aradığınızda sizden de kontör düşecek Eğer aradığınız kişinin telefonuda
telesekreter ayarlı ise, dinlediğiniz 1 sn'lik "aradığınız kişiye
ulaşılamıyor" mesajı için bir normal arama karşılığı ücretlendiriliyorsunuz!!.
İşin garip olan kısmı bu değil aslında: Normal avea hatlarında
default(fabrikaçıkışı) olarak ayarlı bir telesekreter yokken, herkeste bu telesekreter otomatik olarak ayarlı geliyor!. Yani sizin hiçbir şeyden haberiniz yokken, çaktırmadan sizden intikamını
alıyor
Arkadaşınızı aradınız ve ulaşamadınız mı? Hemen 1.5 kontor. İki dakika sonra yine mi ulaşamadınız bir 1.5 kontor daha . . Ne uyanıkça değil mi?
İşin daha da kötüsü kimsenin böyle bir uygulamadan
haberi yok, herkes diğer operatorlerde olduğu gibi aranılan
telesekreterin bedava olmasını bekliyor. Ne de olsa paralı olan bir uygulama otomatik olarak ayarlı gelmez yanılıyor muyum?
Bu olayı iptal ettirmek ise daha da bir traji komik; avea'yı arıyorsunuz, durumu anlatıyor ve "uyanık" olduğunuzu gösteriyorsunuz, onlar da size avea hatlı telefonunuzdan ##002# 'yi aramanız durumunda telesekterin kaldırılabileceğini anlatıyorlar.

NOT:arkadaşlar bana gelen maılı yayınlıyorum alıntıdır ve avea kullanmadıgım ıcın bılmıyorum ne kadar dogru konunun yorumunu konun hakımlerıne bırakılyorum saygılar

animanyak

Üye
hemen yaptım aslında avea ya hiç yakıştıramadım normalde madem otomatik yapıyosun ozaman bedava yapıcan eğer ücretli yapıcaksan tarife gibi isteyenin alması gerekir...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
söylediğin iyi oldu bunu denemek lazım şayet böyle bi şey varsa tüketici haklarına başvurulması gerekir.

UndeRqRo.uNd

Üye
ben de bu yönlendirme nedir diye merak ediyodum bi süre araştırdım cevap bulamamıştım, saolasın.

BOSCH

BOSCH

Üye
Böyle kontör düşme olayı felan yok
Ben ve ailem hep avea kullanıyoruz
mobil öğrenci paketindeyim
alırken istemiştim verdiler
telefonumuz kapalıyken birisi bizi aradığında
aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor
fakat ben telefonumu açar açmaz sms geliyor ve şu numara şu saatte şu kadar kez sizi aradı diyor
ama ne karşı tarafta nede bende bir kontör düşmesi olmuyor
şimdi denedim yok öyle bişey
Turkcell ve Telsimcilerin kıskançlık çabaları bunlar
çünkü AYNI SERVİSİ TURKCELL ÜCRETLİ YAPIYOR VE AVEA NIN ÜCRETSİZ YAPMASI HOŞUNA GİTMİYOR
gelmeyin bu tür oyunlara önce araştırın
aldanmayın

alihan

alihan

Üye
allah allah ulan ne adam bunlar

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(alihann &#064; May 21 2006, 02&#58;39 PM) [post=339382]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
allah allah ulan ne adam bunlar
[/b][/quote]
yahu yok öyle kontör düşmesi felan milleti kandırıyorlar
servis tamamen ücretsiz boşuna sinirlenmeyin

Exalans

Exalans

Üye
ayıp yaniiii

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(exalans &#064; May 21 2006, 05&#58;03 PM) [post=339451]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ayıp yaniiii
[/b][/quote]
Biz ne diyoruz millet ne diyor
Allah Allah uydurmaca bunlar diyorum
Birisi gene yazıyor ayıp diye ....
Yoksa benim mesajlarımı kimse görmüyor mu

perfectlover

Üye
Barabelli kendisine gelen e-mail ile bir uyarıda bulunmuş. V.I.P de böyle bir uygulamanın olmadığını söylüyor. Bu durumda tartışacak birşey yok.

barabelli

barabelli

Üye
    Konu Sahibi
vallaha ayıp mayıp bn bılmıom konuyu actım ama avea kullanmadıgım ıcın bılmem ama bakarsanız ılk mesajı atan arkadasa o yaptım dıyo sız yok dıosunuz sasırtıcı ???

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
ben şuanda denedim karşı taraftan kontör düşmesi diye bişey söz konusu değil yani arayan kişiden kontör falan düşmüyor.

barabelli

barabelli

Üye
    Konu Sahibi
yalanlıdı mı yoksa tarıfeden tarıfeye degısıyormu ??

denizyalcin

denizyalcin

Üye
yok böle bişi babam personel hat kullanıyo 5 aydır böyle bişile karşılaşmadım...

BOSCH

BOSCH

Üye
haber tamamıyla yalan
avea nın sunduğu beleş hizmete karşı
oynanan bir oyun olduğu tesbit edildi

padme

padme

Üye
avea da bu hizmetten dolayi bir odeme olmuyor.ama ##002# yaptim ve arama aktarma iptal edildi diye birsey oldu.

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
avea hattım yoq ama arkadaşlarımın war hemen onlara söleyeyim......

breaker_devil

breaker_devil

Üye
saolun arkadaşlar heemn herkese yolluyorum

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
söledigin için çok saol .. . .. . .

akin2003

Üye
arkadaşlar ben raslamadım böyle bir şeye tartışacak bir durum yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...