avea nasıl ? geçmeyi düşünüyorum da

Sponsorlu Bağlantılar

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
avea nasıl ? geçmeyi düşünüyorum da
Arkadaşlar ben 10 yıllık turkcell kullanıcısıyım ancak geçen gün artık kazıklanmaktan sıkıldığım için vodafona geçtim. 2 gün önce sms paketi almıştım bugüne kadar bitirdim bugün bana sms paketinizin %80i dolmuştur haklarınız bitince kendi tarifenizden ücretlendirilceksiniz diye mesaj geldi halbuki haklarım bitmiş beni dolandırmak için yapıyolarmış. bi iftar daveti mesajı attım bizim arkadaşları 20 kişiydiler. sonra baktım kullanım tutarı 1 adet diye onlarca mesaj geldi bana ve daha dün yüklediğim 20 tl nin hepsi bitti :off: artık iş işten geçmişti kazıkanmıştım.


Şimdi bir de avea yı kontrol etmek istiyorum avea sizce güzel mi heryerde çekiyo mu paketlerin fiyatı nasıl lütfen düşüncenizi yazarmısınız ?
 


Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
valla sıkıntı sitres yaşamak istiyorsan hiç durma geç.doğru dürüst daha kapsamayı bile halledemediler şehrin merkezinde bile çekmediği yer oluyor.40 ölç bir biç.:vur
 
xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
yapma hocam ya ben kafama göre bi operatör bulamayacak mıyım yha biri güzel çeker kampanyalar kazık dieri avantajlı ama adam gibi çekmez ne yamuk iş ya kafayı üşüttük vallahi :off:

- - - Eklendi - - -

hocam sen turkcell kullandınmı daha önce memnun muydun yada başka hat ?
 
Jitou

Jitou

Üye
Şu son çıkan seç paketi güzel Faturalı olacaksan durma geç Yoksa turkcellden farkı yok
 
xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
yani turkcelinde bi farkı yok diyosun ?
 
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Paketlerini takip edeceksin arkadaşım paketin yokken hangi operatörde mesaj gönderirsen gönder ücretlendirilirsin. Paketin yokken ücretlendirmeyen operatör henüz yok.
 

Buhara15

Üye
arkadaşım bende türkselden vodafona oradan da aveaya geçtim şuan yıkılan paketi kullanıyorum heryöne 500 dk heryöne 1000 sms 1GB internet 19 tl veriyorum aylık 1.20 devlet vergisini de kendileri ödüyorlar yani benim 19 tl bi tek çekiyorlar hatta 3 ay oldu geceli her ay artan bir tlden 3 tl hala duruyor :) bide arandıkça kazan servisinden de arandıkça dk geliyor yani pek sıkıntı çekmiyorum :-) sadece tek sıkıntım internet yetmiyor bana ona da bir çözüm bulursam iyi olacak :)
 
phasan

phasan

Üye
Vıdafonda kal en azında gereksız para almaz vodafone
 
xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
yok yok arkadaşlar benim vodafondan turksele tekrar geçmekteki amacım vodafone ödeyemediğim 20 tl hatta daha fazla borcum var ayrıca vodafone un cepnet internet paketleri çok sinir bozucu bende çakallık yapıp eski hattıma geçeyim diyorum :oke:


işte sizede bunu soruyorum avea ya mı geçim turkcele mi ?
 
plusnettr

plusnettr

Üye
Sanal operatorune gec Avea nın 6 saniyesi 1 kuruş mesaj başı 10 kuruş BimCell

Bu arada bu Avea nin sanal operatorletindeki Cell uzantisi tamamen rakip platform isminden özenti ile oluşmuş.
 


Üst Alt