Avea msn Sorunu....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
    Konu Sahibi
Avea msn Sorunu....
Arkadaşlar ya ben avea kartım ile msn e qirmeye çalışıyorum ama olmuyor. sebebi nedir sizce. Tüm ayarlar tamam kendileri qönderdi ama girmio işte verdikleri linkede qirmio ayrıca gprs bağlı olduğuna dair G şekli çıkmıo bilqiniz varsa yazar mısınız

Nazy

Nazy

Üye
telefon modelinizi yazarnısınız?

burrrak

burrrak

Üye
gprs ayarları yapılı değildir

gsmelih

gsmelih

Üye
tel e250 ise girmez:)

masumruk

masumruk

Üye
bu işin direk olarak msn ile değil de gprs ayarları ile alakası var.
telefonunun bağlantı ayarlarına gir;

bağlantı adı: avea internet
erişim noktası: internet

yaz yada kontrol et. ondan sonra wap browserdan herhangi bir wap sayfasına ulaşmaya çalış. eğer bunu başarabilirsen msnine girmeyi dene. gene olmassa farklı bi çözüm arayalım ;)

sukruon

sukruon

Üye
benim de ayarlar tam ama girmiyor.bazen öyle oluyor

KayıHanlıyız

Üye
ya arkadaşlar bu arkadaşın dediği sizin dediğiniz değil evet benim kide 6600 internete ayarlarını yapsan bile giriyor ama inirmiyor yani aveanın msne programı desteklemiyor 6600'ı boşuna kendini yormayın daha sürümü çıkmamış ben sordum:oke:

safakk

safakk

Üye
bu işin direk olarak msn ile değil de gprs ayarları ile alakası var.
telefonunun bağlantı ayarlarına gir;

bağlantı adı: avea internet
erişim noktası: internet

yaz yada kontrol et. ondan sonra wap browserdan herhangi bir wap sayfasına ulaşmaya çalış. eğer bunu başarabilirsen msnine girmeyi dene. gene olmassa farklı bi çözüm arayalım ;)
katılmıyorum programla da ilgili olabilir örneğin benim ki cepte msnle açmıyo hesabımı hatta internete bile bağlanmıyor ama ceptekinet ile canavar gibi bağlanıyor ;)

sukruon

sukruon

Üye
o sorun telden değil.şebekeden

specialtutku

Üye
avea da msn acılır AVEA DATA WAP GPRS degıl AVEA İNTERNET AYARI OLACAK. benım de acılmıyor du müş teri hiz aradım AVEA İNTERNET ayarı yolldılar sorun bitti 3600 da ayarlar yapıladırma yarları tercıh edilen ayar AVEA İNTERNET olacak o kadar daha bilgi matrixzion windowslive.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt