lirik
Üye
Avea Mobil Öğrenci
Merhaba Ben Türkcell Kullanıcısıyım 6 Yıldır.Ama Biliyorsunuz ki Sevgilinizle Konuşurken Bol Dakika Olması Hepmizi Sevindiriyo
. Söyle Birşey varki turkcell de 15 dk 50 kuruşa 800 dk konuşuyorsunuz karşı taraftada 800 dk olduğunu varsayarsak 1600 dk aylık ama genelde konuşuldumu 1 saat bi bucuk saayt konuşuyoruz uzakta olduğumuz için.şimdi vodafeona hattı var ama oturduğum yerde cekmiyor.avea ya gecirmeyi düşünüyorum. Soruları toplu sorayım
1-Mobil Öğrencide 20 tl yada 30 tl yükledik 10 50 kuruşa konuşcaz bundada dakika sınırlaması varmı ? varsa ne kadar
2-Arkadaşların dediğine göre 20 dk 50 kuruşluk bi kampanya varmış.Öyle Birşey varmı?Varsa ondada sınırlama varmı?
3-Mesela ben kampanyalarda hem hafta içi paketi 2000 dk hem hafta sonu paketini aynı anda alabilirmiyim.
Saygılarımla...
. Söyle Birşey varki turkcell de 15 dk 50 kuruşa 800 dk konuşuyorsunuz karşı taraftada 800 dk olduğunu varsayarsak 1600 dk aylık ama genelde konuşuldumu 1 saat bi bucuk saayt konuşuyoruz uzakta olduğumuz için.şimdi vodafeona hattı var ama oturduğum yerde cekmiyor.avea ya gecirmeyi düşünüyorum. Soruları toplu sorayım 1-Mobil Öğrencide 20 tl yada 30 tl yükledik 10 50 kuruşa konuşcaz bundada dakika sınırlaması varmı ? varsa ne kadar
2-Arkadaşların dediğine göre 20 dk 50 kuruşluk bi kampanya varmış.Öyle Birşey varmı?Varsa ondada sınırlama varmı?
3-Mesela ben kampanyalarda hem hafta içi paketi 2000 dk hem hafta sonu paketini aynı anda alabilirmiyim.
Saygılarımla...