Avea Kim nerede? Servisi

Bu adreste 15 Ocak yazıyor??

Nasıl ücretlendirilir?
KimNerede? servisinin kullanımı 15 Ocak 2009 tarihine kadar ücretsizdir.
Bu tarihten itibaren konum takibi yaptığınız her hat için aylık 3 YTL / 24 kontör ödersiniz.

o yazı eski.

yeni tarih 28 şubat

televizyonlarda reklamı dönüyor ve e-mail adresime de 28 şubat olarak geldi bilgi. yine de bize güvenemiyorsanız müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.

ya kardesim bi bakiyom biyerde gosteriyo bi bakiyom baska biyerde gosteriyo.anlamadimki.cok guzel bi servis ama bu servis yuzunden kiz arkadasimla bosuna kavga ettim guvenim sarsiliyo.anlamadim napacaksam

televizyonlarda reklamı dönüyor ve e-mail adresime de 28 şubat olarak geldi bilgi. yine de bize güvenemiyorsanız müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.
Sorun güvenip güvenmemek değil sadece nerede yazdığını bulamadım

alp00

Üye
Iide ben yzaıorum şifre mi numaraı faln yine aynı safya gelio nasıl olcak bi yardım edin [emaıl="alpersoy35@hot"]alpersoy35@hot[/emaıl]... Mail atarsanaız sewinirim

Baz istasyonu hakkaten sakat ben araştırıyorum bu konuyu geçen bir site gördüm. kim nerede servisi gibi aynı.. N95 üzerinde denedim gayet net pozisyon gönderiyor. Uygulama bedava konulmuş ve üyelik de şimdi bedava.. adres neredebil.com

ekc-103

Üye
fazlaca fitne bir servis bence de

sashs

Üye
Güzelmiş tşk

sati45

Üye
ben yanımda calışan elamanımı takip etmem mümkünmü fakat cepten takip varmış bu dogrumudur bilgi edinmek istiyorum uygunsa ne yapmam gerek