forcerecon
Üye
-
Konu Sahibi
-
Vodafone kullanırken benimde yapmam tek gereken şey WCDMA yı etkinleştirmekti ama Avea'da ne yaparsan yap hız yükselmiyor.Arkadasm brn vodafone kullanıyorum bizim wifi ye Yakın bir hızı var sandece 3g acman gerek
Haklısınız gerçekten de çok sıkıntılı :/Avea sıkıntılı o konuda malesef
Avea müşteri hizmetlerini arayıp bu konu üzerine şikayette bulunun. Bende avea kullanıyorum (yeni nesil 500) 11/12 mbt. arası internet hızım var. Şu ana kadar denediğim bölgeler;
Istanbul içi : Beykoz, ümraniye, eyüp, bayrampaşa, rami , bakırköy ve 500 evler. Bu ilçelerin içinde sadece 500 evler tarafında problem yaşadım.
Istanbul dışı test ettiğim yerler : Kırıkkale, Nevşehir, Bandırma, Erdek ve Ankara. Bu şehirlerde de problem yaşamadım. ..
En garıp olay benım olay sanırım sonucta ıkısıde avea olay soyle avea 3g bızım evde cekmıyor pttcell cekıyor ıkısıde avea
Bende hızlı ?
Ayrıca pttcell tamam avea alt yapısını kullanıyor ama sonuçta başka bi gsm .. Pttcell müşterisi az avea yogun ..
Ayrıca data hatlarının şebekede net kullanımında öncelikleri vardır ..
Her telefonda h yada h+ olmaz bazı telde 3g yazarbendde sorun yasıyorum
bazen edge bazen de 3g yazıyor ama hiç h veya h+ olmuyor
Merhaba arkadaşlar;
Bugün Vodafone'dan Avea'ya geçtim.Fakat geçmez olaydım.2 GB internet paketini en fazla 50 kbps olarak kullanabiliyorsunuz.Ben 23 TL fiyatı olan 500 dk 5000 sms 2 GB internet paketindeyim yani SÜPER FIRSAT PAKETİ ama Vodafone'nu bırakıp Avea'ya geçtiğime pişmanım.Vodafone'da H+ ile 13 mbps ile internete bağlanıyordum.Fakat Avea'da bırakın 13 mbpsyi H+ ya bile bağlanmıyor.Maxicep'te de baktığıma göre bu sorunu tek yaşayan ben değilim.Bu soruna bir çözümü olan var mı yoksa tekrar Vodafone'a geçeyim mi ?
Her telefonda h yada h+ olmaz bazı telde 3g yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?