Avea İnternet Bağlantısı Kapanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ati_x_

Üye
    Konu Sahibi
Avea İnternet Bağlantısı Kapanmıyor
Merhaba arkadaşlar. Nokia X6 telefonumu laptopa bağlayarak Nokia Suite aracılığıyla internete bağlanmaktayım. Ancak dün yanlışlıkla "bağlantıyı kes" seçeneğini tıklamadan bilgisayarı kapattım. Sol üstteki sinyal simgesinin altında o andan itibaren 3.5G yazısı ve altında bağlantı simgesi var. Telefonu her açıp kapatmamda otomatik internet bağlantısı kuruyor, 3g'yi kapatsam bile gprs bağlantısı kuruyor. 500mb internet paketi aldım dün ve şuan 180mb kotam kaldı bu etkin bağlantıyı kapatmanın bi yolu varmı bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun...

stainless steel

stainless steel

Üye
benim telefondada var o sorun müşteri hizmetleri arayacağım ben

aslankaplants

aslankaplants

Üye
ben internet sitesinde online işlemlerden hat bilgilerinden kapattırdım
daha internete girmiyor

----------Eklendi @ 19:57:09 ---------- Yazıldı @ 19:56:28 ----------

avea dan daha açmadan giremem

ati_x_

Üye
    Konu Sahibi
Biraz önce avea müşteri hizmetlerini aradım yukarda yazdığım gibi aynen sorunu anlattım. O an açık olan aktif bağlantımın sonlandırılmasını istedim ancak tüm internet erişimimi kapattılar. Sonra tekrar aradım ve internet erişimimi açtırdım. Bu arada telefonum Nokia X6. *100# menüsünde de müşteri hizmetlerini aradığımda onların sisteminde de telefon modelim kayıtlı değilmiş. Teknik servise yönlendirildim. Teknik servis bişeyler yaptı telefonunuzu kapatıp açın düzelecektir dedi. ARtık kendiliğinden bağlanmıyor ama telefonu her kapatıp açmamda bağlantı kurmak için benden izin istiyor. İptale bastığımda bağlanmıyor ama bunun kalıcı bir çözümü olması lazım her seferinde böylemi uğraşacağız...

Arkadaşlar biraz önce telefona mevcut yazılımı tekrar yükledim ve artık internete bağlanmıyor. Başka bi çözüm bulamazsanız size de aynısını yapmanızı öneririm.

Üst Alt