Avea In Touch 2 Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Avea In Touch 2 Yardim
Bu telefonu yeni aldim aveadan bi sorunum var mesela cogu uygulama benim kapatmama ragmen bi sure sonra yine calismaya basliyor facebook gibi. İstedigimiz uygulamanin otomatik olarak calismasini engelleyebilecegimiz bi uygulama varmidir acaba?

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Buğra

Buğra

Admin
androidin doğası gereği normal bir durum fakat sistem uygulamaları dışında facebook twitter vs gibi uygulamaların çalışması pil ömrünü kısaltır pil daha çabuk bitecektir.Root yaparak greenify programı ile bunu sağlayabilirsiniz fakat root yapmak garantiyi devre dışı bırakır

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
ancak ben yeni aldim root falan yapmadim ama google market disindaki tum apk dosyalarinida yukleyebiliyorum bi sorun cikmadi hic acaba root lu falanmidir?

youssouf

Üye
ancak ben yeni aldim root falan yapmadim ama google market disindaki tum apk dosyalarinida yukleyebiliyorum bi sorun cikmadi hic acaba root lu falanmidir?

yok degil root bazı uygulamalar için root gerekir. Bence root at ve link2sd uygulamasını yükle. Ve o uygulamaları sil. Ben ise yaramayanları sildim avea tema ve sweypeyi dondurdum boş ram 210 a fırladı

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
yok degil root bazı uygulamalar için root gerekir. Bence root at ve link2sd uygulamasını yükle. Ve o uygulamaları sil. Ben ise yaramayanları sildim avea tema ve sweypeyi dondurdum boş ram 210 a fırladı

Siz nasıl root yaptınız acaba bu telefona? Ben bu adreste denilenleri aynen yaptım ancak o resimde ki ekran kalıyor öyle 1 saat bekledim hareket yok. Telefonda ilk açılıştaki reklamı ile kalıyor daha sonra bataryayı çıkartıp takarak açabiliyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt