Avea in Touch 2 _?? (yardımcı olursanız sevinirim)

Sponsorlu Bağlantılar

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Avea in Touch 2 _?? (yardımcı olursanız sevinirim)
Beyler yardımcı olursanız sevinirim bir arkadaşım avea in touch 2 alıcak sizce alınır mı _? +ları ve -leri nelerdir _? Ve aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz başka android telefon var mı _?

skywalker06

skywalker06

Üye
O fiyata 2.el galaxy ace 2 alsın daha memnun kalır eğer sıfır alacaksa o paraya tek çekirdekli telefon alacağı için intouch 2 de alsa bişey değişmez tek eksiği intouch 2de bir yazılım desteği beklemesin büyük ihtimal android 4.0.3 te kalacak yükselmeyecek

alsancak31

Üye
Bence alsın ciazı aldım super bu fiyaata bu telefon kaçmaz bence oyun oynarken takılma olursa gorev yoneticisinden hepsini sollandır deyip sonra oyunu acınca takılma olmuyor subvay surfestte takılma yok

Bu arda ikinci el almasin adamlar sorunlu cihaz satiyor ve geri almiyor.

azsxd

azsxd

Üye
İphone kullanıcısı olarak,Cihaz güzel şarjı iyi gidiyor avea tema gerçekten çok hızlı stabil telefonda takılma gibi sorunla karşılaşmadım.
Root yapıp sürümü 4.1.2 rom kurdum telefon çok stabil.

Hygiene

Hygiene

Üye
Bende şuan Avea İn Touch 2 var daha ilk çıktığı gün aldım telefon güzel hızlı felan o konuda sıkıntı yok her oyunu da kaldırıyo 4.0.4 android işletim sitemi de var ama tek sıkıntısı ''Subway Surf'' da aşırı kasıyor deli etti beni genel olarak telefon harika

mamix74

mamix74

Üye
Bende şuan Avea İn Touch 2 var daha ilk çıktığı gün aldım telefon güzel hızlı felan o konuda sıkıntı yok her oyunu da kaldırıyo 4.0.4 android işletim sitemi de var ama tek sıkıntısı ''Subway Surf'' da aşırı kasıyor deli etti beni genel olarak telefon harika

arkadasim avea tema cok ram yiyor ben root yapip farkli bir yazilim yukledim simdi subway ve tple runu kasmadan oynuyorum

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
yok onu kasiyo yok bunu kasmiyo gardas sen 2. el ace2 al o paraya alacagin en iyi tel odur. attihin her oyunu takir takir acar gram da kasmaz ace2 jb biraz sorunlu olmasina ragmen pes 2012 temle run butun oyunlari subway surf gta real racing ve 40 a yakin program ve 28 oyun var hic birinde kasininti yok olsada da keyfe keder var oda olsun avea bugun in touch2 cikarir yarin bakarsin baska bisu hem 5mg piksel kamera var neye yarar flash olmadiktan sonra gardasss

Lohengram

Lohengram

Üye

Lütfen bu tür açık tonlu yazılar kullanmayınız bu iletiyi okuduğunuz halde dikkate almayıp tekrar ederseniz yönetime bildirileceksiniz.

- - - Eklendi - - -

Şimdi burda anlatacaklarımı iyi oku lütfen...

AVEA İN TOUCH 2 bence bu telefondan uzak dur ROM-KERNAL-CMW desteği çok az olacaktır ve bu bir android cihazın ömrünün aldığın an bitmesi demektir.

Tek çekirdek işlemci iş görür ama 2013 ten sonraki oyunlarda kasma yapacaktır bunda emin olabilirsin.

Galaxy Ace 2 den de uzak durmanı tavsiye ediyorum.

Sebeplerim ise Samsung'un üvey evlat muhamelesi yaptığı bir cihazdır ve bundan memnun kalmaya bilirsin.

O fiyata süper telefonlar var LG L9 ve S3 Mini gibi;

L9:

S3 MİNİ:

ACE 2 alacaksın ama ACE 3 çıkıyor bu sene yani bu şu demek artık Samsung ACE'den kestiği desteği tümüyle kesecek
Haber:

Karşılaştırmalar

ACE 2 vs LG L9

ACE 2 vs S3 Mini

ACE 3 vs S3 Mini

Ace 3 geçti diyeceksin ama OC ile S3 Mini fark atıyor :oke:

Sonuç:Avea İn Touch senin için hüsran olacaktır.Ace 2 alabilirsin fakat o telefon ömrünü tamamladı.Anlayacağın L9 ve S3 Mini daha ekonomik ve daha çok perfornmans veren 2 cihaz.

- - - Eklendi - - -

Konu bence gayet açık şekilde anlatıldı konunun d
aha da uzatılmasına gerek yok :oke:

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Oyun konusunda hicbir sey bekleme. Abimde stock s3mini var oyunlari catir catir aciyor.

Üst Alt