Bende şuan Avea İn Touch 2 var daha ilk çıktığı gün aldım telefon güzel hızlı felan o konuda sıkıntı yok her oyunu da kaldırıyo 4.0.4 android işletim sitemi de var ama tek sıkıntısı ''Subway Surf'' da aşırı kasıyor deli etti beni genel olarak telefon harika
Lütfen bu tür açık tonlu yazılar kullanmayınız bu iletiyi okuduğunuz halde dikkate almayıp tekrar ederseniz yönetime bildirileceksiniz.
- - - Eklendi - - -
Şimdi burda anlatacaklarımı iyi oku lütfen...
AVEA İN TOUCH 2 bence bu telefondan uzak dur ROM-KERNAL-CMW desteği çok az olacaktır ve bu bir android cihazın ömrünün aldığın an bitmesi demektir.
Tek çekirdek işlemci iş görür ama 2013 ten sonraki oyunlarda kasma yapacaktır bunda emin olabilirsin.
Galaxy Ace 2 den de uzak durmanı tavsiye ediyorum.
Sebeplerim ise Samsung'un üvey evlat muhamelesi yaptığı bir cihazdır ve bundan memnun kalmaya bilirsin.
O fiyata süper telefonlar var LG L9 ve S3 Mini gibi;
L9:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
S3 MİNİ:
ACE 2 alacaksın ama ACE 3 çıkıyor bu sene yani bu şu demek artık Samsung ACE'den kestiği desteği tümüyle kesecek
Haber:
Karşılaştırmalar
ACE 2 vs LG L9
ACE 2 vs S3 Mini
ACE 3 vs S3 Mini
Ace 3 geçti diyeceksin ama OC ile S3 Mini fark atıyor 
Sonuç:Avea İn Touch senin için hüsran olacaktır.Ace 2 alabilirsin fakat o telefon ömrünü tamamladı.Anlayacağın L9 ve S3 Mini daha ekonomik ve daha çok perfornmans veren 2 cihaz.
- - - Eklendi - - -
Konu bence gayet açık şekilde anlatıldı konunun daha da uzatılmasına gerek yok