Avea ile ÖSS Sonuçları Gençler için Cepte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avea ile ÖSS Sonuçları Gençler için Cepte
Avea ve ÖSYM’nin ( Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi ) işbirliği ile ÖSS Sonuçları Avea “Mobilöğren ÖSS Mobil Bilgi Servisi” servisi ile cebinize geliyor.

Bu servis sayesinde ÖSS Sonuçları açıklandığı andan itibaren sonuçlarınız cep telefonunuza SMS olarak iletiliyor.

ÖSS sonuçlarını SMS ile öğrenmek isteyen Avea aboneleri OSS boşluk 11 haneli TC Kimlik numaralarını" yazıp, 3366'ya SMS göndermeleri gerekiyor. Servis puanlarınızı toplam 7 SMS’den oluşmak üzere Alanı, Alandışı, Ekpuanlı ve Dil puanıyla birlikte gönderecek. Her SMS 1 SMS/ 2 kontörden ücretlendirilecek.

Patlıcan Üyeleri Avantajlı!

ÖSS sonucunu öğrenmek isteyen Patlıcan aboneleri bu servisten %50 indirimli faydalanabilecek. Böylelikle 8 SMS ücreti ödemeniz gerekirken, 4 SMS ücreti ödemiş olacaksınız.Bu indirimden yararlanmak isteyen Patlıcan üyesi, Sınav açıklanmadan 24 saat önce kayıt işleminizi yaptırmanız gerekmektedir.

Sonuçlar Açıklandıktan Sonra da ÖSS Sonucunuzu Öğrenebilirsiniz

Adaylar sonuçlar açıklandıktan sonra 3366'ya SMS atarak sonuçlarını öğrenebilecek. Bunun için yapmanız gereken:
  • · "OSS" boşluk TC Kimlik numarası yazarak tüm ÖSS sonuçlarını,
  • · "OSS" boşluk TC Kimlik numarası boşluk "ALANI" yazarak ALAN puanlarını,
  • · "OSS" boşluk TC Kimlik numarası boşluk "ALANDISI" yazarak ALANDIŞI puanlarını,
  • · "OSS" boşluk TC Kimlik numarası boşluk "EKPUANLI" yazarak EKPUANLI puanlarını,
  • · "OSS" boşluk TC Kimlik numarası boşluk "DIL" yazarak DİL puanlarını öğrenebilecek.
NOT: Sorgulama servisinde, gönderilen mesajlar ve sorgulamaya gelen her cevap mesajı, 1 standart SMS/2 kontör olarak ücretlendirilecektir.

darülmendep

darülmendep

Üye
İşte avea farkı

admiral23

admiral23

Üye
geçen ve önce ki yıl gnctrkcll abonelerine beleş geliyordu sonuçlar.
8 sms fiyatına gidip internette oturulur sonucuda öğrenilir 55 dk daha nette takılınıp eve gidilir
:@

peyzani

Üye
ben o işi merak ettim ve sizler için denedim arkadaşlar :) belirttiğiniz gibi 7 sms ten oluşan mesaj aldım fakat 2 tanesi hatalı geldi nedenini anlayamadım. öss açıklandıktan yaklaşık 20 dakika sonra gelmesi de beni şaşırttı daha geç bekliyordum. turkcell de gecen yıllarda aynı şeyi ücretsiz yaptı fakat 2-3 saat kadar sonra geldi.herşeye rağmen internete girme imkanı olamayan insanlar için güzel bir hizmetti bence. tşkrlr awea

peyzani

Üye
özür dilerim arkadaşlar o mesajlar yanlış değilmiş.

welt

welt

Üye
Patlican üyelerine yarı yarıya yani 4 SMS karşılığı verildi bu hizmet.
Pazar günü 10:30'daki basın açıklaması yapıldığında evde değildim ve internete girme imkanım da yoktu, internette açıklanmaya başladıktan 20 dakika sonra 7 ayrı mesaj halinde gönderdiler, ki çok güzeldi; teşekkürler AVEA. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt