avea i900 (samsung) kanpanya + turkcell hat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nedvet

Üye
    Konu Sahibi
avea i900 (samsung) kanpanya + turkcell hat
iyi günler arkadaşlar benim merak ettiğim konu avea'nın 3G kampanyası ile verdiği samsung i900 telefonun turkcell hatla çalışıp çalışmıyacağı,
bu telefonu almayı istiyorum normal satış fiyatı 1.100 cıvarında ,
800'e dusmesi beni heycanlandırdı ama tek problem hat .
Acama yeni surum yukleme ile bu problem çozulur mu?yardımcı olursanız sevinirim .Saygılar.

darülmendep

darülmendep

Üye
Ben pek bi sorun olmayacağını zannediyorum çünkü Avea burada sadece sağlayıcı durumunda hem gerçekten telefonun fiyatı mükemmel düştü bence bu fırsat kaçmaz son karar senindir tabi

nedvet

Üye
    Konu Sahibi
gecen turkcellden kuzene telefon aldık htc onun içine turkcell galiba yazılım atmış çoğu yerde karsımıza turkcell logosu çikti ,belki avea da boyle bişey yapmış olabilirdiye dusundum ama boyle olsa bile samsung servis yazılım atar heralde,bilgi için tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar aveayı aradım turkcelle çalışıyomuş ama 1 yıl aveaya uye kalmamız gerekiyormus ,olsun bu fiyata bu telefon =D

darülmendep

darülmendep

Üye
Al bi hat açık kalsın hem bedava da konuşursun oohhhh bee

Al bi hat açık kalsın hem bedava da konuşursun Avea gerçekten çok güzel birşey yapmış ooh be

Al bi hat açık kalsın hem bedava da konuşursun Avea gerçekten çok güzel birşey yapmış ooh be

can_dostum1979

Üye
ben aldım valla.
gayet memnunum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
aslında güzel bir kampanya 1000 küsürlerden 800 e indi..kaçırılmıyacak bir fırsat..

cepn97

Üye
samsung i900un dahili hafızası ne kadar? işletim sistemi windows mobile professionalmi? nokia n97ye kıyasen nasıl bir makine?

CyberTurk

Üye
bende bu kampanyadan yararlandım ve i900 ü aldım. gayet güzel telefon memnun kaldım. telefonda ne bir avea logosu nede menüsü bulunuyor. avea bayisindeki görevli başka hatlarda da çalıştığını söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt