Avea geçtim ama geçmese miydim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Avea geçtim ama geçmese miydim?
Arkadaşlar geçen hafta perşembe günü Avea'ya geçtim çok güzel geldi kampanyalar vs. fakat hiç kimse memnun değil.Yanlış mı yapptım geçerek?

klongs

klongs

Üye
niye memnun değilsinki

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Sen kimselerin dediğine bakma, kendin kullan 1 ay falan memnun kalırsan devam edersin, baktın işine gelmedi eski operatörüne geri dönersin :oke:

• Beğen
Tepkiler: redspawn

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Ya henüz bir şey yok zaten 3 gün önce telefoncu'ya söyledim bana bir sim kart verdi.Mesaj geldi aynen şöyle:''17.04.2012 tarihinde,saat 07.10'da 054x xxx xx xx numaralı hattınız için talep ettiğiniz numara taşıma işlemi tamamlanacaktır.'' Yani yarına kadar bekleyecekmiyim? Şikayetler de o kadar fazla ki avea hakkında.Turkcell'in de kazıkları bi garip.Her şeye para alıyor.Vodafone'da da konuşma ve mesajlaşma paketi kıtlığı var.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Eğer herhangi bir sözleşme imzalamadıysan sorun yok hoşuna gitmese tekrar geri dönebilirsin :oke:

TheSoftware

TheSoftware

Üye
1 yıldır kullanıyorum memnunum hemde çok.

Secret26

Secret26

Üye
Avea=Öğrenci
Vodafone=Memur
Turkcell=Zengin hattıdır. Bu böyledir :D

cansus001

Üye
avea iyi genelde. paketleri aşınca fena geciriyo ama

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Paran varsa Turkcell faturalı alacan, Aveanın çekmeme sorunu var. Geçen pikniğe gittik Ankara'da Yaylabağ köyü var bilen bilir. Arkadaşın Turkcell hattı çekerken benim Avea tek diş bile çekmiyordu. :(

phasan

phasan

Üye
en iyisi vodafone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt