Avea ---- Fenercell

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
Avea ---- Fenercell
Arkadaşlar Ben Şimdi KArarsızlık İçinde Kaldım

Ben Şimdi Yeni Bir Hat Alcam

Avea MI Alsam Fenercell Mi ALsam

Hangisi Daha Karlı?Hangisi Daha Avantajlı?

Hangisi Daha İyi?Ve Fenercell Alsam Patlıcana Üye Olabilir Miyim?

kanka5000

kanka5000

Üye
öyle bi soru sordunki:) sen en çok kimlerle konuşuyon 1 kişiylemi eger bir kişiyle konuşuyorsan al fenersell 100 kontör yüklemeye 1907 dk. dı herhalde oda yeter sana. yok her yöne ise aveanın heryone 2 dk. sı 1 kontör tarifesi var onu al derim. kiminle ne kadar konuşacagını yazarsan daha cok yardımcı olr arkadaşlar.

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
yok be ya ben konuşma yapmam pek hayır fenercell de maç günleri her yöne50 sms gibi şeyler oluo ayrıca 100 kontöre dk 1 knt her yöne ben zaten bunu 3.hat olarak alıcam avea la fenercell arasında kaldım patlıcana üye olup o 3 saat hediye gibi şeylerden faydalanabiliyo mu fenercelliler

emrelinho92

Üye
fenercell de şuan 100 kontör yükle 1907 dk fenercellilerle bedavaya konuşma kampnyası var...ayrıca 100 kont yükleyince her yöne 2 dksi 1 kontör 5000 sms kampanyası var ve maç günleri 50 sms beleşti ama bu sene daha 50 sms hiç gelmedi..

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
hmm yani fenercell al daha vantajlı diyorsunuz kısacası

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar cevap yazın normal avea mı alim fenercell mi alim hadi ikisinin arasında kaldım beni aydınlatın hngisi daha karlı

kanka5000

kanka5000

Üye
GsMobile al:)

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
fenerliken neden gsmobile alim deli miyim ben

EMMRE-E

Üye
bi sorum var bu 1907 dkkayı aveaya kullanabiliyo muyuz yoksa sadece fenercelle mi kullanılıyo

konyarapp

Üye
peki fenercellden aveaya geçiş yapmak için ne yapmamız lazım __???

SeRKaNCa16

Üye
sen kafana göreal yıne sana uygun olanı zaten kendın acıklamayı yapmıssın

superisi35

superisi35

Üye
fenercell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt