Avea Faturasız Kampanyaları -19 TL'lik Genç Paket- Numara Taşıma ile Gelen Gençlere Özel

Sponsorlu Bağlantılar

nugerya

Üye
numara taşıma il bu tarifeye gelene her yöne 500 dk+ 1000 sms+ 1 GB net
normal avealı olupta gelene avea içi 1000 dk+ 1000 sms+ 1 GB net
TL nizden 19 lira düşüyo
12 ay kullanma hakkınız var
12. aydan sonra avea içi 1000'den devam edebiliyosun
istediğiniz zaman iptal var
TC no'nun 25 yaş altı olması gerekiyo illa hat sahibinin TC no 'su lazım değil başkası olabilir
:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

sercocix

sercocix

Üye
Güzel Tarife ;)

baykuş1

Üye
arkadaslar ben avea yeni geçís yaptim 12 sene turkcell kullandim avea daha çok isime yariyor internet hizida turkcell den daha hizli

devilmy

devilmy

Üye
vodofondan gecis yapmayı düşünüyorum 500dk veriyorlarmi hayla

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
<br />
<br />
:D Ben 5800da 217kb gördüm harika ötesi bi hız

demıstım ama .d

----------Eklendi @ 09:36:46 ---------- Yazıldı @ 09:36:07 ----------

sımdı bal kampanyası cıktı bıde o daha kıytırık bısey buna göre:kotu:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
vodofondan gecis yapmayı düşünüyorum 500dk veriyorlarmi hayla

Vodafone Freezone için geçerlidir. 25 yaş ve altındaki gençler şimdi Vodafone ön ödemeli tarifelerinden herhangi birine numarasını taşıyor, 6 ay boyunca her ay HER YÖNE 5.000 SMS veya HER YÖNE 250 dakika bedava kazanıyor; özgürce konuşup, özgürce mesajlaşıyor !

devilmy

devilmy

Üye
Vodofon bos bence bu tarifeye gectim internet parasindan kurtuldum

GULSUM_77

Üye
bilgi için teşekürler

serinaga

serinaga

Üye

demıstım ama .d

----------Eklendi @ 09:36:46 ---------- Yazıldı @ 09:36:07 ----------

sımdı bal kampanyası cıktı bıde o daha kıytırık bısey buna göre:kotu:

Siz bu tarifeyi halen kullanıyor musunuz ??? Hakkaten 19 TL'mi kesiliyor her ay ? İnternet hızını biliyorum, bende JET var, adı gibi maaşallah, ama bu tarife halen var ise geçmeyi düşünüyorum ...

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
Turkcell faturalı hattım var ne yapmam gerekiyo buna geçmem için

memo318

Üye
Vodafone cepnetin hızı bundan iyi. Siz hız istiyorsanız aveanın ayda 9tl ye olan sadece 1gb lık internetini edinin. Bunlar göz boyama. Bu tarifenin internet hızı düşük. Kardeşim avea ben vodafoneyim. İkimizdede 5800 var. Aynı koşullarda 3g ile vodafone kazandı fakat sadece 1gb internet paketinde vodafone arkada kaldı.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Vodafone cepnetin hızı bundan iyi. Siz hız istiyorsanız aveanın ayda 9tl ye olan sadece 1gb lık internetini edinin. Bunlar göz boyama. Bu tarifenin internet hızı düşük. Kardeşim avea ben vodafoneyim. İkimizdede 5800 var. Aynı koşullarda 3g ile vodafone kazandı fakat sadece 1gb internet paketinde vodafone arkada kaldı.

Haklısın, aynen öyle :oke:
Ben de 19'luk paketi kullanıyorum internet hızı çok yavaş bi de benim 3G çalışmıyor 2G hızında giriyorum artık tahmin et.
Yani bu pakete geçen 19 yaşındaki biri interneti kullanırsa, paketten çıktığında herhalde 39 yaşında olur :D