Avea faturama itiraz!!! lütfen yardımm :(

Sponsorlu Bağlantılar

ultrakoray44

Üye
    Konu Sahibi
Avea faturama itiraz!!! lütfen yardımm :(
Arkadaşlar lütfen yardım edin, benim her yöne 150 dk faturalı avea hattım var. Bu hattıma aveanın bana verdiği bedava 1 gb internet paketi ve 2 günde müşteri hizmetlerini arayarak aldığım günlük 100 mb internet paketi tanımlattım. Avea jet yazılımından ve online işlemden her zaman ne kadar kullandığıma baktım ve kotayıda aşmadım. ( bunu avea jet modem yazılımından ispatlayabilirim) Faturam ayın 23 ünde kesilmeden önce beni aveadan aradılar ve 800 mb limit aşımı olduğunu söylediler. Bende hangi gün hangi internet paketini aldığımı söyledim. Adam da ordan kontrol edip evet haklısınız beyfendi internet paketiniz varmış dedi. Bende faturamda yanlışlık olmasın hemen düzeltin dedim ve o da bana öyle bişey olmaz, düzelttim şu an dedi. Ama Yaklaşık 24 tl civarında beklediğim fatura 120 tl geldi. Hemen müşteri hizmetleri aradım ve faturamın incelemeye alınacağını ve 48 saat içinde bana dönüş yapılacağını söylediler. Fakat yaklaşık 8-9 gün olmasına rağmen dosyayı hala incelemektelermiş. FAkat benim fatura son ödeme tarihim ayın 7 sinde ve 4 gün kaldı yani. Bunun sonuçlanacağı yok ve ben şikayet etmek istiyorum fakat bu konuda hiç bir bilgim yok. Nereye nasıl şikayet edebilirim. Öğrenci de olduğum için şikayet etmenin masrafı 120 tl yi geçeceğinden korkuyorum. Bunu ödeyecek durumum da yok. Lütfen tecrübeli arkadaşlar yardım edin, napabilirim ?????

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bu problem benim başımda da öğrenciyim 800tl borcum var şu illet şirkete konu hatta var..tanımlattğm 100mb internet paketi var paketm 29luk gelen fatura üstte. 4aydır ödemedim ama ödemek zorundayim ileri giderse avukata kadar gidecektir o da senden misli misli çıkacaktır..

kollcentır

Üye
merhabalar arkadaşlar bende sizler gibi avea magdurlarından bir tanesiyim malesef avea ya kananlardanım bende benim paketim her yöne 600 dakka sabit hatlar 1000 dak sebeke içi ise 3000 dak 45 tl lik paketim var malesef aveadan bana mesaj geldi 250 mb internet paketi ayda yanlızca 4,5 kuruş eğer kabul ederseniz msj evet diyip 250 mb internet paketinizi hattınıza tamamlıyacağız dediler bende kabul ettim etmez olaydım ben 45 tl ödeyeceğim tel faturası bir baktımki 1182 tl gelmiş hemen müsteri temsilcisini aradım itirazda bulundum 48 saat içerisinde dönüş yapılacağını söylediler 4 gün sonra döndüler neyse bana aynen şunu söylediler biz sizlere 250 mb lık internet paketini cep telefonunuzu modem olarak kullanmanız için hattınıza tanımladım ben cepten nete girdiğim için böle bir yüksek tutar geldiğini söylediler şimdi soruyorum avea ya 1: bana bu internet paketini hattıma tanımlanırken neden haber verilmedi 2 kotamı geçtim neden kısa mesaj yoluyla bilgilendirilmedim 3 sizlere yazklart olsun diyorum çalışanların hiç bir günahı yok onlarda biliyorlar böle adiliklerini ama malesef ekmekleri için susuyorlar allah onların garibanların kuruşlarında boğsun inşallah yeter artık hakkımı arıyacağım her yönde 50 kişilik grupla öncelikl tüketici haklarına ardından mahkemeye kadar gideceğim arkadaşlar siz siz olun bu şerefsizlerin oyunlarına kanmayın

baraktas

Üye
arkadaşlar allah yardımcınız olsun.benden kat ve kat daha kötü durumda olan varmış,bende;avea 19luk tarifedeyim bu ay faturam 75 tl geldi çok şaşırdım hemen müşteri hizmetlerini aradım ve oradakiler 75 tlnin 35 tlsinin sms gönderme olduğunu söylediler halbuki sırf fatura yüksek gelmesin diye sms paketi almadım hatta yaklaşık 90dk da arttırmıştım internete filanda hiç girmedim.ilk 2 ay faturam düzenli geldiği için taahhüt vermiştim (mesajla) oyuzden ne tarifeden ne de operatörden ayrılamıyorum.ne yapmam gerek acaba yardım edinnnn..... :(((((

aveadestek

aveadestek

Üye
Sn."baraktas"
Kullanımınızı kontrol ediniz.İnternete girdiyseniz (wap,zero facebook) ara bağlantı ücreti olabilir.

----------Eklendi @ 16:30:35 ---------- Yazıldı @ 16:29:02 ----------

Kullanımız'a Dikkat ediniz.

musty_braves

musty_braves

Üye
Sn."baraktas"
Kullanımınızı kontrol ediniz.İnternete girdiyseniz (wap,zero facebook) ara bağlantı ücreti olabilir.

----------Eklendi @ 16:30:35 ---------- Yazıldı @ 16:29:02 ----------

Kullanımız'a Dikkat ediniz.

Benim tarifem heryöne 150dk 16 tl bana 134tl fatura geldi . İtiraz için müşteri hizmetlerini aradım. Bana internet kullandığımı söylediler.
Hadi yaaaa... Telefonunun internetine bile girmedim. Daha öncedende olduğugibi buna ne diyeceksiniz? Sayın Avea yetkilileri...
Benden başkalarına tavsiye avea böyle.. geçerken düşünün..

Faturada hata düzelmezse Avea hattımı birdaha geçmemek kaydıyla kapatacağım.
Saygılarımla....

sevban65

Üye
ya kardeşim sizlere tavsiyem hemen hiç vakit kaybetmeden avea kartlarınız kırıp atmak yerne hangi operatöre geçiyorsanız geçin,avea hiç yere vatandaşı soyup soğana çeviriyor hemde haksız yere,ve tamamiyle keyfi olarak.ben hiç internete girmediğim halde bana 45 ytl,ayrıca 500 dk 19 tl paketim olduğu halde süremide açmadığım halde 81 tl fatura yolladılar,müşteri hizmetleriii aramama rağmen hiç bir sonuç alamadım.işyerinde wi-fi den kullanıyorum evde kablosuz ağım var aynı wifi den ullanıyom asla ücretli internete girmedim.ama bana ödettiler.iş iznim olmadığı için mahkemeye veremedim.ve haksız yere o parayı ödedim.bu tuzağa daha düşmeyen dostlara duyrulur.buna inanmayan avea yetkilisi varsa benimle iletşime geçip buradanda paylaşsınlar.mail:s[email protected] tlf:o542 394 00 56..

----------Eklendi @ 02:20:42 ---------- Yazıldı @ 02:13:59 ----------

ya kardeşim çok haklısın bu avea nın somadığı kazık atmadığı adam kalmadı bende çok geç fark ettim,ama iş işten geçmişti hiç yoktan 81 tl ödettiler bana.lanet gelsin böyle sisteme böyle devlet yasalarına.bunları denetlemeyen hükümete...işin gücün yoksa bunları mahkemey ver peşinde uğraş dur.100 tl lik fatura için aylarca ve bir kaç milyarda paran gidecek avukat mahkeme filan gelde uğraş..en iisi hemen aveadan kurtul kartını kırıp atmandır.tanıdığın herkesede aveadan uzak durmasını isteyeceksin kardeş başkada bişe yapamıyorum..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Faturalı avea benden uzak Allah'a yakın..

hakankurban

hakankurban

Üye
mrb arkadaşlar 2gün önce aveadan mesaj geldi 331 tl lik fatura tutarınızı ödenmediği için hattınız aramalara kapatılacak şeklinde..normal faturamın üstündeydi müşteri hizmetlerini aradım internet kullanımınız var dedi 258mb internete 162 tl yazmışlar itiraz ettim doğru dediler yani 1gb internet kullansam 600 tl olacak 2gb internet kullansam 1200 tl olcak adam soyuyor bu şerefsizler kime şikayet edeceğiz bu soyguncuları bilenler yazsın

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
mrb arkadaşlar 2gün önce aveadan mesaj geldi 331 tl lik fatura tutarınızı ödenmediği için hattınız aramalara kapatılacak şeklinde..normal faturamın üstündeydi müşteri hizmetlerini aradım internet kullanımınız var dedi 258mb internete 162 tl yazmışlar itiraz ettim doğru dediler yani 1gb internet kullansam 600 tl olacak 2gb internet kullansam 1200 tl olcak adam soyuyor bu şerefsizler kime şikayet edeceğiz bu soyguncuları bilenler yazsın

'adam soyuyor' demişsin İşin içinde soymak varsa RTÜK ilgileniyor :D

ebuzen

Üye
3 hat da dolandırıcı

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
[/COLOR]Size tek tavsiyem şikayetvar.com a gsm şirketinizi şikayet etmek. sizi hemen arayacaklardir...

Üst Alt