Avea facebook şikayet gurubu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka5000

kanka5000

Üye
    Konu Sahibi
Avea facebook şikayet gurubu
beyler aşagıdaki facebook gurubuna katılın lütfen....!

LÜTFEN SİTEYE GİRİN BİNLERCE ŞİKAYETÇİNİN ARASINA SİZDE KATILIP SESİNİZİ DUYURUN.

Lütfen aşağıdaki adrestende TELEKOMİNİKASYON KURUMUNA ŞİKAYETTE BULUNUN facebook da adresi var ama aşağıdaki adresden mail atabilirsiniz

[email protected]

Edit Message: Lütfen konunuzu alıntı yaparken forum yönlendirmesi yapılan linkleri siliniz.

labuzman

Üye
Selamlar,
AVEA'nın 05057801625 Numaralı AVEA hattımın „23.02.2009 - 23.03.2009“ Dönem Faturasına İtiraz Sonrası, T.C. Etimesgut İlçesi Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığı’nın verdiği 11.09.2009 Tarih ve 1336 Karar Nolu Kararı ısrarla uygulamaması (Kendilerine e-posta ile başvurum, AVEA Merkezi bizzat aramam ve hukuk bürolarına kararı fakslamamı istemeleri üzerine 06.11.2009 tarihinde fakslamama rağmen) kanun/hukuk tanımamazlığın isbatıdır.
Dünya aleme, tüm kamuya ilan olsun ki AVEA denen kuruluş kanun/hukuk ve hak tanımıyor. Ama ben hakkımın takipçisi olmaya devam edeceğim. Benden haksız olarak tahsil ettikleri her bir kuruşu tekrar geri alacağım.
AVEA'ya sonuçlanmış yargı kararlarını uygulamaları gerektiğini tekrar hatırlatırım.
Zafer ARSLANYÜREK
0505-7801625

dadbe

Üye
20 kontör yükle 150 kontör mesajı geldi 20 kontör yüklettim 5tl 3gün sonra müsteri hzm aradım neden yükleme yokdiye yükledigin kontör transfer kontörü dedilerolmaz eben sizle bukontörle konuşuyorum mesaj atıyorum yasal kontör degilmi yasal ama olmaz avea..avea müzigini dinlerken 10 kontör gitti iyide 150 kontöre nerde deyince transfer kontör ilk defa duyuyorum 20 kontör yüklededin al kardeşim yükledik kontörü satan bile şaşırdı transfer kontör sözüneaman mesajlara aveanın kanmayın...avea...avea...avea dinlersin.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
arkadasim tam bilgi sahibi olmadan lutfen karalamya kalkismayalim kontur transfeei her oparotorde olan birseydir must hizmetlerinin verdigi bilgi dogrudur herhangi bir yanlis bunda yok yukledigin kontur baska bi hat uzerinden transfer edildigi icin olmaz simdi cepten girdigim iicin anca bu kadar yazabiliyorum umarim aydinlatici olmusumdur

dadbe

Üye
ben ilk defa duyuyorum transfer kontörünü bu yüklenen kontörle konuştum müşteri hizmetleriyle avea.avea.müzigi dinledim 10 kontörüm gitti herzaman yüklettigim kontör yeri gittim yasal kontör merkezi müşteri hizmetlerinede söyledim tel nosunuda verdim yasal avea kontör atılan yer.mesaj iceriginde böyle bir acıklama yokki bu kontör gecerli bu gecersiz ben ilk defa duyuyorum transfer kontörü yükletip konuşuyoruz mili piyongoyu piyongo idaresinden alınca gecerli seyyar yada bayiden alınca gecersizmi oluyor bu kontör aveanın kontörü degilmi türkiye genelinde avea bayilerinde bunla ilgili bir anlatım tv de bir bilgi tanıtımı varmı avea bayilerinde bir buroşur bizmi duymadık konuşurken nerden aldın diyen yok kontörüm yüklenmedideyince transfer kontörü yurda kacakmı girmiş yasal degilse sattırma mani ol yasal haklarını belirt bunu kullanmayın almayın diye kamu oyunda bilgilendir yükletme dilekceme yazılı bilgi istedim veremeyiz dendi bir kurum yazılı bir beyana dayalı şikayeti degerlendirir tüketicisine yazılı olarak belirtir buda yasal prösedirligini saglar sözle acıklama olmaz adım adresim kullanıcı numaram belli yazılı beyan ver hakkımı arayayım ...telekomikosyon..tüketici mahkemesine müracaat edebilmek dilekceme yazılı karşılıkla olabilmesi lazım..

karsma

Üye
ya biraz güzel kampanya çıkarın ben de avealıyım anca bedava dk yapabiliyorum sizde bir şeyler düşünün güzel kampanyalar çıkarın yanii..............

seyhunseyhan

Üye
Fethiyede öğretmenim.İstanbul da çalışırken öğretmen hattıyla beraber 2 hat daha aldım.Birini eşime diğerini kayınvalideme.Eşiminkini kapattım.Kayınvalidem de istemeyince muğla dalamandan 2010 şubay ayında kapattım.Bir ara telefon ettiler avea dan benim kullandığım telefonu da(05057892615) kapatmamam için %100 indirim yapacaklarını söylediler.Bende kabul ettim.28 haziran 2010 tarihinde arayıp 4 aylık faturamın olduğunu kayınvalidemin dalamandan kapattırdığım hattı(05057892631) kapatmadıklarını 56 tl borç olduğunu kullanılmadığı için kapatılacağını borcu ödememi söylediler.
Merak ettiğim konu şu şubattan beri 4 ay geçmiş tek bilgilendirme yok.Bahsedilen hat(05057892631)tan hiç konuşulmamış.Yani hizmet alınmamış.Avea bu koşullarda benden ücret talep edebilir mi?
BU ARADA MÜSTERİ TEMSİLCİSİ 1 ARAMADA SES KAYDIMI DİNLEDİNİZ Mİ DİYE SORUNCA DİNLEMEDİK TEKRAR ARAYACAĞIZ DEDİLER.2. ARAMADA ARKADAŞLAR DİNLEMİŞ ONAYLAMIŞINIZ DENİLDİ.TÜKETİCİLER BÜYÜK FİRMALAR KARŞISINDA ÇARESİZ..TELEKOMUN YABANCILARIN ELİNDE OLMASIYLA İLGİLİ OLSA GEREK.TEMMUZDA MEMURA 25 TL ZAM AVEANIN BENDEN ÇALDIĞI 56 TL.TEŞEKKÜRLER.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt