Doğuş Pertez
Admin
Avea Eğitimciler Tarifesi
Tarife Bilgisi
Eğitimciler Tarifesi ile ayda 35 TL'ye yurt içinde tarife içi ve Milli Eğitim Bakanlığı Tarifesi hatları ile sınırsız görüşme, her yöne 800 dakika ve sabit hatlarla 800 dakika bir arada.
Üstelik Milli Eğitim Bakanlığı Tarifesini kullanan müşterilerimiz de, tarifelerinin grup içi görüşme süresi kapsamında Eğitimciler Tarifesini kullanan müşterilerimizi arayabilecekler.
Ücretlendirme
[TBODY]
[/TBODY]*Avea, grup içi görüşme süresini usulüne uygun olarak duyurmak kaydıyla makul kullanım süreleri ile değiştirebilir.
Hiçbir geçiş ücreti ödemeden numaranızı taşıyarak veya yeni hat tesisi ile bu tarifeye geçmek için Avea bayilerine gelin. Avea MEB Tarifeliler EGITIMCI yazıp 2010'a gönderin.
Eğitimciler Tarifesi ile ayda 35 TL'ye yurt içinde tarife içi ve Milli Eğitim Bakanlığı Tarifesi hatları ile sınırsız görüşme, her yöne 800 dakika ve sabit hatlarla 800 dakika bir arada.
Üstelik Milli Eğitim Bakanlığı Tarifesini kullanan müşterilerimiz de, tarifelerinin grup içi görüşme süresi kapsamında Eğitimciler Tarifesini kullanan müşterilerimizi arayabilecekler.
Ücretlendirme
| Aylık Ücret | 35 TL |
| Tarifedeki grup içi görüşme süresi* | Tarife içi ve Milli Eğitim Bakanlığı tarifesi yönüne SINIRSIZ |
| Tarifedeki her yöne görüşme süresi | 800 dakika |
| Tarifedeki sabit hat görüşme süresi | 800 dakika |
| Tarife kapsamindaki görüşme süreleri bittikten sonraki tüm aramalar | 35 Kr / dk |
| SMS gönderimleri | 33,25 Kr/SMS |
| MMS gönderimleri | 99 Kr / MMS |
Hiçbir geçiş ücreti ödemeden numaranızı taşıyarak veya yeni hat tesisi ile bu tarifeye geçmek için Avea bayilerine gelin. Avea MEB Tarifeliler EGITIMCI yazıp 2010'a gönderin.