Avea Data Hattı

Sponsorlu Bağlantılar

akakak_ak

Üye
    Konu Sahibi
Avea Data Hattı
avea dan mobil modem alacağım. Bu mobil modemde data hattı veriyolarmış. İnternete bu data hattı üzerinden bağlanılıyormuş. Bu data hattını telefonuma (noki c7) taksam telden nete girebilirmiyim?
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

solgun50

solgun50

Üye
tabi aynen hem telefonda hem de modemle aynı hattı kullanabilirsiniz....

akakak_ak

Üye
    Konu Sahibi
avea bayisine gittim data hattını telefonda kullanamazsın dediler bugün

oceangoing

Üye
Doğrudur kullanılamaz sadece 3g modemlerde,tablet veya laptoplarda tabi destekliyor ise kullanabilirsiniz.

u_cosar

u_cosar

Üye
beş telefonundan sadece internete girme amaçlı kullanabilirsin

----------Eklendi @ 00:06:01 ---------- Yazıldı @ 00:04:52 ----------

cep telefonundan sadece internete girme amaçlı kullanabilirsin

akakak_ak

Üye
    Konu Sahibi
nete grsem yeter zatn ama kullanamazsınz dediler çağrı merkezini arıcam bkalm onlar ne dicek

SHS

SHS

Üye
kimse bilmiyor bunu, birine soruyorum olur diyo, diğeri olmaz diyor..

ENGİN55

Üye
kesinlikle oluyor ben bu şekilde kullandım herhangi bi yeri aramana gerek yok

ercan_uk

Üye
ben kullanıyorum kardeş internete girip mesaj atabiliyorsun sadece arama yapamıyosun

oceangoing

Üye
nete grsem yeter zatn ama kullanamazsınz dediler çağrı merkezini arıcam bkalm onlar ne dicek

Valla ben az önce 3g li cep telefonuma vınndan çıkartıp denedim turkcell hat görünüyor 3g de var fakat herhangi bir safyayı açamıyor bağlantı zaman aşımına uğradı diyor.Hiçbir şekilde herhangi bir web yada wap sayfasına bağlanamadım yaptım diyenler nasıl yaptıysa buraya yazsında bizde öğrenelim bakalım.

hasretmisin

Üye
bende tam cvp alamadım bu konuda .kullanılabiliyormu ki.arkadasım turkcell vınn 4 gb kullanıyormuş o hat ile ıphone dan internete giriyorum dedi.avea neden olmuyor acaba.

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Kullanamzsın ben kullandım eksra ücret yazdı...

Ademg1

Üye
Telefonun erişim noktasını Turkcell Internet yapın. Wap-GPRS erişim noktası data hatlarında kapalıdır. Öyle yaparsan girer. APn istenirse internet, mgb bunlardan birini yaz.

- - - Eklendi - - -

Durumu avea'ya şikayet edin. Bu açıkçası haberleşme özgürlüğüne aykırı, bunu deyin. Hattımı hangi cihazda kullanacağımı siz belirleyemeziniz gibisinden sitem edin. Birşey çıkmazsa, ki çıkmaz:ehe:ehe, o zaman avea'yı btk'ya şikayet edin.

u_cosar

u_cosar

Üye
evet sadece internet ve sms olarak kullanabilirsin

plusnettr

plusnettr

Üye
Telefonun erişim noktasını Turkcell Internet yapın. Wap-GPRS erişim noktası data hatlarında kapalıdır. Öyle yaparsan girer. APn istenirse internet, mgb bunlardan birini yaz.

Dediğiniz ayarlar Turkcell için geçerlidir. Konu Avea ile ilgilidir. APN mobil modemler için APN adını öğrenin ayarları telefona girerseniz bağlanabilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt