Avea dan kazık yedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

temha22

Üye
    Konu Sahibi
Avea dan kazık yedim
AVEA SINIRSIZ HATTIM 10 BİN DAKİKA Yİ AŞTIGI İÇİN BANA 1500 TL CEZA KESTİLER ALLAHTAN REVAMI BU SİZ SÖYLEYİN H:aglaAKKIMI NEREDE ARAYACAGİM TEŞEKÜRLER ARKADASLAR:@

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Avea bu tarife hakkında şu anda başı büyük belada, ama 10 bin dakikayı nasıl geçtin anlamadım :(
3-4 bin dakika konuşanlara bile para cezaları veriliyor ve hatları kapatılıyor. Seninki 10 bin dakikayı aşmış. Bu cezayı, limiti aştığın için değil, ticari maksatla kullandığın için almış olduğunu tahmin ediyorum. Mahkemeye verirsen nasıl bir sonuç alırsın bilemiyorum. Sonuçta avea; yasa dışı kullandı diyerek haklı çıkacaktır.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Çok büyük geçmiş olsun Kardeşim.Avea yı komple protesto edip hatları taşımak lazım

darülmendep

darülmendep

Üye
Geçmiş olsun

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
illerde tüketici koruma büroları olur oraya gitmelisin sana gerekli yolu gösterirler eğer avea sana gerekli uyarıyı örneğin 10000 dk nız dolmuştur bundan sonraki kullanımınız şu şekilde ücretlendirilir gibi bir uyarıda bulunmamış ve ne amaçla ceza kestiğini bildirmemişse büyük ihtimal haklı çıkarsın.

Ticari bir amaçla kullanmamış isen bireysel işlerin için kullanmışsan hiçbir şekilde ceza ödetemez sana ;)

ancak kullandıysan geçmiş olsun

kanka5000

kanka5000

Üye
bence 1500 TL yi ode ve bidahada sana verilen hakkı suıstımal etme. 10.000 dakika ne demek ya gunluk 5 bucuk saata takabul edıyor assagı yukarı. yazık ya ınasanlar nasılda teslım oldu teknolojıye:(

arslansem

arslansem

Üye
Hak etmişsin desem yeridir :)

caner47

caner47

Üye
Geçmis olsun ama o kadar nasıl konustun xD

Odysseus

Odysseus

Üye
Hak etmişsin desem yeridir :)

Tamamıyle katılıyorum. 10.000 dakikayı doldurabilmek için ancak lokantalarda yemek yiyenlere 5 dk konuşma fırsatı tanıyanlar gibi bir kampanya yapmanız gerekir. İyi niyeti suistimal etmemek gerekir. Ben AVEA'nın sahibi olsam böyle yapan müşterinin çorabına kadar alırım.

metboy38

metboy38

Üye
ho ha denir sana 10 dakkika ha az ceza bence sana nerlerle konustun arxa

--------------- Ekleme ---------------

yazamdan biile nan ben 10 bin

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu kaçıncı bi kişide aveadan memnunmu acaba

gazbakkal

Üye
Bir Dakikia Şimdi Adı Üstünde Sınırsız... Yani Bence sınırsızı alsdıgın itibariylen faturyı ödeyecen zamana kadar konuşsan faturla değişmez reklam bunu söylyor her yöne sınırsımı ama analamadım

colaturka14

Üye
avea klasikleri.

connesary

Üye
sınırsızın sınırı varsa nası sınırsız

pampilo

Üye
10 Bin dakikayı nasıl doldurdun???

AhdeVefaa

Üye
10000 dk nasıl konuşabilir bi insan ya asıl kazığı sen aveaya atmışsın sonuçta operatörler de kendi aralarında birbirlerine para ödüyor

ben gayet memnunum üç operatörün de çeşitli üçkağıtçılıkları oluyor ama en iyisi avea

kdrbrk

Üye
ben ayda 6000 dakika konuşuyorum ne bi ceza nede fazla fatura geldi.demekki sen hattını ticari işleri için kullanmışsın.ki benim hattım 7 aydır her yöne sınırsız.ben aveadan memnunum memnun olmayanlar ilk önce hatayı kendilerinde aramalılar.

admiral23

admiral23

Üye
bende memnunum :d:

yb1

yb1

Üye
abi rütbe nası atlıcam

abi bu avea cok adi ya benden 35 yerine 45 aldı üstüne üstlük bedava verdiği internet paralı çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...