Avea Da Msn ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paluz

paluz

Üye
    Konu Sahibi
Avea Da Msn ?
:allalla:arkdşlar bnm bi sorum olacak? Bildiğiniz gibi turkcell de Msn uygulaması War.Telefonu Destekleyen herkes girebiliyor.Bu özelliği Avea nzamn hayata sokacak? Bilgisi OLan warsa paylaşırsa Sevinirim...şimdidn teşekkürler.

Doğan

Üye
Ben aveayı aramıstım telefonum 6233 dedim o telefon desteklemez dediler geçiştirdiler.Hemen turkcell hattımı taktım müşteri hizmetlerini aradım aynı soruyu orayada sordum ordaki müsteri temsilcisi bana düzgüncene anlattı neler yapmam gerektiğini ben uyguladım ve su an turkcelle haftada 7 kontöre bağlanıyorum sınırsız bi şekilde aveada bi bilgin yok kusura bakma...

paluz

paluz

Üye
    Konu Sahibi
anladım kardşm saol.. turkcell tabi daha yaygın kitlesi faln olduğu için ve dha tecrübeli bi operatör olduğu için işi bilio tabi.

Doğan

Üye
anladım kardşm saol.. turkcell tabi daha yaygın kitlesi faln olduğu için ve dha tecrübeli bi operatör olduğu için işi bilio tabi.

evet kalite farkı diyebilirz iyi forumlar inş yardımcı olabilcek arkadaslar cıkar :)

metboy38

metboy38

Üye
avea da kanka msne sorunsuz acıyorum aksama kadar acık arka planda aksamaca kullanıyom 1 kont gidiyo eski abunesi oldumdan olsa torbil
hesabi

tolgaakman

Üye
benimde ayno sorunun wr awea msn ücretlendirmiyo bilmem kç kb/sn de kntr yiyo. buna kntr dayanmaz :D

yaratk

Üye
arkadaşlar aradan baya zaman geçmiş ama ben yinede bilgilendiriyim sizi.
telsim ve avea'dan ( ben aveadan kontörüm olmadan bizzat denedim) ücretsiz bi şekilde
0.facebook.com adresinden face'e ve programlar aracılığıyla ücretsiz bir şekilde msn, googletalk, facebookchat nizi kullanabilirsiniz.

honestt

Üye
arkadaşlar aradan baya zaman geçmiş ama ben yinede bilgilendiriyim sizi.
telsim ve avea'dan ( ben aveadan kontörüm olmadan bizzat denedim) ücretsiz bi şekilde
0.facebook.com adresinden face'e ve programlar aracılığıyla ücretsiz bir şekilde msn, googletalk, facebookchat nizi kullanabilirsiniz.

kardeş nasıl yapıosun anlatır mısın bizlere de ben 6630 kullanıyorum.. bilgilendirsen çok sevinirim... msn kullanabilsem yeter bana... indirdim msnyi ayda 4.99 tlye sınırsız kullanabilirsiniz diye bi msn geldi 6 lir yüklettim... 6 liranın 2 lirası net ayarları için müsteri hizmetlerinde gitti ayarların şifresini de tam duyamadım telde konuşurken o sa silindi yanlış şifre girince... 4 liram kalınca paketi de satın alamadım...

mustafamemati

Üye
teşekrler

pampilo

Üye
Avea da windows live messenger kullanımı ile ilgili tüm bilgiler linkinde var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt