Avea Bombası!!Doğan Grubu Televizyonları Turkcell Reklamlarını Yayınlamayacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Avea Bombası!!Doğan Grubu Televizyonları Turkcell Reklamlarını Yayınlamayacak!
Türkiye'nin en büyük medya grubu olan DOĞAN MEDYA Turkcell reklamlarını yayınlamayacak.
Sebebi ise AVEA
Doğan medya ile yaptığı anlaşmada Turkcell reklamlarının kanalda yayınlamması karşılığında 2 kat reklam ücreti vereceğini belirtmiş
KANALD AVEA reklamlarına ağırlık verirken
STAR vodafone reklamları yayınlıyor

alıntıdır

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan ve ! AhmeT !

Cynical

Cynical

Üye
Doğan kanalları zaten Turkcell reklamı yayınlamıyordu bildiğim kadarıyla.

sweety_boy_43

Üye
dogan grubuna aıt daha cok kanal var..
turkcell basar parayı yayınlatr reklamları

solgun50

solgun50

Üye
turkcelin zaten kendi reklamı başlı başına reklam kaynağı hem bu işler tamamen duygusal turkcell istese avea yı bir kaşık suda boğar avea 66 lığı turkcell 35 lik kamuyla neredeyse bitirdi sınırsızın ilk günlerindeki port kavgası da cabası bence avea bu işleri bıraksın altyapı yapsın 4 büyükler formasında avea yazacağına köylere baz istasyonu yapsın değil mi?

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
yayınlamıyordu sanırım bu AVEA yüzünden internete yeni düştü bu haber ama aveanın atak sağlam strateji sağlam zira
Show tv yetiyor Turkcelle:D

solgun50

solgun50

Üye
ne kadar da olsa trcll 3 0 hep önde

mz_snr

Üye
turkcelin zaten kendi reklamı başlı başına reklam kaynağı hem bu işler tamamen duygusal turkcell istese avea yı bir kaşık suda boğar avea 66 lığı turkcell 35 lik kamuyla neredeyse bitirdi sınırsızın ilk günlerindeki port kavgası da cabası bence avea bu işleri bıraksın altyapı yapsın 4 büyükler formasında avea yazacağına köylere baz istasyonu yapsın değil mi?

kolaydı öyle bir kaşık suda boğmak falan...öyle bir şansı olsa 1saniye durmazdı Turkcell emin ol.
Turkcell daha kaliteli hizmet veriyor,herkez de bunun bilincinde fakat abartmayın,ne Turkcell Avea'yı bitirebilir nede Avea Turkcell'i bitirebilir ;)

solgun50

solgun50

Üye
kolaydı öyle bir kaşık suda boğmak falan...öyle bir şansı olsa 1saniye durmazdı Turkcell emin ol.
Turkcell daha kaliteli hizmet veriyor,herkez de bunun bilincinde fakat abartmayın,ne Turkcell Avea'yı bitirebilir nede Avea Turkcell'i bitirebilir ;)
ya dostum tabiki kimse kimseyi bitiremez lakin hakim operatörün hızını kesemediler ve adamlar çok hızlı tabiki rekabet güzel şey lakin turkcelin çok gerisindeler...

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellin 1. olduğu su götürmez bir gerçektir ben isterim avea pazar lideri olsun ama imkansız:)
belki 2020de:(
tabi bunda aycell ve aveanın birleşmesinin gecikmesi ve pazara entegrasyonu zor oldu ve hala alt yapı sorunları baş gösteriyor.
Telsimin dengesizliği Turkcellin 1. olmasına yardımcı oldu
hiçbi operatör tek başına 35 küsür milyon aboneye ulaşamaz
malesef turkcellin bu kadar tekelci olmasının nedeni rakip operatörlerdir
Turkcell hakediyor ama hala bir çok kişi Turkcellin pahalı olduğunu düşünüyor çünkü kimse anlık kampanyaları takip etmiyor aklına gelmiyor
Türk halkının aklında hala Turkcell pahalı ama kaliteli başka çaremiz yok düşüncesi var rakip operatörler azda olsa bu düşünceyi şu an kırmış olarak görünüyor:)
Turkcelliler Kazanır Kazandıkça Türkiye Kazanır!

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
pek bir işe yaramaz :)

osnakli

osnakli

Üye
Turkcelin reklama ihtiyacı yok ki.o her yere kurduğu baz istasyonu sayesinde türkiye çoğrafyasının %99da zaten bedava reklam yapıyor.hiç bi yerde turkcell'in çekmediğini gördünüz mü....
Doğan grubu yok bilmem ne turkcellin hızını kesemez.Anca hükümet abuk subuk vergi koyar TMSF'ye borçlandırırsa(telsim örneği) o zman turkcell'i al-aşağı ederler. yoksa imkansız...

maleguard

maleguard

Üye
Turkcelin reklama ihtiyacı yok ki.o her yere kurduğu baz istasyonu sayesinde türkiye çoğrafyasının %99da zaten bedava reklam yapıyor.hiç bi yerde turkcell'in çekmediğini gördünüz mü....
Doğan grubu yok bilmem ne turkcellin hızını kesemez.Anca hükümet abuk subuk vergi koyar TMSF'ye borçlandırırsa(telsim örneği) o zman turkcell'i al-aşağı ederler. yoksa imkansız...

bende turkcellyim ama çekmediğini gördüm :D akşam saçmalamaya başladı ben köyde oturuyorum baz istasyonu köyde olmasına rağmen bize uzak olan baz istasyonlarından çekio arada gelio arada gidio çekerken 1 çizgiye düşüo falan ama ne olursa olsun turkcell her zaman önde gerek kalitesiyle gerekse kapsama alanı ile bencede reklama ihtiyacı yok:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Eskiden daha çok belliydi bunlar.Belirli kanallar belli reklamlar alırlardı.Gazetelerde de böyleydi.Kimse kendi gazetesinden başka gazete reklamı vermezdi.Ama turkcell boyut değiştirdi ve girmediği kanal yok.Bu haber ilginç bakalım neler olacak :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Tek söylenecek söz "parayı veren düdüğü çalar"

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Kanal D zaten Turkcell'e karşıdır. Çünkü Show TV Turkcell'in.

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
gine saçmalamışlar yawww !!! :)

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaslar ben 5 10 sene once bir telsim duydm bir turkcll o zaman telsim olan fazla yoktu. butun herkes turkcll kullaniyodu.ve ilk turkcll kullanmaya basladm ve turkcldn vaz gecmyorm beni turkcll dn o reklamlar ayiramaz ben turkclli tutuyorm.turkcll surekli kampanyalari degisiyo ama vodafone ve aveada bir kampanya oluyo en az 6 7 ay o kampanyadan baska bir kampanya olmuyo. turkcll 2 ayda veya 3 ayda bir kampanyalarini yeniliyo. avea kullandm ben avea kadar cekmyen hat gormedm knsyorm telde ses gidiyo. ve vodafone ve turkcllde boyle bise yok. kalitedn tut kampanyalara kadar turkcll guzel. sevmiyen kullanmaz olur biter.birde bu reklamlari ciddiye alan fazla kisi olmadigni dusunuyorm tek tuk cikar.ben maxicepten ogrendm kampanyalari bir uye oldm her kampanyadan yararlandm maxicepe tessekkur ediyorm.

laz_kopat_ts

laz_kopat_ts

Üye
TURKCELL Kalite ama kazık parayı basar reklam yayınlar ama zamda yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt