Avea aynı smsler tekrar tekrar geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

osmankarakaya35

Üye
    Konu Sahibi
Avea aynı smsler tekrar tekrar geliyor
Merhaba arkadaşlar elimde Samsung Galaxy y 5360 bulunuyor avea kullanıcıyım,herhangi biriyle smsde mesajlaşırken mesajlarım geç gidiyor bazen veya aynı mesaj tekrar tekrar 3-4 kez geliyor bunun sebebi nedir yardımcı olabilecek var mı ?

0MG90

0MG90

Üye
Telefondan kaynaklı olabilir bilemedim. Bu arada telefon kısmına telefon numaranı yazma telefon modelini yaz.

osmankarakaya35

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme yüklenmiyor ondan mı acaba kiesle güncelleyin diyor ordan da olmuyor

xmustx

xmustx

Üye
mesaj atanım yok ki deneyip söyleyeyim :)

osmankarakaya35

Üye
    Konu Sahibi
Aveaya nerden bunu ileticem peki

cerkesler

Üye
aynı sorunu avea hattım ve s5570 telefonum ben de yaşıyorum. yaklaşık 10 gündür nette çözüm arıyorum. bakalım ne olacak.
nette kimilerine göre bu sorun hattan kimilerine göre de telefondan kaynaklanıyor. ama çözüm yolunu bilene daha rastlamadım. telefondan kaynaklı olduğuna emin olsam yeni yazılım atıp kurtulcam ama emin olmadan yazılım atıp telefonumun tüm ayarlarını yeniden yapmak işime gelmiyor. şimdilik beklemedeyim...bugün araştırırken şöyle bişey buldum. denedim ve sanki düzeldi. aynı sorunu yaşayan arkadaşım sen de bi dene istersen ;)

*#*#4636#*#* tuşlanır.

Android’ de özel bir menü ekrana gelir.
Telefon hakkında menüsüne girilir.
Aşağıdaki menüde SMSC kısmına gelinir. Yenile (refresh) yapılır. Hangi operatör kullanıyorsanız ona ait ayarlar otomatik olarak yapılır.

Not : sim kart takılı olmalıdır.
-Alıntı-

osmankarakaya35

Üye
    Konu Sahibi
yaptım inşallah sorun çözülür

cerkesler

Üye
aveanın internet sitesinden sorunumu bildirmiştim. önce inceleme başlatılacaktır mesajı geldi. birkaç gün sonra incelemenin sürdüğü ve incelemenin ardından konuyla ilgili bana geri dönüş yapılacağı mesajı geldi. 1-2 gün sonra da aradılar ama telefonla görüşme yaptığım için açamadım. sonra mail yollamışlar konuyla ilgili ilgi vermek için aradık ulaşamadık diye. sanırım düzeldi. o gün arada bir mesajlar çift geldi ama bugün öyle bi sorun olmadı. bence sen de avea müşteri hizmetini arayıp sorununu anlat ;)

Üst Alt