Avea arayanı bıl servısı yenılendı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Avea arayanı bıl servısı yenılendı!!!
Arkadaşlar bana avea'dan mesaj geldi. artık avea arayani bil servisi simdi ara servisi ile birlikte ayda sadece 0.79 tl olacak. sistem 24 ekim'de devreye girecek. size de bilgi geldi mi öyle bir mesaj eger öyle olursa digerinden kat kat iyi oluyor, Gerci ücretsiz olmasi gerekiyor ama iste bu da kötünün iyisi oluyor :) :)

RonaS

RonaS

Üye
Aveayı Bıraktığım için sorun deil vodafone da bu hizmet Beleş Zaten.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'da da beleş olmasına iyi de ama telin açıkken yolda cebine seni arayanların mesajı geliyor hem de o saate o dakikaya ait :)2 ay önce vodafone'dan kurtulduğum için çok iyi biliyorum :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Vodafone'da da beleş olmasına iyi de ama telin açıkken yolda cebine seni arayanların mesajı geliyor hem de o saate o dakikaya ait :)2 ay önce vodafone'dan kurtulduğum için çok iyi biliyorum :)

Dediğin şekilde hiç sorun yaşamadım :hmmm 7 aydır kullanıyorum arayıpta telim hiç çalmama sorunu olmadı ve hatta tel kapalıyken arayanların bilgilendirme mesajı telefonu açtığımda Turkcell'den bile hızlı geliyor :) Çekim kalitesi olarakta bir tek Taksimde sinemaya gitmiştim yerin 3-4 kat altı orda çekmedi Turkcell 2 çubuk çekiyordu :D ama Turkcell de köyde bir çekip bir çekmediğinde Vodafone çekiyordu :D

Ne zaman Vodafone'den gittin bilmiyorum ama 2010 başlarında bahsettiğin durumdan çok şikayetçi vardı o zamanlar ben Vodafone kullanmıyordum zaten sorunu çözmüşler herhalde ...

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin şekilde hiç sorun yaşamadım :hmmm 7 aydır kullanıyorum arayıpta telim hiç çalmama sorunu olmadı ve hatta tel kapalıyken arayanların bilgilendirme mesajı telefonu açtığımda Turkcell'den bile hızlı geliyor :) Çekim kalitesi olarakta bir tek Taksimde sinemaya gitmiştim yerin 3-4 kat altı orda çekmedi Turkcell 2 çubuk çekiyordu :D ama Turkcell de köyde bir çekip bir çekmediğinde Vodafone çekiyordu :D Ne zaman Vodafone'den gittin bilmiyorum ama 2010 başlarında bahsettiğin durumdan çok şikayetçi vardı o zamanlar ben Vodafone kullanmıyordum zaten sorunu çözmüşler herhalde ...
Aslında vodafone konusunda haklısın ama çekim kalitesi bölgesel olur genelde bölgeye göre değişir. mesela ben vodafone kullanırken evin içinde konuşurken ses hep kesik kesik gidiyordu, açık alanda konuşa konuşa zatürre olduk :D sorunu vodafone çözmedi ben de mecburi olarak avea'ya geçtim ve bir defa bile görüşmede sıkıntı yaşamadım. :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Aslında vodafone konusunda haklısın ama çekim kalitesi bölgesel olur genelde bölgeye göre değişir. mesela ben vodafone kullanırken evin içinde konuşurken ses hep kesik kesik gidiyordu, açık alanda konuşa konuşa zatürre olduk :D sorunu vodafone çözmedi ben de mecburi olarak avea'ya geçtim ve bir defa bile görüşmede sıkıntı yaşamadım. :)

Evet haklısın bulunduğun bölge çok önemli. Zaten bende hatlarda hep genel olarak konuşurum sonuçta şurada en iyi çeken şudur demek çok saçma :) Ben 3 operatörüde kullanıyorum ama avea dan bir olay yüzünden tamamen koptum. Çok önemli bir konuda bir gün hastanede çekmedi telefon. Çokta önemliydi sinirden bıraktım şimdi çok nadir kullanıyorum... Zaten 3G hangisi daha iyi sorularıda saçma bulunduğun bölge de tarat hangisi iyiyse en iyisi odur ben sana TUrkcell en iyisi desem senin orda 3G bazı yoksa nolcak ? :D Çekim gücüde böyle birşey :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bence de genelleme yapılmamalı sonuçta şebeke bu, bölgeye göre sürekli değişir. senin için vodafone'dan iyisi yokken benim hiç işimi görmeyebilir. turkcell çekim de en iyisi olabilir ama bazı köylerde sadece vodafone çekiyor :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Aynen bence de genelleme yapılmamalı sonuçta şebeke bu, bölgeye göre sürekli değişir. senin için vodafone'dan iyisi yokken benim hiç işimi görmeyebilir. turkcell çekim de en iyisi olabilir ama bazı köylerde sadece vodafone çekiyor :)

Aynen öyle :oke:

kcsoft

kcsoft

Üye
köylerde varda küçük 4-5 evli bir köyde yoktur anca

vicentes

Üye
şimdi ara vardı ücrtli oldu birleşince iptal etmek gerek

tarxhn

tarxhn

Üye
aveada iyice cılkını cıkardı herşeye para istiyorlar