avea 500 mb paketten almak istiyorum , 500mb bir ay boyunca yeter mi ?

Konu Sahibi
avea 500 mb paketten almak istiyorum , 500mb bir ay boyunca yeter mi ?
arkadaşlar belki yeri değil ama konu internet olduğu için buraya açtım 500mb yeter mi yardımcı olursanız sevinirim (aylık )

Oğuzhan

Üye
nasıl kullanacağına bağlı ben hep 1gb alırım ve bana yetmez ama başka bir kişi 250 mb alır bitiremez

----------Eklendi @ 15:27:07 ---------- Yazıldı @ 15:26:32 ----------

Fiyatı ne kadar ayrıca aylık mı ve ayrıca

aylık demiş zaten

Konu Sahibi
pek sık kullanmam zaten arada face, e-postalar falan işte =) en iyisi deneyerek anlamak deneyelim bakalım =) ''saolun''

Ben geçen gün 1 gb aldım 14.5 lira. Ama küçük bi hata yapmışım. Indirimli 1gb varmış 9 liraya yanlış hatırlamıyosam 1GBDATA YAZIP 5555 e göndermen gerek. Fiyat uygunsa bunu al normal kullanımda yeter de artar ama pc falan bağlayıp kullanırsan 3-4 günde biter

Konu Sahibi
geçen sene vardı bu paket

Ben 1Gb zor dayandırıyorum oda numara taşıyınca Genç Paket var 19 Lira çok uygun

Ben Vodafone sınırsız internet kullanıyorum ama şuan kayıtlar kapalı Bana 500 MB yetmezdi.İnternetten de çok dosya indirme v.s yapıyorum çünkü.

vodafone sınırsız internet ucuz fakat 100 mb dan sonra çok yavaşlıyo. Ayrıca mobil interneti büyük dosya indirmede fazla tercih etmiyorum çok yavaş evde sınırsız 10 mbit yetiyo zaten