avea 3g hoşgeldin paketi

Sponsorlu Bağlantılar

akdumann

Konu Sahibi
avea 3g hoşgeldin paketi
selam arkadaşlar öncelikle herkesin ramazan ayı mübarek olsun

aveanın 100mb lik hoşgeldin paketi ile
1. navigasyon
2. haber okumak
3. msn
4. vb. işlemler.
not: video ve müzik indirmeyeceğim

1 aylık süresince cepten bu paket ile yukarıda saydıklarımı yapabilir miyim. bilgisardan olmuş olsaydı zaten 1 gün bile yetmezdi:bilmem:
cep telefonunda internet verileri hakkında hiçbir bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim

sethaa

sethaa

Üye
Eğer Avea ile internete bağlanma başarısı gösterebilirsen 1 ay dayanır..

darülmendep

darülmendep

Üye
evet katılıyorum

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
avea kullanmakta kararlıysan dayanır yalnız kullandığın programlara da bağlı.

internet için = Opera Mini
MSN için = Kanka MSN yada mig33

kullanırsan artar bile :D

456456

Üye
aslında güzel kampanya

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Opera mini ile girersen fazla bile gelir

akdumann

Konu Sahibi
hoş geldin paketine üye oldum:)
yalnız kaç mb kaldığını malesef avea bize bilgi veremiyormuş öğle bir servisleri yokmuş bana tavsiye ettikleri data sayacına göre hareket etmemmiş ben de kontrol edip size aktarıyorum
aşağıdaki veriler 2 günlük kullanımımdır
gönderilen 321970 bayt
alınan 2118671 bayt
toplam 2440641 bayt
toplam süre 1saat 28 dk:sn:

1kb = 1024 bayt
1mb = 1024 kb olduğuna göre 2440641 bayt 2383 kb eder :sn:

2383 kb da 2.3 mb eder

yani ben aşağı yukarı iki günde 3 saatlik bağlantı yapsam bile bu durumda bana 100mb yeter de artar bile ehh bir de yeni kullanıcı olduğum için msn den çok web sayfalarına girdim çıktım deneme amaçlı.

bir de şunu bilmenizi istiyorum paketiniz 3g olsa bile 3g şebekesinin olmadığı yerlerde 3g hızında yararlanamıyoruz edge veya 2g hızına düşüyor

yukarıdaki bilgiler benim kullanım şekline göreydi size az çok misal vermiştir umarım.

ayrıca msn olarak da ebudy kullandım sizce kanka msn mi yoksa ebudy msn mi?

ortammanyaa

Üye
Forumdaki ilk veya 2. Mesajim hade hayirli olsun. Öncelikle gsm operatörlerinin yaptigi aylik paketleri pek tutmuyorum. Haftalik yapsalarda keske ay sonu gelene kadar kotanin dolmasini beklemesek. Ben de avea ve t-cell var. Suanda t-cell'in aylik 100 mb'lik net paketiyle bu mesaji size cepten yaziyorum. T-cell 65 kont. yerine ilk 3 ay, aylik 30 kont. paketi veriyor. Ayrica ne kadarlik kota kaldigini gösteren serviside mevcut, avea hattim icinde bir kaç gün sonra 3G net paketi yaptiricam. Simdi avea'nin hizi kim ne derse desin t-cell ile boy ölçüsemez,burasi kesin ama n'olur kampanya geregi belki avea gücünü gösterme maksatli t-cell'e göre ilk 3-4 ay saglam baglanti verir.O zamanda avea dan takilmak akillica olur. Internet sayfalarini yüklerken t-cell kadar baglantiyi sömüremiyor,ama msn de herhangi bir "lag" yada "düsme" olmuyor... Henüz avea da netten cebe bisi down etmedim. Ama t-cell'de sürekli down ettim. Eger sayfalarinizi hizli gezmek istiyorsaniz, OPERA MINI ve UCWEB 6.0 isinizi tam anlamiyla görücektir,diger browserlar 5 para etmez. Msn için yukarida arkadasinda dedigi gibi mig33 ideal yada WLM,SLICK 0.52 (son sürümdür,lamazsaniz kullanamazsiniz) yada SLICK 0.46 sürümünü telefonunuzun tarihini 2oo8 yaparak kullanabilirsiniz. Web Browserlari sagolsunlar MAXICEP EKIBININ "symbian uygulamalar" kismindan indirdim.
Cep telefonum Nokia 6630, 2 haftadan beri ewimden we PC'mden uzaktayim. Bu yüzden cep net paketi aldim 7 günde 60 MB kullandim,ama ben youtube'a girip videoda izledim, ePostalarimi resimli olarak görüntüledim, facebook'ta arkadaslarimin resimlerine yorum yaptim ve en önemlisi yeni programlari download ettim.
Cep telefonum Nokia 6630 s60 v2.6 sürümüdür, java script 1.5 'i destekler, max. Down hizi 236.4kbps (saniyede) Edge we 3G mevcut... Yani rapid ve mediafire dan dosya çekemiyorm,buralar min. Java Script 2.0 destekliyor. ((= Konuyu çok uzattim farkindayim ancak tel forumlarinda telefon hakkindaki bilgiler bilmeyen we merak edenler icin büyük bir kaynaktir. Yukarida da söyledigim gibi, "OPERA MINI" nette gezerken isinizi rahatlikla görür, "UCWEB 6.3" netten birsey cekecekseniz isinize yarar,ayrica YENI SEKMEDE ACMA özelligide içerir. 2side MAXICEP FORUM da mevcut, iyiki varsiniz,yoksa suanda programlari nerden bulurum derdine düsmüstüm.
Okuyanlarin isine yararsa ne mutlu bana,iste size avea ve t-cell net paketlerinin we hangi programlarla nasil kullanabileceginizin uzuncaa açiklamasi...

--------------- Ekleme ---------------

@akdumann;
Msn için benim tercihim Slick (0.52 sürümü son versiyondur) (Lonely Cat Games firmasina ait) Bu programda yapmak isteyipte yapamicaniz bisi yok, resim yollayip,alabilirsiniz, anlik resim cekmek icin o anda cep kamerasina baglanip resim cekip yollarsiniz, cekilen resim 1600x1200 bile olsa cep icin cok iyi sikistirarak 17-30 kb arasi boyuta indiriyor... Titresim yollayabilirsiniz, google talk,yahoo,hotmail, aim, jabber, icq, aol msn hesaplarinizi ayni anda kullanabiliyorsunuz, yeni wersiyona belki facebook ve myspace de eklenmistir bilemiyorum,kurmak nasip olmadi henüz... Bir üst cwpta yazdigim mesaji okursaniz versiyon hakkinda bilginiz olur.Alternatif olarak nimbuzz ve mig33 te tercihimdir. kanka msn yi hic denemedim,ben daha cok normal msnde yapabildiklerimi ceptende yapmak istedigim için genis çapli uygulamalari tercih ediyorum.

thebigpower

Üye
Ben AVEA 3G Hoşgeldin Paketine Üye oldum. 100 MB kotalı olduğu için serviste felan eve giderken internete bağlandım. Bir süre sonra kontörümün düşmeye başladığını görünce önline işlemlerden GPRS kullanım bilgisine baktım. 3GGPRS olan yerlerde 100Mb lık kotadan kontör düşürmeden bağlantı sağlamışlar ama; Ne zaman ki 3G desteklenmeyen baz istasyonuna geçtiğimde GPRS tarıfesi üzerinden şakır şukur kontörlerimi düşmüşler. Buna dikkat etmek lazım 3G ' yi sabit bir noktada baz istasyonu değiştirmeden kullanmak gerekiyor. Ne anladım bu işten daha 3G 'ye geçmemize çok var o zamana kadarda cepler yanacak.

lgkg300

lgkg300

Üye
valla böyleyse çok kötü ne yapacağız :( ?

--------------- Ekleme ---------------

şöyle bir şey diyor avea doğru mu : 3G Hoş Geldin Paketi , 3G kapsama alanında olmayan noktalarda da kullanılabilir mi ?
3G kapsama alanında olmayan noktalarda 3G Hoş Geldin Paketi kapsamında sadece 100 MB internet ,1 saat Avea MobilVizyon ve 1 adet seç-izle seçeneği hediyelerinden faydalanılabilir
.

Meraal

Meraal

Üye
Ben 3g kapsaminda degilim ve 25 gundur hosgeldin paketi 100 mb interneti kullaniyorum.Tek kontorum bile gitmedi.

ermatfl

Üye
abiler benim msn olarak tercihim slick tir.. hem kotadan ne kadar doldurduğunu da yazıyo, hem profil resimlerini fln yüklemediği için fazla da doldurmuyo.. ayrıca ben 5 aydır bu hoşgeldin paketi üyesiyim, ilçemizde henüz 3G yok ama "thebigpower" yaşadığı sorunu hiç yaşamadım.. nedenini de bilmiyorum ama gprs ayarlarında bir sorun olabilir..profesyonel bir yardım al bence..

yasar91

Üye
arkadaşlar ben bu paketi almayı düşünüyorum ama adından biraz huylandım açıkçası hoşgeldin diyipte 2. ayda standarta geçirip 60 kontorülüğü kakalamasınlar ve şu 3g kapsamı dışını bi açıklığa kavuştursak kontör gidiyomu gitmiyomu çünkü ben genelde kapsam dışındayım oturduğuum bölgede 3g yok henüz eğer kontör gidiyosa 3g siz paketten alıcam

Üst Alt