Avea 3g hırsızlığına dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delirazr

Üye
    Konu Sahibi
Avea 3g hırsızlığına dikkat
· Evet Avea 3G Hırsızı resmen 24.02.2010 Da aldığım 3G Modem ile kampanya dahili 4 GB bağlantı kotalı paketi hiç kullanmama rağmen kota aşımı nedeni ile 225,63 TL fatura geldi.
· Taahüt edilen 3G bağlantı hızına bu güne kadar hiç bağlanamadım.
· Avea müşteri temsilcileri aradığımda kullanımınızı bulunduğunuz yerde bina dışı yapabilirsiniz dedi yani maillerimi sokakta kontrol edeceğim.
· Son olarak hatıı taahütlü aldığımdan dolayı geri iade edemiyorum ben mağdur oldum sizler daha almadan uyarmak istedim inanmayanlara şimdiden sabır diliyorum.

admiral23

admiral23

Üye
hangi operator olduğu farketmiyor ki.baya bi şikayetçi olan var.
uyarın için teşekkürler.

solgun50

solgun50

Üye
en güzeli babaevi ttnet:)

eyup007

eyup007

Üye
3g nin tam oturması için bence daha 2-3 yılı var :(

delice_doluca

Üye
eğer vaadedilenler yerine getirilmiyor ve ücretlendirme de dolandırıcılık yapılıyorsa taahhüt düşer.. bir avukata ya da noter çalışanına yazılı bir belge ile elinizdeki 3g modemi verin.. 1-2 ay boyunca hiç kullanılmasın ya da özellikle bir internet sayacı eşliğinde belirli bir miktar kullanılsın.. bu esnada da kimseye birşey söylemeyin.. ay sonunda aveadan onların internet sayacı dökümlerini isteyin.. (avukat aracılığı ile istemeyin ki eğer dolandırıcılık yapacaklarsa kendilerini rahat hissetsinler.. daha sonra sayaçlar arasında fark varsa hiç vakit kaybetmeden mahkemeye başvurun, üstüne bir de dolandırıcılıktan dolayı tazminat isteyin.. unutmayın tüketici mahkemeleri bedavadır.. önemli olan tüketicilerin haklarını aramaları ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt