Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avea 0.facebook
Sponsorlu Bağlantılar
enex_enes
Üye
Konu Sahibi
Avea 0.facebook
Ben avea kullanıorm ama 0.facebook a giremiorm wap ayarlarımın doğru olduğundan emin değilim sizcede wap ayarlarındanmıdır
deborah88
Üye
arkadaşlar telefonum samsung d900i ve avea kullanıcısıyım. telefonumdan facebooka girmek istiyorum ancak http 500: dahili sunucu hatası diye bir şey çıkıyor. bu ne demek açıklarsanız sevinirim iyi günler
yagizbogac
Üye
emin değilsen ordandır tabi siyah beyaz ekranlı internet destekli samsung telefonlardan bile giriliyor yani ben girmiştim birdaha dene istersen wap ayarlarını üzgün yapıp
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sanırım bu adres işini görür
deborah88
Üye
wap ayarlarımı müşteri hizmetlerinden yaptım 2 gün önce girebiliodum fakat dünden beri böyle bişey çıkıyor.. adresi göremiorum bu arada
--------------- Ekleme ---------------
ok gördüm denedim ama olmuo sabahtan beri bunla uraşıorum
arkadaşlar telefonum samsung d900i ve avea kullanıcısıyım. telefonumdan facebooka girmek istiyorum ancak http 500: dahili sunucu hatası diye bir şey çıkıyor. bu ne demek açıklarsanız sevinirim iyi günler
AYNI HATAYI BENDE ALIYORUM.AVEA NIN SİTESİNDEN TELEFONUMA UYGUN WAP AYARLARINI EKSİKSİZ YAPTIM AMA HALEN AYNI HATA VERİYOR: HTTP HATASI: 500 DAHİLİ SUNUCU HATASI.
BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN LÜTFEN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
SagoKafKef06
Üye
Benim hattım da avea bedavadır diye 0.facebook.com'a gireyim dedim 1 TL olan hattımda 10 dk snra sıfırlandı.Bu nasıl bir hizmettir arkadaş.Annemin vodafone hattından bedava girebildiğim facebook bende niye paralı oluyor ya.
irenekruger
Üye
Bildiğim kadarıyla vodafoneun bir kampanyası nedeniyle facebook erişimi bedava. Fakat avea standart veri akışı ücreti ile ücretlendiriyor.
tedjen
Üye
Sağol yağızbogac işime çok yaradı
erdigurses
Üye
Avea kullanıyorum 0.facebook.com'a sorunsuz girebiliyorum ben ücret filan kesilmiyor.