Avea 0.facebook

Sponsorlu Bağlantılar

enex_enes

enex_enes

Üye
    Konu Sahibi
Avea 0.facebook
Ben avea kullanıorm ama 0.facebook a giremiorm wap ayarlarımın doğru olduğundan emin değilim sizcede wap ayarlarındanmıdır

deborah88

deborah88

Üye
arkadaşlar telefonum samsung d900i ve avea kullanıcısıyım. telefonumdan facebooka girmek istiyorum ancak http 500: dahili sunucu hatası diye bir şey çıkıyor. bu ne demek açıklarsanız sevinirim iyi günler

yagizbogac

yagizbogac

Üye
emin değilsen ordandır tabi siyah beyaz ekranlı internet destekli samsung telefonlardan bile giriliyor yani ben girmiştim birdaha dene istersen wap ayarlarını üzgün yapıp

sanırım bu adres işini görür

deborah88

deborah88

Üye
wap ayarlarımı müşteri hizmetlerinden yaptım 2 gün önce girebiliodum fakat dünden beri böyle bişey çıkıyor.. adresi göremiorum bu arada:D

--------------- Ekleme ---------------

ok gördüm denedim ama olmuo sabahtan beri bunla uraşıorum :(

ilo53

ilo53

Üye
bende aveadan facebooka bedava gıremıyom

deborah88

deborah88

Üye
bana bi yardım edin yaaaa

kaptansharp

kaptansharp

Üye
arkadaşlar telefonum samsung d900i ve avea kullanıcısıyım. telefonumdan facebooka girmek istiyorum ancak http 500: dahili sunucu hatası diye bir şey çıkıyor. bu ne demek açıklarsanız sevinirim iyi günler

AYNI HATAYI BENDE ALIYORUM.AVEA NIN SİTESİNDEN TELEFONUMA UYGUN WAP AYARLARINI EKSİKSİZ YAPTIM AMA HALEN AYNI HATA VERİYOR: HTTP HATASI: 500 DAHİLİ SUNUCU HATASI.:bann::off:

BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN LÜTFEN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

SagoKafKef06

SagoKafKef06

Üye
Benim hattım da avea bedavadır diye 0.facebook.com'a gireyim dedim 1 TL olan hattımda 10 dk snra sıfırlandı.Bu nasıl bir hizmettir arkadaş.Annemin vodafone hattından bedava girebildiğim facebook bende niye paralı oluyor ya.

irenekruger

irenekruger

Üye
Bildiğim kadarıyla vodafoneun bir kampanyası nedeniyle facebook erişimi bedava. Fakat avea standart veri akışı ücreti ile ücretlendiriyor.

tedjen

Üye
Sağol yağızbogac işime çok yaradı

erdigurses

erdigurses

Üye
Avea kullanıyorum 0.facebook.com'a sorunsuz girebiliyorum ben ücret filan kesilmiyor. :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt