Avcıdan Şener'e tokat gibi cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Avcıdan Şener'e tokat gibi cevap


[h=4]Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, Milli Takım kadrosu ile ilgili sözlerine Abdullah Avcı'dan yanıt geldi.[/h]
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in "İstanbul'da yaşaya yaşaya asimile oldu meşhur olmak için Galatasaray, Fenerbahçe'den oyuncular alıyor" sözüne Abdullah Avcı'dan yanıt geldi..

A Milli Takım aday kadrosuna Trabzonspor'dan oyuncualmamasıyla ilgili yapılan eleştirilerle ilgili Avcı, şöyle konuştu;
''Kamuoyunun düşüncelerine saygımız var. Mayıs ayı kampına çağırdığım 10 değişik kulüpten oyuncunun 6 tanesi Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer oldu. Bu benim suçum değil. Onur, benim genç milli takımlardan oyuncum. Buraya aldığım Mert ve Cenk'in millilik sayıları aynı, oynama süreleri aynı. Onur 9 maçtır bizimle birlikte değil. Cenk ile Mert, 7 maçtır beraberler. Onur da bu takımın parçası, performansı böyle sürdürdüğü müddetçe bizimle birlikte olacaktır.''

-''Hangi takımda oynadıklarının farkında değilim''-
Türkiye'de 5 bin 600 profesyonel futbolcunun bulunduğunu, ama A Milli Takım kadrosuna 24-25 futbolcu alabildiklerini kaydeden Avcı, şöyle devam etti:
''Kadroları yaparken hangi takımda oynadığının farkında bile değilim. Sadece böyle bir şeyle karşılaşınca bir istatistik çıkardım ve mayıs ayında 10 değişik kulüpten çağırdığım oyuncuların 6-7'sinin transfer olduğunu gördük. Bu eleştirilere katılmıyorum, bu benim suçum değil. Seçtiğimiz, karar verdiğimiz her şeyin vicdanen arkasındayız.''

-Şener ne demişti?-
Şener yaptığı açıklamada, Milli Takım’da Trabzonsporlu bir futbolcunun olmamasını anlayamadıklarını ifade ederek, Avcı’nın İstanbul’da yaşaya yaşaya asimile olduğunu ve kendisini meşhur etmek için Galatasaray ve Fenerbahçe’den oyuncular aldığını iddia etmişti.

Şener, “Buralı olmasına rağmen, herhalde buraları sevmiyor. İstanbul’dan takımların maçlarınıseyretmek biraz daha kolay tabii. Sadece biz değil tabii, burada hiç yenilmeyen bir Orduspor var, ya da bir Kayserispor var. Buralarda da değerli oyuncular var. Hiç olmazsa insan şeklen, nezaket birer oyuncu alır.” dedi.

Abdullah Avcı’nın Galatasaray ve Fenerbahçe’den oyuncu aldığı zaman daha fazla gündemde kaldığını ileri süren Bordo-Mavililerin başkanı, “Yasin de olurdu, Olcan da olur. Hoca, bana bunların sebebini izah edemez. Ben öyle istedim ve kararımı o şekilde verdim demek bir cevap olamaz.” şeklinde konuştu.
 


Jitou

Jitou

Üye
Bu Sadri Şener Neden Önemli bir milli maç öncesi Avcının moralini bozmaya çalışıyor ? :zzz:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
ciddiye alinmadigini kendi de biliyor ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
663
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
428
DiaBLoS
RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
505
RomeusTR


Üst Alt