Avcı hedefini koydu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Avcı hedefini koydu


A Milli Takımımız’ın Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hamit Altıntop ile birlikte kritik Macaristan maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Romanya mücadelesinin ardından sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini belirten Avcı, “Son olarak sakatlara Arda da eklendi. Sonuna kadar bekledik ama oynama olasılığı yoktu. Yerine de bu formayı giyecek tecrübeli isimlerimiz var. Geriye 7 maçımız kaldı ve bunların hepsini kazanmak istiyoruz. İyi bir seri yakalamak amacındayız. Basında hakkımda çıkan haberler hakkında bilgim yok. Ama çok akıllı bir insanım. Neler yazılabileceğini tahmin edebiliyorum. Şu an sadece Macaristan’a konsantre olmuş durumdayım” açıklamasını yaptı.

Hamit: Öneminin farkındayız


Son dönemde formsuz gözüken isimlerden biri olan Hamit ise maç için “2006’da olumlu bir maç yapıp 2008’e katılmıştık. İnşallah yarın (bugün) da olumlu bir maç olur. Karşılaşmanın öneminin farkındayız. Bazı arkadaşlarımız bizimle olamayacak. Bu da diğer arkadaşlarımız için bir fırsat olacaktır. Bu fırsat onlar için ayrı bir motivasyon sağlayacaktır” yorumunu yaptı.

Avcı’nın 11. sınavı...

Guus Hiddink’in yerine gelen Abdullah Avcı yönetiminde Milliler 3’ü resmi, 7’si özel olmak üzere 10 maç yaptı ve bunlardan 5’ini kazandı, 5’ini yitirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

@Safak
Cevap
19
Görüntüleme
608
@Safak
CABBAR
Cevap
7
Görüntüleme
685
rapman
Kingmortall
Cevap
2
Görüntüleme
561
hidayet02


Üst Alt