Avcı: "Dünya Kupası'nda olacağız"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avcı: "Dünya Kupası'nda olacağız"
Türkiye'nin Avusturya'da gerçekleştireceği kamp öncesinde Teknik Direktör Abdullah Avcı ile birlikte, oyuncular Arda Turan, Nuri Şahin ve Burak Yılmaz basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

2014 Dünya Kupası elemeleri öncesinde Avusturya'da kamp yapacak olan milli takım, bu süreçte Gürcistan, Finlandiya, Bulgaristan, Portekiz ve Ukrayna ile hazırlık maçları oynayacak.

Elemeler öncesinde önemli bir hazırlık sürecine girdiklerinin altını çizen Avcı, "Hazırlık maçlarındaki rakiplerimiz, Dünya Kupası elemelerinde oynayacağımız rakiplere benzer takımlar. Oyuncu havuzumuz geniş ve kapımız herkese açık. 2014'te Dünya Kupası'nda olacağız. Buna inanıyorum." şeklinde konuştu.

Atletico Madrid'in yıldızı Arda, yeni bir felsefe ile yola çıktıklarını dile getirirken, "Yeni bir hoca ve yeni bir felsefe ile yola çıkıyoruz. Önemli hazırlık maçları oynayacağız ancak heyecan ve heves açısından sadece hazırlık maçı olmayacak. Her zaman turnuvalara katılabilen bir ülke değiliz ama öyle olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Burak ise hazırlık maçlarında alacakları sonuçlardan ziyade, takım olmayı başarmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Nuri: Sezon benim için iyi geçmedi

Toplantıda bu sezon Real Madrid'de fazla şans bulamayan Nuri Şahin de söz alırken, yıldız oyuncu "Sakatlığım nedeniyle bu sezon benim için iyi geçmedi. Abdullah hocam sağ olsun benim için 5 maç almış. Sadece 2014'te değil her turnuvada olmamız gerekiyor. Portekiz, Hollanda'ya yakın futbol oynayan bir takım. Bizim için önemli bir deneyim olacak." şeklinde konuştu.

Nuri, transferiyle ilgili sorulara ise "Şu an dünyanın en büyük kulübündeyim ve bunun daha üst noktası yok. Devam edebildiğim kadar gitmek istiyorum. Hayalimi yaşıyorum." diye cevap verdi.

Nuri Şahin'in ismi Galatasaray başta olmak üzere birçok kulüple anılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...