arkadaşlar,internette garip işler peşine düştüm düşeli ağırlık veremedim kusura bakmayın yoksa insan seçtiğimden değil, kendi vefasızlığımdan.
ha birazda paslanmışlığım var. Avatarları okumak biraz zor oluyor artık...
arkadaşlar birisi de çıksın da şu işi öğretiyim, çok zor oluyor valahi
geriye doğru yapıyorum yorumları
1.
Cevap geliyor ama arada bir bizler de bekliyoruz işte, herkese yapılmıyor yorumlar arada bir bakıyorlar
Kardeş, stresi sevmeyen rahat bir insansın. Kendi halinde, yardımcı olmayı seven birisin.
Etrafındaki insanların dertlerini kolay anlıyorsun. Dertleşiyorsun...
Dert çözme konusunda zayıfsın, bu ise hayat tecrübesiyle giderilir.
Bilgi birikimini artır. Okulda öğretilenlerle yetinme, sosyal hayata biraz daha karış.
2.
konu taa 2010 dan kalma cevap gelmez
Çok zeki birisin, fakat insanları tanımakta zorlanıyorsun. iyi mi, kötü mü, ayırt edemiyorsun.
Bundan dolayı çok zarar görmüşsün.
Yalnızlığı tercih ediyorsun. Bunun nedeni tekrar zarar görmekten korktuğun için ise böyle yapma.
İnsanları tanımanın yollarına bak. (Çok gülen, insanlarla çok dalga geçen adamdan uzak dur.geri kalanını da sen bul)
3.
been bekliyodum bi daha yazım görsün diye

beliyom
Saygılısın, ve dinlemeyi seviyorsun. Öğrenmek çok hoşuna gidiyor.
İkinci el ürünleri hiç tercih etmiyorsun. Hep sıfır ürün peşinde gördüm seni.
Cehennemden bu kadar korkma: ALLAH insanları yakmak için cehennem yaratmadı. Cehennemi yarattı, amenna da içini ateşle dolduran bizleriz. Kendi ateşimizle kendimizi yakabiliriz yani, Sen kendinden emin olmadığın için bu korkuyu yaşıyorsun. O yüzden kötü alışkanlıklarını terketmeye başla.
4.
banada bi analiz sar başkan
Şakalara çok alınan birisin. Şaka yaptıklarını yemin ederek söyleseler bile zor barışıyorsun
Fazla konuşmadığın için seni bilgisizmiş gibi değerlendiriyorlar, diye düşünüyorsun.
Kardeş herkesin bir zamanı vardır. senin zamanın da gelecek.
Kimsenin konuşamadığı ve akıllarınınermediği bir yerde sen anlatacak ve birşeyler öğreteceksin.
Bu herkesin varlığının bir sebebi olmasının gereğindendir. Sabırlı ol ve bilgi toplamaya devam et.
5.
Merak ettim bakalım ne diyeceksin
Olaylar ya da kişiler hakkında çok keskin düşüncelerin var.
Yani; bir olay ya da kişi ya iyidir ya kötüdür. birisi yanlış yaptıysa o kişi yanlıştır.
Bir makinenin bir kusurunu gördüysen o artık hep kusurdur.
Sen faydalı bir insan olarak anılmayı çok seviyorsun. Karşılıksız iyilik yapmayı da seviyorsun.
Hayır dua almaktan başka bir gayen de yok, bu iyilikleri yaparken.
Kalp kırmaktanda çekiniyorsun. Sırf bu yüzden çok söyleyeceğin lafı yutmuşsun kardeş...
Ben avatarınızın yalancısıyım
Hayırlı maxicepler.
Bilmece gibi adamsın. Birazcık da heyecanlı işlere meraklısın.
Ne yapacağı belli olmayan birisin. Sürprizlere açıksın ve sürpriz yapmayı da seviyorsun.
Böyle gizemli yaşamak hoşuna gidiyor.