M@cros
Üye
Yorumu bekliyorum.arkadaşlar kusura bakmayın
abonelikten düşmüşum kendi konumu takip edemedim. ilk fırsatta yorumlara başlarım

Yorumu bekliyorum.arkadaşlar kusura bakmayın
abonelikten düşmüşum kendi konumu takip edemedim. ilk fırsatta yorumlara başlarım

Evin tek çocuğu değilim.Aslında arkadaş seçerken çok da kusursuzluk bekleyen biri değilim.Ben konu kapandı sanıyordum, şimdi tekrar ilgi duyulması beni memnun etmiştir ancak biraz paslanmış olabilirim
8. M@cros : insanlar ya iyi ya da kötü değildir. İyi yönleri kusurlu yönleri vardır. Kusursuz dost arayan dostsuz kalır unutma. Şuna göre değerlendir. Sen dostunu sineye çektiğin kadar arkadaşın da sana katlanıyor mu?
Evin tek çocuğusun galiba...

abi sen beni tanıyo musun ya beni anlattın resmenBen konu kapandı sanıyordum, şimdi tekrar ilgi duyulması beni memnun etmiştir ancak biraz paslanmış olabilirim
1.Anti-Okul : Sana söylenen lafların, ya da gördüğün olayların ilk önce olumsuz yanlarına bakıyorsun. (Herkes kötü niyetli değil bunu da düşün)
Riski ve heyecanı seviyorsun. Hoş sohbetli birisin.
Arkadaşlarının, dostlarının, akrabalarının halini hatrını biraz daha sık sor. Yardımcı olmayı seviyorsun ama görüşmek için illa ki zor durumda olmalarını bekleme.
2.yunus486 : Heveslerine çabuk yenilen biri gibi duruyorsun. Etrafında sevilen birisin ama senle beraber olup da ahbaplık etmek isteyen pek yok. Bu durumdan pek hoşlanmasan da kendi yolunu daha çok seviyorsun.
Doğayı özellikle ağaçları çok seviyorsun.
3. Darkmaster : Yanlış anlaşılmaktan ve haksız yere suçlanmaktan çok korkuyorsun. Haklı olduğun halde karşılık verme yeteneğin biraz zayıf. Biraz komedyenlerin verdiği cevapları takip et. Belki biraz geliştirirsin.
Her daim iyi niyetli davranışlarınla sevilen birisin.
4.beytullah6767 : Oldukça zeki biri olduğun söyleniyor. Kalp kırmaktan da çok çekiniyorsun, kibar davranışlısın. Tatlı yemeye karşı zaaflısın. Dini konularda hassasiyetin var.
5. Karayel90 : Milli değerlere karşı düşkünsün. yaptığın hatalar için hemen özür dilemeni tavsiye ederim. Gerçi hata yaptığını çok geç farkediyorsun. Biraz fazla pot kırıp, dil sürçmelerin çok oluyor. Bu konu biraz fazla hızlı düşündüğün için. beynin normalin üstünde çalışıyor. Bu yüzden ne kadar iyi niyetli olursan ol, sondaki lafı başta kullandığın için karşındaki insanın yanlış anlamasına neden oluyor.
ALTTAKİ SIRAYI HAZIRLAYINCA YAYINLAYACAĞIM bir kaç dakika sürer
6. Ccihat67 : Yardımlaşmaya açık birisin. Hatta karagün dostusun. Her olumsuz durum içerisinde bardağın dolu tarafını görüp şükretmesini bilen birisin. Hitabet yeteneğin gelişmiş. İkna kabiliyetin güzel.
7. OMG90 : Milli değerlere karşı düşkünsün. Düzenli ve dengeli yaşamayı seviyorsun. Planlama yeteneğin var ama geliştirmen lazım, ileride mesleki yaşamına çok faydalı olur. Bilgini hep kendine saklama biraz da paylaş. Belki dalga geçerler ama seni anlayanları da bulursun.
8. M@cros : insanlar ya iyi ya da kötü değildir. İyi yönleri kusurlu yönleri vardır. Kusursuz dost arayan dostsuz kalır unutma. Şuna göre değerlendir. Sen dostunu sineye çektiğin kadar arkadaşın da sana katlanıyor mu?
Evin tek çocuğusun galiba...
9. Catty: Dini değerlere karşı merakın var. macerayı seviyorsun. Kendine güvenin biraz zayıf ya da hata yapmaktan çok korkuyorsun. bu yüzden yardımcı bekliyorsun. Etrafında gördüğün yanlışlar seni çok üzüyor hatta elinden birşey gelmediği zaman daha çok üzülüyorsun. Merak etme zamanla insanların aymazlıklarına alışıyorsun

abi sen beni tanıyo musun ya beni anlattın resmen![]()
Arkadaşlarının, dostlarının, akrabalarının halini hatrını biraz daha sık sor.
Bayramdan bayrama 
Pikaçudan nasıl anladın ki 
Keşke birkaç çırak yetiştirebilseydim de bu işi yardımcı ile yapsaydık. sır değil ama izahı da uzun. konunun il sayfasında birkaç izah var.Bayramdan bayrama
Neye göre yapıyosun bunuPikaçudan nasıl anladın ki
![]()
Keşke birkaç çırak yetiştirebilseydim de bu işi yardımcı ile yapsaydık. sır değil ama izahı da uzun. konunun il sayfasında birkaç izah var.
Pek hassas birisi değilsin. Ama kararlısın. Vaz geçirmek daha zor. Etrafındaki insanlara da pek aldırış etmiyorsun, bildiğini kendine saklıyorsun. Az ve öz konuşmayı seviyorsun

6. Ccihat67 : Yardımlaşmaya açık birisin. Hatta karagün dostusun. Her olumsuz durum içerisinde bardağın dolu tarafını görüp şükretmesini bilen birisin. Hitabet yeteneğin gelişmiş. İkna kabiliyetin güzel.
Helal