abiciğim müsait oldugun bir zamanda yorumlayabilir misin ?
bu yorumu yapmadan önce yeni öngörüler çıkarabileceğimi pek sanmıyordum...
acaba boş yere mi uğraşacağım diye düşünmedim değil... fakat birşeyler çıktı...
!!Burak!!Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
askeri bir amblem olduğunu görünce herkesin aklına gelecek şeyler bellidir...
atlar, zıplar, tutar, koşar silahlara meraklıdır, savaşçı ruhludur... vs. vs. derinlemesine bakmak lazım...
derinlemesine bakınca ...
askerler savaşı en son çare olarak görürler... o yüzden barış esastır... çünkü memleketin en büyük acısı savaşı en merkezde hissederler... (çapa ya sarılı zeytin dalının anlamı barıştır.!) bu gerçekte böyle olduğu gibi... senin de kavgadan uzak duran sakin yapılı biri olduğunu söyleyebilirim.
haylci aklı, bir karış havada diye tabir ederler ya... öbür alemlerde gezerler... o tiplerden birisin... sana birisi seslense... önce bu dünya daki kulağın duyacak, bu dünyadaki beynin algılayacak, öbür alemdeki burak'a haber verecek öbür alemdeki burak duyunca bu aleme gelecek vs. vs. gerçek / hayal kesitinde yaşıyorsun...
teknikj çizimler ilginizi ve merakınızı çekiyır... afilli araba mrakınız da var...
özellikle "lamborghini"... 1974 modelleri ilk çıkanlarına... (bunu bana hiç söylemedin)
işte şu tarzlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
duygusalsın... bu amblemle duygusallığın ne alakası var... çünkü savaş duygu işidir... hiç birşey hissetmeyen insanla savaşa gidilir.. yanındaki arkadaşların vurulurken... yada birileri vatanına saldırdığında bunu hissedebilen adam daha iyi mücadele verebilir... suyguları zayıf adamın azameti zayıftır... çabuk vazgeçer ya da daha kötüsü... kaçarak ihanet eder (bu ise tövbesi olmayan bir günahtır-izinsiz savaştan kaçmak.)
milli ve manevi değerlere özel bir düşkünlüğün olduğunu söylemeye pek gerek yok...
saldırgan değil savunmacı bir yapın var.. tartışmalardan pek başarılı çıkamıyorsun... çoğu zaman haklılığını ıspat edememekten yakınıyorsun... kültürün arttıkça daha doğrusu beynini daha diferansiyel hala getirdikçe daha fazla cevap verebileceksin merak etme... (bunu da hiç söylemedin.)
değişen ortamlara uyum sağlamakta zorluk çekiyorsun fakat uzun süre değil... kısa sürede kendini kabul ettirebiliyorsun (bunu da dah önce söylemedin bana)
ben avatarınızın yalancısıyım...
hayırlı maxicepler
hatta 1999 model tahoe jip var.chevrolet marka.halen hayalimdir birgün o arabaya binicem diye.
abiciğim öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim.
avatar ''türk silahlı kuvvetleri''nin amblemi.
ama abi inan hoplamak,zıplamak,kosmak bana göre değil pek.meraklıyımdır evet.
yazdıgın gibi kavgadan uzak dururum.hatta yolda yürürken kenarda kavga edenleri görsem,hiç aldırıs etmem.
biraz hayalprestliğim var.evet.kimi zaman dalar giderim uzaklara...hiç bisey duymam,hissetmem o anda...
çizim merakım var.zaten okulda dersinide görüyoruz.
ancak daha çok çizmeyi seviyorum.
evet araba merakım var.bu son yıllarda çıkan arabaları,üretilmemiş düşünürsek,resimdeki gibi arabalara merakım çok varhatta 1999 model tahoe jip var.chevrolet marka.halen hayalimdir birgün o arabaya binicem diye.
(su anda daha çok binek araçlara ilgim var.megane,fluance,kango gibi.)
hiç konu açılmamıstı o yüzden söylememiş olabilirim
çok duygusalım evet.
milli ve manevi değerlere düşkünlüğüm var.
evet abiciğim.tartısmaya girdiğimde pek basarılı olamıyorum.haklıysam bile haksız duruma düştüğüm olmuyor değil.
değişik ortamlara uyum sağlamakta zorluk çektiğim oluyor.çekiniyorum farklı,alısık olmadıgım ortamlarda.
abi Allah razı olsun.yorum için.teşekkür ederim.
sanada bahsetmiştim.ordu bünyesinde çalısmayı çok istiyorum.her ne kadar zor olsada...
amblemide o yüzden avatarım yaptım.![]()
tekrar teşekkür ederim.Allah razı olsun...

galiba gene başarılı oldu sanırım...Abi yeni avatarımı yorumlarmısın
seninle fazla diyaloğumuz oldu zaten fakat bu diyaloglarda ve daha önceki avatar yorumlarında geçmeyen bilgiler peşindeydim zaten...
şu araba mevzusunda biraz sapma var. biraz daha çalışmam lazım...
gerçi asıl kastetmek istediğim oval değil de keskin hatları olan arabalardan hoşlandığını söylemek istemiştim..
galiba gene başarılı oldu sanırım...
hayırlı maxicepler...
[ı][sıze=2][/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]oyuna mı getirdin beni...? Elemana selam söyle yorumu gönder bakalım ne diyecek...[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2][/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]avatrları olmayanların avatar karelesi boş değil ki ona göre bişey yapardık...
Ama ilginç bir deneyim olurdu....[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]teksinsenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilk gördüğüm şey elektrogitarla çalınan müzikleri sevdiğin...ince nota ağırlıklı gitarı adeta ağlatan şarkıları tercih ediyorsun..
Sağlamcı ve tedbirci birisin... Risklere girmeyi seviyorsun fakat hazırlıklıysan... Hazırlanmadan hiçbir riski üstüne almasın...
Nerede ne yapacağın pek belli değil... Gizemli bir yapın var... Fazla renk vermeyen bir karizma sahibisin...
Sporcu ruhlusun... Kondüsyonun yeterli... Maaşallah kalorifer kazanı gibi ciğerin var...
Farklı çıkışları farklı görüşleri ortaya atmayı seviyorsun... Bu çıkışlar genellikle espri şeklinde oluyor genellikle...
Kendine güvenen bir yapın var... Bu özelliğin biraz abartılı... Ukalalığa kaçıyor olabilir...
Ben avatarınızın yalancısıyım....
Hayırlı maxicepler...[/sıze][/ı]
sag ol abı kusura bakma yenı oldugum ıcın pek bılmıyorum
benı tanımadan cozmusun abı bunu nasıl yapıyorsun merak ettım yorum ıcın sagol
ılk kez takılıyorum mazur gor ıyı geceler saygılar abı
eerdogan85Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
"Temizlik imandan gelir" bu özelliğini sevdim...
tertip ve düzene dikkat ediyorsun. detaycısın... bir şey ne kadar güzel olursa olsun detaylara dikkat edip kusurlu taraflarını görebiliyorsun...bu şekilde çok seçicisin...zor evlenenlerden yani
kötü giden her işinde hemen baştan başlıyorsun... bilgisayarda yazı yazarken mesela... baktın iyi gitmiyor paragrafı bile komple siliyorsun... baştan başlıyorsun... "sadece hatalı olan yerleri düzelteyim" demiyorsun yani...
fazla gördüğün herşeyle alakayı kesip yoluna devam ediyorsun... en kötü yanı da tekrar işin düştüğünde alakayı kestiğin kapıları çalman... sana tavsiyem hayatındaki herkese en azından bir selam ver , yolda giderken bir beş dakika oldun yanına uğrayıp çayını iç... hem o memnun olur hem sen...
hayatındaki en ufak esinti bile fırtına gibi geliyor sana... sanki hemen yıkılacaksın... kardeş bunlar hayatın cilveleri... düşmekten korkma... zaten o fırtına gibi gördüğün olayları kolaylıkla atlatmışsın... fakat neden hala telaş ediyorsun bunu anlamadım...
dikkatli ve tedbirli davranışlarınla adım atıyorsun...
ben avatarınızın yalancısıyım
NOT: kullanıcının kendi fotoğraflarının avatarlarına yorum yapmak kolay gibi görünse de daha zor oluyorlar... çünkü detay bilgileri yakalamak daha zorlaşıyor... seçilerek avatar yapılan resimler dahga çok bilgi içeriyor...
inşallah bunun altından kalkmışımdır...
hayırlı maxicepler.
Abi ne diyeyimki yani ağzım açık okudum . Teşekkürler. Hele şu selam verme konusunda oldukça isabet etmişsin. Eline zihnine sağlık.
ben deabi rahatsız ediyorum tekrar![]()
bir yorum daha alabilirmiyim ?

abi rahatsız ediyorum tekrar![]()
bir yorum daha alabilirmiyim ?
ben de![]()
!!Burak!!Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya tekrar hoş geldin kardeş...
başarısız olacağından korkuyorsun... bence de bu durum pek değişmeyecek...ne den mi...? başarısız olacağını düşündüğün işte... başlangıç noktan ve durduğun zemin yanlış...
başlama yeriyle ilgili vicdani rahatsızlığında var... "ben bu işi yapıyorum ama..." işte ama işin sonucu ne kadar doğru olursa olsun... başlangıcın yanlış olduğunu düşünüyorsan...oradan başlama... ya da o işe hiç girme .. zamanını daha iyi olacağını düşündüğün işe ayır...
zamanı gelmemiş durumlar için evhamlanma... bu aralar fazla vesveselenmeye başladın ... ortada fol yok yumurta yok "n'olacak şimdi" şeklinde tasalanıyorsun... sen tedbirini al da başına gelebilecek işler için... hangi durum gelirse zaten "planladığın gibi" ona göre davranırsın...
hayallerini ve ideallerini pek paylaşmak istemiyorsun... seninle dalga geçileceğini ya da engelleneceğini düşünüyorsun...
her ne kadar kendinle barışık olsan da etrafından çok çabuk etkileniyorsun... ya da etkilenmekten korkuyorsun... bunların hepsi gençlik hissiyatları... zamanla hiçbiri kalmaz merak etme...
senin şu an yapacağın iş... kendini geliştirmektir... okul sadece bunun bir parçasıdır... inan bana okul ihtiyacın olanını vermez... yeterli değildir... ihtiyacın olan sosyal ve mesleki hayatta bilgiyi ne zaman nasıl kullanacağındır... okul o bilgiyi verir... hatta çoğunu verir... kullanımıyla ilgili biraz sıkıntılıdır... kendini buna göre hazırla...
daha önce açtığım eğitimle ilgili konularda yeterli tavsiye vardır... hatta bu konunun birinci sayfasında bile... avatar yorumunun yapılması ile ilgili yöntem bile bir zihni antreman tavsiyesidir..
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler...

nasıl kurtulurum 

öncelikle Allah razı olsun.
teşekkür ederim abi.
mesela hayalimi söylüyorum birisine dalga geçiyor
üzülüyorum hemen
haylaiyle dalga geçilmeyen başarılı insan yoktur
bir işe baslarken basarısız olurum diye korkularım olmuyor değil.
başladığın yer iyi olursa daha doğru sonuç alırsın
evham bende çok varnasıl kurtulurum
önceden, başına gelebilecek durumlar için ne yapacağını bilirsen evhamlanmazsın, planlamanı yap, bu plan tutmazsa diye evham yapma , o kadar planlama yapabilmişsen, duruma göre de planlama yapabilirsin.
tedbir senden takdir Allah'tan