Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
Davut™

tabii kardeş...

çekingen tavırların var... ilk adımı atabilme sıkıntısı...

kabul edilmek istiyorsun fakat nasıl kabul edileceğin kanusun da pek birşey yapamıyorsun

özünde sıcak kanlı birisin fakat bu çekingen tavırlar yüzünden çabuk arkadaşlık kuramıyorsun galiba..

iç dünyanda ki tezatlıklar la çok sık boğuşuyorsun... kararsızlıklar... bu huyun seni çok mu rahatsız ediyor...

merak etme yaşın ilerledikçe düzelecek...

insanları tanıyamamaktan da şikayetçisin... daha sonra zarar verebilir mi diye çekincelerin var.

kardeş insanların yapabilecekleri şeyler yapacakları anlamına gelmez. kötü bir insan dan iilik görmek de olasıdır... iyi bir insan dan zarar görmek de olasıdır. kötü adam çıkarı için iyilik yapar... iyi adam istemeden gafletinden zarar verebilir... sonuçta kusursuz dost arayan dostsuz kalır.

Aile heveslisisin.. ailene düşkünsün ... küçük bir ailden geliyorsun

çok sıkıntılı dönemler atlatmışsınız ... çok sık taşınmak zorunda kalmışsınız... bunun sıkıntıları hala devam ettiği gibi... umudun da var aydınlık günler için

ben avatarınızın ayalancısıyım

hayırlı maxicepler.....

--------------- Ekleme ---------------

Necmati™

Kararsızlıkların yüzünden bilgini heba ediyorsun. sınavlarda hep iki şık araasında kalmaktan zamanını boşa harcıyorsun... bu gibi durumlarda genellikle aklına gelen ilk seçenek doğrudur...

planlı yaşamayı seviyorsun... yattığın zaman belli kalktığın zaman belli... resimyapmaya yatkınlığın var... özellikle kadın resmi çizmeyi çok seviyorsun...

zamanın geçmesi seni çok rahatsız ediyor...sık sık saatine bakıyorsun... zamanı iyi değerlendiremediğin ya da işlerinin hep yarım kaldığı konusunda sıkıntılısın

gelecek korkusu yaşıyorsun... çabuk evhama kapılıyorsun... "acaba n'olacak... şöyle olursa n'olacak, Böyle olursa n'olacak....." n'olacaksa olacak kardeş... sen hazırlığını yap... o olursa ona göre davranırsın. bu olursa böyle davranırsın... daha olmamış işler için kendine niye sıkıntı çıkarıyon...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler.
ya bie insan bir yorumu bu kadar güzel mi anlatır..
birde sanki içimi çözdün be abi hepsi doğru yaaa..
sağol varol..
Hayırlı günler...

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Bende alsammı acaba :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Bende alsammı acaba :D

eerdogan85

"Temizlik imandan gelir" bu özelliğini sevdim...

tertip ve düzene dikkat ediyorsun. detaycısın... bir şey ne kadar güzel olursa olsun detaylara dikkat edip kusurlu taraflarını görebiliyorsun...bu şekilde çok seçicisin...zor evlenenlerden yani

kötü giden her işinde hemen baştan başlıyorsun... bilgisayarda yazı yazarken mesela... baktın iyi gitmiyor paragrafı bile komple siliyorsun... baştan başlıyorsun... "sadece hatalı olan yerleri düzelteyim" demiyorsun yani...

fazla gördüğün herşeyle alakayı kesip yoluna devam ediyorsun... en kötü yanı da tekrar işin düştüğünde alakayı kestiğin kapıları çalman... sana tavsiyem hayatındaki herkese en azından bir selam ver , yolda giderken bir beş dakika oldun yanına uğrayıp çayını iç... hem o memnun olur hem sen...

hayatındaki en ufak esinti bile fırtına gibi geliyor sana... sanki hemen yıkılacaksın... kardeş bunlar hayatın cilveleri... düşmekten korkma... zaten o fırtına gibi gördüğün olayları kolaylıkla atlatmışsın... fakat neden hala telaş ediyorsun bunu anlamadım...

dikkatli ve tedbirli davranışlarınla adım atıyorsun...

ben avatarınızın yalancısıyım

NOT: kullanıcının kendi fotoğraflarının avatarlarına yorum yapmak kolay gibi görünse de daha zor oluyorlar... çünkü detay bilgileri yakalamak daha zorlaşıyor... seçilerek avatar yapılan resimler dahga çok bilgi içeriyor...
inşallah bunun altından kalkmışımdır...

hayırlı maxicepler.

'Davut

'Davut

Üye
arka plandaki katkat kara bina benzeri şey yüzünden o yorumu yaptıydım...
belki daha farklı yormam gerekirdi...

Zaten bir iki forumu gezerken birisinin avatarıydı benimde hoşuma gitdiydi belki o aldığım kişiye uymuştur...:ehe

TEKSİNSEN

TEKSİNSEN

Üye
Abı bır yorumda ben alsam

TEKSİNSEN

TEKSİNSEN

Üye
davut™;2854400' Alıntı:
[sıze=2]ilk önce bir avatarın olsa iyi olur bence...! :ehe:ehe[/sıze]
bu nasıl dostum

'Davut

'Davut

Üye
Sen bilirsin nasıl olaçağını...(; istersen ben yorum yapim avatarına :D

TEKSİNSEN

TEKSİNSEN

Üye
davut™;2854442' Alıntı:
[sıze=2]sen bilirsin nasıl olaçağını...(; istersen ben yorum yapim avatarına :d[/sıze]

senden yorum ıstedıgımı hatırlamıyorum

'Davut

'Davut

Üye
Nasıl diye sorduğuna göre ... Bir yorum istediğini görüyorum bir üstteki mesajına bakarsan hatırlamana yardımcı olur...(;

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Davut™;2854375' Alıntı:
Zaten bir iki forumu gezerken birisinin avatarıydı benimde hoşuma gitdiydi belki o aldığım kişiye uymuştur...:ehe

oyuna mı getirdin beni...? elemana selam söyle yorumu gönder bakalım ne diyecek...

Abı bır yorumda ben alsam

Davut™;2854400' Alıntı:
İlk önce bir avatarın olsa iyi olur bence...! :ehe:ehe

avatrları olmayanların avatar karelesi boş değil ki ona göre bişey yapardık...
ama ilginç bir deneyim olurdu....

TEKSİNSEN

ilk gördüğüm şey elektrogitarla çalınan müzikleri sevdiğin...ince nota ağırlıklı gitarı adeta ağlatan şarkıları tercih ediyorsun..

sağlamcı ve tedbirci birisin... risklere girmeyi seviyorsun fakat hazırlıklıysan... hazırlanmadan hiçbir riski üstüne almasın...

nerede ne yapacağın pek belli değil... gizemli bir yapın var... fazla renk vermeyen bir karizma sahibisin...

sporcu ruhlusun... kondüsyonun yeterli... maaşallah kalorifer kazanı gibi ciğerin var...

farklı çıkışları farklı görüşleri ortaya atmayı seviyorsun... bu çıkışlar genellikle espri şeklinde oluyor genellikle...

kendine güvenen bir yapın var... bu özelliğin biraz abartılı... ukalalığa kaçıyor olabilir...

ben avatarınızın yalancısıyım....

hayırlı maxicepler...

endometozon

endometozon

Üye
abı ben senden yenı bır yorum ıstesem bana ne dersın :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abı ben senden yenı bır yorum ıstesem bana ne dersın :)

endometozon

ablacığım eski avatarının tadı hala damağımda... o avatar neredeyse 5 avatarlık ifadeler içeriyordu... madem geldin... ikramsız göndermemek lazım...

ama bu avatar senin resminse hakkaten beni zorlayacak....

kendini ifade etmekte hiç zorlanmıyorsun... hatta lafa geldim mi kimseye papuç bırakmıyorsun... seni lafla boğmak isteyenleri hep pişman ediyorsun...

neysen osun ... içdünyan ve dışdünyan çok dengeli seyrediyor... kimseye güç gösterisi yapmıyorsun... yağlama bağlama ağlama işlerini hiç sevmiyorsun neysen osun... bu şekilde işlerinde başarı gösteriyorsun... yani kendini başarılı gibi gösterme çabaların yok... zaten başarılı ve özverilisin...

etrafını çok sade olarak düzenliyorsun... sade olmazsa kafan çabuk karışabiliyor...

kimsenin göremediğini görebilen farklı bakışın var... bu özelliğin seni danışılan bir konuma koyuyor...

..........vıyklama 1.....(zorlanmaya başladım)

manevi ve kültürel değerlere düşkünsün... ramazan da etrafındakiler ilenirken "ah orucu nasıl tutacağız?" şeklinde... sen onların bu halini bahaneli çocuk gibi görüyorsun...

okuldayken sen de galiba etiketleri çapraz yapıştırıyordun...

.........vıyklama 2 ....(tamam pes ediyorum)

ben avatarınızın yualancısıyım...

hayırlı maxicepler...

endometozon

endometozon

Üye
endometozon

ablacığım eski avatarının tadı hala damağımda... o avatar neredeyse 5 avatarlık ifadeler içeriyordu... madem geldin... ikramsız göndermemek lazım...

ama bu avatar senin resminse hakkaten beni zorlayacak....

kendini ifade etmekte hiç zorlanmıyorsun... hatta lafa geldim mi kimseye papuç bırakmıyorsun... seni lafla boğmak isteyenleri hep pişman ediyorsun...

neysen osun ... içdünyan ve dışdünyan çok dengeli seyrediyor... kimseye güç gösterisi yapmıyorsun... yağlama bağlama ağlama işlerini hiç sevmiyorsun neysen osun... bu şekilde işlerinde başarı gösteriyorsun... yani kendini başarılı gibi gösterme çabaların yok... zaten başarılı ve özverilisin...

etrafını çok sade olarak düzenliyorsun... sade olmazsa kafan çabuk karışabiliyor...

kimsenin göremediğini görebilen farklı bakışın var... bu özelliğin seni danışılan bir konuma koyuyor...

..........vıyklama 1.....(zorlanmaya başladım)

manevi ve kültürel değerlere düşkünsün... ramazan da etrafındakiler ilenirken "ah orucu nasıl tutacağız?" şeklinde... sen onların bu halini bahaneli çocuk gibi görüyorsun...

okuldayken sen de galiba etiketleri çapraz yapıştırıyordun...

.........vıyklama 2 ....(tamam pes ediyorum)

ben avatarınızın yualancısıyım...

hayırlı maxicepler...

evet abı resımde kı benım soyledıklerınde cok dogru dobrayım dır haksızlıga hıc gelemem

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
eyv. ablacım...

negative'i çağırın bana nedative ' i isterim bu konuya...

haltie

haltie

Üye

Negative

İsim: Ozan
Konular: 1820
Aldığı Teşekkür: 5.325
Telefon: Samsung Wave
Gsm: Turkcell

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:kop:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
sağol da kendi talep etmezse olmaz... ilham gelmiyor...

--------------- Ekleme ---------------

şiki şiki baba kaseti olmasa da olur... ilham için kendi talep etsin yeter...

ama pek hevesi yok bence yoksa elli kere kapının önünden geçti...

Üst Alt