Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Necmati™;2834618' Alıntı:
mustafa avatarım doğru söylemiş sanki..
nerden baksan yarısı doğru ..
bazen içime kapanıklığım kararsızlığım oluyor..
ama ben bunların içime atmayıp patlıyorum bu yüzden de çok hareketli bir çocuk oldum hep her zaman benim komikliğime insanlığımı sevdiler..
Yorumun için Teşekkürler..
İyi forumlar.. :)

şu kendini ifade etme olayını biraz daha açsaydım iyi olurdu... bir anda patlaman pek hoş değil... kırıcı olurmuyum diye düşünmek lazım... birçok şey kalp kırmaya hiç değmez...
birgün çarparak çıkıp gittiğin kapıyı tekrar çalmak zorunda kalabilirsin...

Necmati

Necmati

Üye
şu kendini ifade etme olayını biraz daha açsaydım iyi olurdu... bir anda patlaman pek hoş değil... kırıcı olurmuyum diye düşünmek lazım... birçok şey kalp kırmaya hiç değmez...
birgün çarparak çıkıp gittiğin kapıyı tekrar çalmak zorunda kalabilirsin...
kapısını tekrar çaldım çalmadığım değil ama onu bana verdiği değersizlik gözümde büyüdü.
canıma tak etti eee bir yerdede durmak gerek..
ama ben olanları unutup önüme bakıyorum ..
hayat uzun deskte kısa bu yüzden elimden geldiğince mutlu ve huzurlu yaşamaya çalışcam.

yine bu güzel yorumun için Teşekkürler..

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Necmati™;2834650' Alıntı:
kapısını tekrar çaldım çalmadığım değil ama onu bana verdiği değersizlik gözümde büyüdü.
canıma tak etti eee bir yerdede durmak gerek..
ama ben olanları unutup önüme bakıyorum ..
hayat uzun deskte kısa bu yüzden elimden geldiğince mutlu ve huzurlu yaşamaya çalışcam.

yine bu güzel yorumun için Teşekkürler..

rica ederim kardeş... merak etme yaşın daha bir çok şey için genç...
seni üzen şeyleri unutmak için... hatalarını düzeltmek için...
sağlam ve kalıcı mutluluğu yakalaman için...
sabırla hepsi birgün gerçekleşir...

hayırlı maxicepler...

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Benim Avatarımıda Yorumlarmısın Bi Zahmet ?

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Benim Avatarımıda Yorumlarmısın Bi Zahmet ?
abdurrahmanz

destur bu ne? arka plan daki anlamları kapatacak kadar perdeli bir avatar...
avatarın görüntüsü çok anlamlı... birçok kişi onun yüzüne bakarak birçok yorum yapabilir...
derindeki anlamları bu yüzey anlamları engelliyor... zorlayalım biraz...

bir yeteneğin varsa bunun bilinmesi ve sana bakıldığında ona göre itibar görmeyi seviyorsun.
bu beklentin ukalaca değil... ya da birebin katarak değil... neyse o... kendi emeğinle , bileğinin gücüyle kazandığın şeylerin itibarını görmek istiyorsun.

şüphecilik var biraz...dikkatlisin hem de çok...fakat biraz suistmal ediyorsun...şu şekilde: kuru havadan nem kapar derler ya... onun gibi... birisi bir şey dese ne kadar samimi olursa olsun "acaba bir şey mi ima ediyor diye düşünüyorsun." çoğunu da kötüye yoruyorsun.

tedbirci davranışların var en samimi arkadaşlarına bile ne sırlarını tam söylüyorsun ne de gücünü tam gösteriyorsun... sanki sırlarını ve gücünü yedeğe saklıyorsun... lazım olunca kullanmak için... avatarda gördüğüm birkaç bilgi var... hemen hemen hepsi bu sonucu çıkarmama neden oldu.

koruyucusun... sana yardım talebi gelse boşçevirmeyi kendine yakıştıramıyorsun... bunun için de yeterince gücün olduğuna inanıyorsan güçlüsündür.

yardım seversin de ne açık büfe hizmet veriyorsun, ne dükkan işletiyorsun, sanki yeraltı deposundasın, o depoya gelene hizmet veriyorsun. tabii ki o depoyu bulmak da baya zor... bu özelliğini pek kimsse bilmez bence...

on okka yağ eritmişimdir bu yorum da

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler....

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
abdurrahmanz

destur bu ne? arka plan daki anlamları kapatacak kadar perdeli bir avatar...
avatarın görüntüsü çok anlamlı... birçok kişi onun yüzüne bakarak birçok yorum yapabilir...
derindeki anlamları bu yüzey anlamları engelliyor... zorlayalım biraz...

bir yeteneğin varsa bunun bilinmesi ve sana bakıldığında ona göre itibar görmeyi seviyorsun.
bu beklentin ukalaca değil... ya da birebin katarak değil... neyse o... kendi emeğinle , bileğinin gücüyle kazandığın şeylerin itibarını görmek istiyorsun.

şüphecilik var biraz...dikkatlisin hem de çok...fakat biraz suistmal ediyorsun...şu şekilde: kuru havadan nem kapar derler ya... onun gibi... birisi bir şey dese ne kadar samimi olursa olsun "acaba bir şey mi ima ediyor diye düşünüyorsun." çoğunu da kötüye yoruyorsun.

tedbirci davranışların var en samimi arkadaşlarına bile ne sırlarını tam söylüyorsun ne de gücünü tam gösteriyorsun... sanki sırlarını ve gücünü yedeğe saklıyorsun... lazım olunca kullanmak için... avatarda gördüğüm birkaç bilgi var... hemen hemen hepsi bu sonucu çıkarmama neden oldu.

koruyucusun... sana yardım talebi gelse boşçevirmeyi kendine yakıştıramıyorsun... bunun için de yeterince gücün olduğuna inanıyorsan güçlüsündür.

yardım seversin de ne açık büfe hizmet veriyorsun, ne dükkan işletiyorsun, sanki yeraltı deposundasın, o depoya gelene hizmet veriyorsun. tabii ki o depoyu bulmak da baya zor... bu özelliğini pek kimsse bilmez bence...

on okka yağ eritmişimdir bu yorum da

hayırlı maxicepler....

Öncelikle O Güzel Analizin İçin Teşekkür Ederim
Tam 12 den vurdun Diyebilirim :)
Hayırlı Günler Mustafa Abi

Revengeful

Emekli Yönetici
Şuanki avatarımı yorumlayabilirmisin zahmet olmazsa :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

yaparımda şimdi abdestim yok... abdestsiz yorunm yapınca öngörü zayıflıyor...
kafayı toparlayıp hazırlığımı yapayım. gün içerisinde yorum yaparım...

Revengeful

Emekli Yönetici
yaparımda şimdi abdestim yok... abdestsiz yorunm yapınca öngörü zayıflıyor...
kafayı toparlayıp hazırlığımı yapayım. gün içerisinde yorum yaparım...
Acelesi yok. İstediğin zaman yapabilirsin :)

huri$

huri$

Üye
senin kini sonra yapsin :)
rica etsem once benim kini yaparmisin karde$im ben cok avatar degi$tiren biriyim aslinda ama bunu uzun zamandir degi$tirmedim nedense birazdaha kalacak gibi :)
Revengefulum verdin dimi sirani
vermem diosan sorun olmaz yani:)

Revengeful

Emekli Yönetici
Verdim gitti :D

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Revengeful centilmenlik örneği göstererek Maxi Ablamıza sırasını verdi...:alkis

senin kini sonra yapsin :)
rica etsem once benim kini yaparmisin karde$im ben cok avatar degi$tiren biriyim aslinda ama bunu uzun zamandir degi$tirmedim nedense birazdaha kalacak gibi :)
Revengefulum verdin dimi sirani
vermem diosan sorun olmaz yani:)

huri$

ablacaığım konuya hoşgeldin... şu forumda bulundum bulunalı en etkili hizmetim bu oldu inşallah bu yorumlarn faydasını görürsünüz.

yanaktaki benin ne anlama geldiğini düşünüyordum da meğer ekrana bişey yapışmış ben de ben var sanmışım neyse...

güçlü bir geçmişin var.. çok iyi yetiştirilmişsiniz... ne iş yaptığınızı bilemiyorum ama mesleğiniz konusunda bir çok kimseye yol gösterebiliyorsunuz. ev hanımı dahi olsanız bu böyle... güzel ve lezzetli yemek yapıyorsunuz .. ama misafirlerinizin şikayeti ikram üstüne ikram... yemek yerler, çay içerler, tuzlu ve tatlı ikramlar, bir de meyve, tabi misafirler "yeter bu kadar" diye yalvaracaklar neredeyse...
beş dakikalık misafirede 5 saatlik misafirede aynı hürmet.

dekorasyonun çok iyi ... eşyaları yerleştirirken ne yapsan yerine yakıştırıyorsun. Annen ve baban "Allah rahmet eylesin" eli öpülesi insanlar... bir de ablanız var çok saygıdeğer... Onu anne ve baba yerine koymuşsun galiba...sizde emeği çok büyük...

Öğrenmek çok hoşuna gidiyor... Bazen bu merak hissi dayanılmaz hale geliyor... duyduğun bir konunun ayrıntılarını öğrenmeden rahat edemiyorsun.

Kendinden çok başkalarını düşünüyorsun... yardımsever ve faydalı olmaya özel olarak dikkat ediyorsun.hele şu hayırsızın yok mu? ah bir de o da seni bu kadar düşünse... bu huyu seni çok rahatsız ediyor ama aşk başka değil mi? yaralasa bile onun yanındasın işte... (biraz özel konuya girdik)..

(erkekler duygusal işleri dışarı pek belli etmezler, yani ifade etmezler, merak etme, başarısız da olsalar davranışlarıyla anlatmaya çalışırlar)...

Ablacım zaten kişiliğinde hemen hemen bütrün taşlar yerine oturmuş... gayet de olgun gördüm sana yapabileceğim tek acizane tavsiyeyi de verdim...

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler...

huri$

huri$

Üye
te$ekkurlerr sagolasin yorumuna saglik
$a$irdim:evet:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bu konunun abonesisin artık zahmet ne demek

Revengeful

konuya tekrar ve tekra hoş geldin...

daha önceki yorumlarıma binaen...
şunlları söyleyebilirim

tatlı sert tavırların var... çok sevecensin fakat ne zaman sinirleneceğin belli olmuyor..

herkese kapın açık... etrafındaki inasanları içeriden sessizce değerlendirme yapıyorsun... testi geçemeyenlerden bağlantıyı bir anda kesiyorsun... bazen onları tersleyerek kovuyorsun.

kabileyetlerin çok... çok fazla ilgi alanların var... bir çok konuda danışılabn birisin... fakat uğraşı alanın fazla olması zamanını ve zihnini dağıtır... bir işi tamamlamadan diğerine başlarsan yol alamazsın.

kapalı kutu yaşamayı seviyorsun her daim gizemli ve merak uyandıran...

estetiğe önem veriyorsun... simetrik sanatlara da ilgin var... heykel gibi...

güçlü olduğun her halinden belli... fikirlerini çok tutarlı bir şekilde savunabiliyorsun... seninle tartışmaya girmek fikir alışverişi açısından çok iyi olur... tabii ki niyeti temiz olanlar için... kötü niyetle gelip seni lafla bastırmak isteyenlere pek papuç bırakmıyorsun...

hayırlı maxicepler...

Revengeful

Emekli Yönetici
Çok teşekkür ederim :)

'Davut

'Davut

Üye
Bide benimkini tekrar analiz etsen ne sevinirim...:D

Necmati

Necmati

Üye
benimde :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Davut™;2848806' Alıntı:
Bide benimkini tekrar analiz etsen ne sevinirim...:D

Davut™

tabii kardeş...

çekingen tavırların var... ilk adımı atabilme sıkıntısı...

kabul edilmek istiyorsun fakat nasıl kabul edileceğin kanusun da pek birşey yapamıyorsun

özünde sıcak kanlı birisin fakat bu çekingen tavırlar yüzünden çabuk arkadaşlık kuramıyorsun galiba..

iç dünyanda ki tezatlıklar la çok sık boğuşuyorsun... kararsızlıklar... bu huyun seni çok mu rahatsız ediyor...

merak etme yaşın ilerledikçe düzelecek...

insanları tanıyamamaktan da şikayetçisin... daha sonra zarar verebilir mi diye çekincelerin var.

kardeş insanların yapabilecekleri şeyler yapacakları anlamına gelmez. kötü bir insan dan iilik görmek de olasıdır... iyi bir insan dan zarar görmek de olasıdır. kötü adam çıkarı için iyilik yapar... iyi adam istemeden gafletinden zarar verebilir... sonuçta kusursuz dost arayan dostsuz kalır.

Aile heveslisisin.. ailene düşkünsün ... küçük bir ailden geliyorsun

çok sıkıntılı dönemler atlatmışsınız ... çok sık taşınmak zorunda kalmışsınız... bunun sıkıntıları hala devam ettiği gibi... umudun da var aydınlık günler için

ben avatarınızın ayalancısıyım

hayırlı maxicepler.....

--------------- Ekleme ---------------

Necmati™;2848826' Alıntı:

Necmati™

Kararsızlıkların yüzünden bilgini heba ediyorsun. sınavlarda hep iki şık araasında kalmaktan zamanını boşa harcıyorsun... bu gibi durumlarda genellikle aklına gelen ilk seçenek doğrudur...

planlı yaşamayı seviyorsun... yattığın zaman belli kalktığın zaman belli... resimyapmaya yatkınlığın var... özellikle kadın resmi çizmeyi çok seviyorsun...

zamanın geçmesi seni çok rahatsız ediyor...sık sık saatine bakıyorsun... zamanı iyi değerlendiremediğin ya da işlerinin hep yarım kaldığı konusunda sıkıntılısın

gelecek korkusu yaşıyorsun... çabuk evhama kapılıyorsun... "acaba n'olacak... şöyle olursa n'olacak, Böyle olursa n'olacak....." n'olacaksa olacak kardeş... sen hazırlığını yap... o olursa ona göre davranırsın. bu olursa böyle davranırsın... daha olmamış işler için kendine niye sıkıntı çıkarıyon...

hayırlı maxicepler.

'Davut

'Davut

Üye
Davut™

tabii kardeş...

çekingen tavırların var... ilk adımı atabilme sıkıntısı...

kabul edilmek istiyorsun fakat nasıl kabul edileceğin kanusun da pek birşey yapamıyorsun

özünde sıcak kanlı birisin fakat bu çekingen tavırlar yüzünden çabuk arkadaşlık kuramıyorsun galiba..

iç dünyanda ki tezatlıklar la çok sık boğuşuyorsun... kararsızlıklar... bu huyun seni çok mu rahatsız ediyor...

merak etme yaşın ilerledikçe düzelecek...

insanları tanıyamamaktan da şikayetçisin... daha sonra zarar verebilir mi diye çekincelerin var.

kardeş insanların yapabilecekleri şeyler yapacakları anlamına gelmez. kötü bir insan dan iilik görmek de olasıdır... iyi bir insan dan zarar görmek de olasıdır. kötü adam çıkarı için iyilik yapar... iyi adam istemeden gafletinden zarar verebilir... sonuçta kusursuz dost arayan dostsuz kalır.

Aile heveslisisin.. ailene düşkünsün ... küçük bir ailden geliyorsun

çok sıkıntılı dönemler atlatmışsınız ... çok sık taşınmak zorunda kalmışsınız... bunun sıkıntıları hala devam ettiği gibi... umudun da var aydınlık günler için

ben avatarınızın ayalancısıyım

hayırlı maxicepler.....

Ben bildim bileli aynı evde oturuyorum...:D Pek bi sıkıntı yaşadığımıda sanmıyorum...:D
Çok yalancı bir avatar çıktı bu sefer...:ehe

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Davut™;2850732' Alıntı:
Ben bildim bileli aynı evde oturuyorum...:D Pek bi sıkıntı yaşadığımıda sanmıyorum...:D
Çok yalancı bir avatar çıktı bu sefer...:ehe

arka plandaki katkat kara bina benzeri şey yüzünden o yorumu yaptıydım...
belki daha farklı yormam gerekirdi...

Üst Alt