kol@j
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benimkinide yorumlarmısın:
abi çok teşekkür ederim
balıklarım oldugunu nerden bildin
8 çeşit balıgım var.onlara iyi bakıcam söz
Abi beni korkutmaya başlıyorsun
kaç aydır forumdan dışarı çıkmıyorum neredeyse...bir zararımı mı gördün de korkuyorsun...
hem avatarı koyuyon hem yorum istiyon hem benden korkuyorum ... oradan öyle mi görünüyor...
abi bence sende var bi ermişlık bizi bı oku üfle
kardeş avatarlara kendi resmimizi koysak bu kadar anlaşılmaz... biz avatar seçerken beğendiğimiz resimleri koymayız... benim anlamaya çalıştığım farkettiğimiz ya da farketmediğimiz o resmi bize sevdiren nedir ya da tercih ettiren şey ne? bunları arıyorum ben. işte bu diferansiyel düşünce...abi nasıl yapıyosun bunu herkesde avatrdan anlaşılmaz
abi bence sende var bi ermişlık bizi bı oku üfle
http://www.maxicep.com/customavatars/avatar507191_411.gif
sende sadelikten yanasın... zıtlıklara ve simetriye dikkat ediyorsun.. birçok kişiden önce bu durumu fark
ediyorsun... mesela adamın biri konuşurken konuştuğunda yıllar önce bile söylediği yaptığı bir şeye zıtsa dikkatini hemen çekiyor...
ona bunu gösteriyorsun ama toplum içinde rezil etmeden birebir söylüyorsun. zeki olduğunu söyleyebilirim ama fazla belli etme taraftarı değilsin... ama lazım olduğunda zekan çok güzel işe yarıyor...
birçok sorunu herkesten daha farklı yollarla çözmüşsün gibime geliyor...
senin çok cana yakın bulanlar var.. bu senin çok hoşuna giidiyor... kötü amaçlarına alet etmedikçe bu özelliğinin zararı olmaz...
dün belki talep edersin diye senin için de birşeyler düşünmüştüm...
fakat sen bu yorumu yapınca ... objektif olmaz. o yüzden susuyorum... ama öngörümün doğruluk ihtimalini artırdın...
Güzeldi
olumsuz yaklaşmadan önce beni denemek için ber de sen analiz talep etseydin... o zaman görürdün...
senin özetle ferdiyetçiliğe önem verdiğini söyleyebilirim...
pas vermeden oynuyorsun... bunu yaparken... kendin yapmak hoşuna gittiğinden mi, yoksa başkalarının senin kadar iyi yapacağına inanmadığından mı böylesin bilemiyorum... ya da her ikiside doğru...
talep etmeden yorum yaptığım için kısa tutuyorum...
hayırlı maxicepler...
Yoo hiç öyle bi özelliğim de yoktur yani
Benim avatarımıda yorumlarmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?